• Članak
  • Komentari 17
  • Share 29
  • Tweet12

Pišite Mevludinu - sudbinu će "pročitati" iz vaše fotografije

Zanima li vas kakva ste zdravlja, hoćete li se osloboditi financijskih problema ili smiješi li vam se ljubav, našem parapsihologu pišite i na e-mail: lifestyle@24sata.hr

Ponedjeljak, 12. 3. 2012. u 11:45    Piše: Ivna Bobanac , Nikola Radović
Pišite Mevludinu - sudbinu će "pročitati" iz vaše fotografije PIXSELL Mevludin Duvančić

Mark Herceg, Josip Grabovičkić, Milenko Grgić i Ajdin Jukić samo su neki od 70 nestalih u čijem je pronalaženju važnu ulogu imao parapsiholog i vidovnjak Mevludin Duvančić. 

Uhićenje bivšeg premijera Ive Sanadera, poraz HDZ-a te osuđivanje generala Gotovine na dugogodišnji zatvor neke su od prognoza za 2011. koje je Balkanski Nostradamus krajem 2010. dao za 24sata. 

- Ja nisam nikakav fenomen. Ja sam sasvim običan čovjek. Svi imamo razvijeno šesto čulo ili tzv. treće oko, a ja se samo više služim njime - rekao je Duvančić, koji pogledom u fotografiju ima vizije prema kojima predviđa budućnost. Među njegovim predviđanjima koja su se ostvarila su pogibija princeze Diane, teroristički napad 11. rujna na “blizance” i Pentagon te smrt pape Ivana Pavla II.  

- Nakon niza vizija koje su se ostvarile, Američki nacionalni institut (ANI) odao mi je priznanje za rad i nazvao me Balkanskim Nostradamusom - kaže Duvančić, koji nesebično izlazi ususret svima koji zatraže pomoć. 

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u rubrici Lifestyle.          

Pismo s fotografijom parapsihologu Mevludinu Duvančiću šaljite na 24sata, rubrika Lifestyle, Oreškovićeva 3d, 10010 Zagreb (Za Mevludina)

Prvi crni predsjednik

Proričući 2008., Mevludin je predvidio da će Brazil pogoditi katastrofalne poplave. Snažne bujice iste su godine odnijele stotine života. Nagovijestio je i da će SAD dobiti prvoga crnog predsjednika, a njegova se vizija ostvarila na izborima 5. studenog.

Novi vladini zakoni za bolji standard

Polovinom 2012. Vlada na čelu s premijerom Zoranom Milanovićem donijet će nove zakonske reforme kojima će povećati standard socijalno ugroženih ratnih invalida, ali i “običnih” građana te radnika.

Čačiću se spremaju optužnice

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić bit će optužen za mnoge “prevare” te će se naći na optuženičkoj klupi. Za sobom će povući mnoge ljude iz političkog i javnog života, a na sud će biti pozvana i Jadranka Kosor.

Severina se rastaje i vraća kući

Mevludin je Severini nagovijestio sjajnu poslovnu godinu, no u privatnom životu joj slijedi bračni krah. Severina će se vratiti u domovinu.

Sjajan uspjeh u turizmu i nogometu

Hrvatska će krajem godine napredovati socijalno i ekonomski, a moguće je da će EU i MMF davati novac Hrvatskoj. Mnoge turističke zajednice  radit će na poboljšanju ponude, pa će sezona biti doista uspješna. Sjajne rezultate ostvarit će i hrvatski sportaši, osobito nogometna te rukometna reprezentacija. 

Mamiću "stoji" suđenje, ali i fizički napad

Mamić se treba dobro čuvati u 2012. jer će protiv njega biti podignuta optužnica. Također, neka bude na oprezu od fizičkog napada koji bi mu mogao uslijediti u prvoj polovici godine.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Psihologija.

Tagovi: sudbina, proricanje budućnosti, predviđanje budućnosti, mevludin duvančić, fotografije

Izdvojeni komentari 17 komentara Pogledaj sve komentare
12.03.2012., 15:32

alladin: hajde mi reci nešto za zdravlje, ali nježno, da me odmah herc ne strefi ako me čeka nešto ružno :) a jel mogu fotku skenirat i poslat na ovaj mail? ne da mi se pisat pisma.

12.03.2012., 15:50

237: Ovo za Mamića i Severinu sam već ćula, bila je neka vidovnjakinja na tv-u pa je isto tako pričala da će se desiti.... živi bili pa vidili...

12.03.2012., 16:00

Timi: Melvudinu puno hvala,više volim iznenađenja,ma kakva ona bila.!-:))))))))))

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar