Obavijesti

Kolumne

Kći je jedva izašla iz braka, a sad se bori za djecu na sudu

Bila je u braku s groznim čovjekom i razvela se, a on se baš ne brine za djecu. Zanima me hoće li se izboriti za skrbništvo? Hoće li uskoro dobiti kakav posao?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

svoje sam već prošla u životu te se brinem jedino još za kćer i unuke. Bila je u braku s groznim čovjekom i razvela se. Zanima me hoće li uspjeti izboriti se za skrbništvo? Također, kako se taj nazovi otac ne brine previše, zanima kako će ona i djeca preživjeti. Hoće li uskoro dobiti kakav posao? Unaprijed vam hvala.  
šifra: budućnost 

Odgovor:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vaša kći je vrlo aktivna i jako je sposobna. Vidim da je imala jako loš brak i da joj je ostalo dvoje djece o kojima se ona sada brine. Čeka je stabilnost u ovoj godini. Vidim da će raditi s olovkom i papirom već krajem kolovoza. Vidim joj stalan posao i tu će pokazati veliko zadovoljstvo. Ne vidim da će imati problema s djecom. Vidim da oboje, i sin i kći, imaju pozitivnu putanju. Oni su još mali, ali vidim da će imati dobru budućnost. Što se tiče vaše kćeri, vidim da će riješiti ovo sudski i da će joj definitivno pripasti oboje djece. Do lipnja iduće godine puno toga će ostvariti i na poslu i u ljubavi. Vidim da će djeca ostati jako privržena njoj. Suprug će tražiti da se ponovno pomire, ali ne vidim da će se on uopće promijeniti. I dalje će ostati u svojim porocima, lažima i problemima. Iduća godina će joj biti izrazito pozitivna. Vidim također rastavljenog čovjeka s djetetom. S njime će stupiti u kontakt na poslu. Do kraja 2016. godine vidim ih zajedno. Vidim joj dobru perspektivu, a vi malo više obratite pozornost na vašu hipertenziju i, naravno, na štitnjaču koja u zadnje vrijeme malo pojačano radi. Obavite ultrazvuk štitnjače i provjerite hormone. Dobit ćete adekvatnu terapiju i vidim da ćete biti dobro. Javite mi se za tri mjeseca na telefon. Sretno! 

Sin je još mlad, a ne znam hoće li živjeti

Poštovani Mevludine, 

samo jedna stvar me brine - hoće li mom sinu biti sve u redu sa srcem? 
šifra: zdravlje 

Odgovor:

Draga gospođo, vaš sin od rođenja ima srčanih problema. Kao mali imao je šum na srcu, ali ne vidim razlog da se sad pretjerano brinete. On je još mlad. Vidim da će uskoro odraditi sve što su mu liječnici savjetovali - koronografiju. Tada će se vidjeti vrsta stenta i premosnice koju će mu ugraditi na lijevoj i desnoj strani pretkomore. Vidim da će operacija biti uspješna i da će on ponovno stati na svoje noge. Nema razloga da se brinete. Već krajem iduće godine dobit će još jednu bebu. Kada se završi operacija, nazovite me. Sretno. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang