Obavijesti

Kolumne

Ona je sa mnom zbog seksa, a ja zaista želim djecu i suprugu

Djevojka je sa mnom zbog seksa, a ja zaista želim djecu i suprugu

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Sa mnom je samo zbog seksa 

Gospodine Mevludine,

pišem vam jer me zanima što će biti s mojim ljubavnim životom. Upoznao sam jednu djevojku, no čini mi se da je njoj svejedno što se s nama događa. Ispada da je seks u prvom planu. Zanima me hoću li ostati s njom jer je ne želim izgubiti? Imam 31 godinu i nisam oženjen. Hoću li se uskoro oženiti? Živim u maloj sredini gdje su ljudi većinom primitivnog mišljenja i nema života za nas mlade. Što sam stariji, to mi teže pada što nisam pronašao onu pravu da bude kraj mene. Imam posao, no zanima me hoću li ostati na tom radnome mjestu i kako ću financijski stajati? Auto me služi, hoće li tako i ostati?          

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

šifra: Siniša

  Odgovor:

Siniša, vi ste povremeno napeta, ali ipak stabilna osoba. Dobro ste odgojeni, a drugi vole biti u vašem društvu jer ste pozitivnog pogleda na svijet. Vidim da nećete dugoročno ostati u vezi s djevojkom s kojom se viđate. Vi je ispunjavate samo na seksualnoj razini. Nju ne zanimaju ozbiljni odnosi, a vama to ne odgovara. Ona ne želi brak niti djecu. Iako smatrate da u vašoj sredini nema mjesta za napredak, moram vas razuvjeriti. Vidim vam velik uspjeh. Javite mi se telefonski za ostalo.  

Dobrota me bacila na dno

Poštovani Mevludine,

javljam vam se u nadi da ćete mi pomoći razjasniti moju situaciju. Godinama sam pokušavala održati financijsku situaciju u kući stabilnom kako bih svima mogla priuštiti ono što im treba - pa i više. Sad me je ta popustljivost dovela do kraha u financijskim, ali i obiteljskim odnosima. Sve što mi se događa ne nalikuje nimalo na mene i zato ne znam kako će se sve to riješiti. Hoću li biti ona stara osoba kakva sam bila prije braka jer sad se više ne prepoznajem? Hoću li ikad izaći iz financijske krize i po kojoj cijeni? 

 šifra: neprepoznatljiva   

Odgovor:

Čitav ste život na početku. Nigdje sredine niti stabilnosti. Obitelj se uvijek na vas oslanjala, a oni su bahati. Zadužili ste se i nećete se brzo izvući. Trebali biste se svi organizirati i uključiti u rješavanje problema. Jedino ćete se na taj način izvući. Što prije otiđite liječniku na kontrolu i više se brinite za zdravlje. Strah, napetost i nervoza uzimaju danak. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....