Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Ovan (21.3. - 19.4.) će biti na velikim ljubavnim kušnjama

Ovan (21.3. - 19.4.) će biti na velikim ljubavnim kušnjama
4

U sljedećih 12 mjeseci bit ćete zaokupljeni odnosima s bliskim osobama. Vaša ljubavna veza prolazit će različite kušnje i samo o vama ovisi što će biti dalje

VIDEO

Cijele godine imat ćete veliku potrebu zauzimati se za svoj integritet i slobodu. Vrlo ćete teško pristajati na ikakve kompromise i nećete baš lako otvoreno izražavati mišljenje. Moglo bi se dogoditi da takvo ponašanje prouzroči neke konfliktne situacije u kojima će vas drugi nastojati prisiliti da slijedite njihova pravila igre. Trebali biste naučiti ostati vjerni sebi i pri tome ne ugrožavati tuđi mir. Za razliku od nekih prošlih godina, financijska situacija u 2012. bit će posebno stabilna. 

Novac će bez ikakvih problema pristizati sa svih strana, u nekim slučajevima čak mnogo više nego što ste mogli očekivati. Prvi dio iduće godine vrlo je povoljan za štednju te ulaganje u nekretnine. U drugom dijelu godine bit ćete veoma komunikativni. Lako ćete sklapati nova poznanstva i prijateljstva te ćete tako prikupljati mnoštvo korisnih informacija. 

Ljeto će obilježiti česta putovanja, a neka od njih mogla bi biti i u inozemstvo. Provodit ćete se u ugodnu društvu i boraviti na vrlo zanimljivim mjestima. Tako ćete skupiti dovoljno energije za nove poslovne projekte, koje ćete pokrenuti početkom jeseni. Neka vam ljeto bude razdoblje aktivnog odmora. To će vam “napuniti baterije”.           

Kako biste ostvarili poslovne ambicije, prvo ćete trebati napraviti temeljitu inventuru svih svojih aktivnosti te odbaciti sve ono što vam ne donosi korist. Pri tome ne bi bilo loše razmisliti o reaktiviranju nekih zaboravljenih ideja iz prošlosti. Godina koja je pred vama traži drukčiji pristup. Ustaljene rutine jednostavno više neće funkcionirati. U svemu što poduzimate, nemojte se oslanjati na druge jer biste u suprotnom mogli doživjeti neka vrlo neugodna iznenađenja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz probleme u poslovnim partnerskim odnosima, jednaki, ako ne i veći problemi očekuju vas i u intimnim odnosima. Krajnje je vrijeme da se suočite sa svime što ste zadnjih nekoliko godina sustavno skrivali pod tepih i pokrenete nešto potpuno novo. Sljedeća godina daje vam priliku da uklonite mnoge nedoumice i iluzije. Nakon što se suočite s istinom, odnosi s voljenom osobom će se ili učvrstiti ili prekinuti. Kompromisi više neće biti mogući. 

Tijekom prvog dijela sljedeće godine bit ćete iznimno aktivni. Od jutra do sutra ćete nešto raditi i bit ćete zatrpani mnogim obvezama. Vaše će vam radoholičarstvo u nekim slučajevima služiti kao izlika za bijeg od suočavanja s problemima u privatnom životu. U listopadu vas očekuju vrlo snažna emocionalna iskustva s vama do tada nepoznatim osobama. S njima ćete vrlo brzo ostvarivati veliku bliskost i razumijevanje.

Ljubav

Nakon vrlo dramatične i nepredvidive ljubavne situacije u prošloj godini, nastojat ćete uspostaviti ravnotežu. Vrlo će vam brzo postati očito da za takvo što prvo treba raščistiti stare, neriješene račune. Osoba koju volite jednostavno neće prihvaćati vašu inicijativu i uporno će ustrajati u svojim stavovima. Početkom ljeta vjerojatno će se dogoditi neke krizne situacije koje bi mogle uzdrmati temelje vaše veze. S dolaskom jeseni intenzivirat će se vaš društveni život, a to će vam otvoriti mogućnost novih ljubavnih avantura. Neka od njih s vremenom može prerasti u trajnu vezu.

Obitelj

Članovi vaše obitelji neće imati razumijevanja za vaše inicijative te će pri tome tvrdoglavo inzistirati na održavanju statusa quo. Morate shvatiti kako je bilo kakvo sukobljavanje s njima zaista uzaludno. Pozornost usmjerite na ostvarivanje aktualnih planova. Krajem travnja moguć je angažman oko preuređivanja prostora u kojem živite. Kako će vam financijska situacija biti i više nego dobra, lako ćete pronaći novac za ostvarenje planova. Kraj godine donijet će vam više obveza vezanih uz stariju osobu. To će vam pomoći i pri uspostavljanju bliskijega kontakta.

Zdravlje

U prvih šest mjeseci trošit ćete mnogo energije na svakodnevne poslovne obveze. Vaša pretjerana angažiranost neće se dobro odraziti na ukupno fizičko i psihičko stanje. Bit ćete uznemireni i skloni dramatičnim reakcijama. Bilo bi dobro da pronađete način za opuštanje i smirivanje. Možda ne bi bilo loše da se počnete baviti nekim sportskim aktivnostima. Ljeto će vam donijeti više mogućnosti za odmor i obnavljanje zaliha energije. Ponovno ćete se vratiti u optimalnu fizičku kondiciju i pritom ćete se osjećati izvrsno. Nakon ljeta bilo bi dobro da se potrudite nastaviti održavati postignuto stanje.

Posao

Početak nove godine neće donijeti previše važnih promjena. Sve će teći ustaljenim ritmom i na vrlo predvidljiv način. S dolaskom proljeća odjednom ćete se suočiti s mnogo novih obveza, a kako biste ih sve pravodobno ispunili, morat ćete se ipak više angažirati. Opća jurnjava neće se dobro odraziti na vaše živce pa ćete biti skloni sukobljavanju s kolegama i zaoštravanju odnosa s nadređenima. Tijekom ljeta bilo bi dobro da osmislite nove projekte za jesen. Vaše daljnje uspješno poslovanje moguće je jedino ako odbacite sve što vas ograničava i pokrenete nešto potpuno drukčije. Samo budite hrabri!

Simbolika

Ako ste rođeni u znaku Ovna, znači da tijekom života postupno razvijate identitet. Pripadnici ovoga vatrenog znaka u prijelomnim trenucima u pravilu ne mogu računati na pomoć sa strane te se trebaju osloniti na sebe

Loše razdoblje

Od travnja do kolovoza - Bit ćete zatrpani gomilom novih obveza. Jurit ćete na sve strane i često kasniti. Moguća su razilaženja s voljenom osobom. Prekid se može izbjeći samo iskrenom komunikacijom.

Od prosinca do siječnja - Nije povoljno doba za veća ulaganja. Skloni ste donositi preuranjene odluke.

Dobro razdoblje 

Od veljače do ožujka - Ovo je povoljan trenutak za štednju i kupnju nekretnina. Novac će dolaziti vrlo lako.

Od kolovoza do rujna - Osjećat ćete se jako dobro i imati dovoljno energije za ostvarivanje najvećih pothvata.

Od studenog do prosinca - Komunikativnost i šarm omogućit će vam ostvarivanje bliskih veza. Ovo je vrijeme ljubavnih avantura.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje