Obavijesti

Kolumne

Zbog ženine stalne nervoze svi u kući patimo - što da činimo?

Moja žena je i inače krute naravi i stalno se svađa, no problem je što njezina nervoza prelazi i na našeg jednogodišnjeg sina koji sad ima probleme sa spavanjem

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.     

Zbog moje žene svi u kući patimo

Poštovanje,

ne znam što se događa s mojom ženom. Stalno se svađa sa mnom i općenito je krute naravi. Svi smo nervozni u kući, čak i naš mali sin, koji ima godinu dana. Nervozan je i loše spava, ne znam što je s njim. Što da napravim? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ŽUNP 

Odgovor:

Vi ste gospodine temeljiti i ambiciozni, ali i vrlo osjećajni. Vaša je supruga dosta samovoljna, nitko joj ne odgovara, nervozna je i napeta. S obzirom na to da imate malo dijete, morate potražiti pomoć. Ona bi voljela da nije takva, često razmišlja da vas napusti, ali morate prihvatiti te shvatiti da je i prije braka bila takva. Imat ćete problema s njom. Pođite liječniku opće prakse po uputnicu za psihijatra, da se malo promatra i da se ambulantno liječi. Vjerojatno je riječ o blagom poremećaju osobnosti. Znam da će uz adekvatnu pomoć biti odlično. Ovo je čist slučaj medicine pa me kontaktirajte kad sve obavite.

Muž me varao. Što nas čeka?

Poštovani Mevludine,

šaljem vam fotografiju svoje obitelji. Cijeli me život prate neprilike. Suprug me varao, a s drugom ima i dijete. Sve sam to nekako prehodala zbog djece, ali on je to sve olako shvatio. Razljutim se i mislim da pogrešno postupam. Hoće li u moj život doći osoba s kojom ću imati budućnost? Hoću li djecu usmjeriti na pravi put? Zanima me zdravlje djece i mene. Hoće li sve ovo krenuti nabolje?                       

M.A.I.  

Odgovor:

Vi ste po prirodi nagla osoba, prilično negativna stava. Suprug je staloženiji od vas. Znam da ste imali teških razdoblja i da vam nije bio vjeran, ali malo preispitajte i sebe. I vi ste griješili prema njemu. Vi biste sada drugog, ali vam ne vidim ni jednog muškarca. Okrenite se jedno prema drugom. Vidim da ćete uspjeti krajem godine. Posložit će se kockice i oboje ćete biti zadovoljni. Iduća će godina biti osobito dobra. Ne vidim nikakve opasnosti ni vama, ni suprugu, ni djeci. Sretno!

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang