Obavijesti

Pulska Arena će po prvi put ugostiti "Narodni roštilj"

Pulska Arena će po prvi put ugostiti "Narodni roštilj"
4

Kulinarska turneja ide dalje! Pretposljednji ovogodišnji "Narodni roštilj uz PIK" održat će se u neposrednoj blizini prelijepe pulske Arene uz ritmove Gustafa!

Istrijanima je tako preostalo tek nekoliko danaza planiranje i pripremu roštilja koji će se održati u nedjelju 09. lipnja od 12 do 20 h. I dalje vrijede ista pravila: oni koji roštilj smatraju sportskom disciplinom još se stignu prijaviti za natjecateljski dio ovog događanja. Natjecanje se već zahuktalo jer pobjednici iz Zagreba, Vinkovaca, Osijeka i Zadra čekaju svoje suparnike za finale koje će se održati na zagrebačkom Jarunu 16. lipnja kada će sjever i jug odmjeriti snage u pripremanju najboljeg roštilja.

Oni koji samo vole uživati u pripremanju slasnih zalogaja s roštilja mogu si za nedjelju odvojiti nekoliko sati za ovaj kulinarsku gušt. PIK Vrbovec pripremio je dovoljno mesnih delicija za sve koji su ih spremni pripremati. Za one koji roštiljanje radije prepuštaju profesionalcima ugostitelji će po vrlo povoljnim cijenama ponuditi savršen ručak. Za dobru atmosferu i još bolje raspoloženje zaduženi su domaćin Davor Dretar Drele i najbolja domaća glazba s Narodnog radija te majstori istarske zabave Gustafi, bez kojih ne može proći dobar provod u ovom dijelu Hrvatske!

Oni koji su oduvijek sanjali o kraljevskom tretmanu na velikom roštilju mogu se okušati u roštilj kvizu u kojem najspretniji osvaja VIP tretman koji uključuje besplatan prijevoz Škodom Rapid, hladno Karlovačko pivo i  roštilj specijalitete PIK - s Vrbovec!

Narodni roštilj uz PIK osim kulinarskih užitaka nudi i one sportske. Tu su svima dobro poznate igre poput skakanja u vrećama, pivski slaloma s tacnama i neizbježno potezanje konopa koje obavezno okuplja sve lokalne 'gorostase' koji na dvoboj pozivaju sve prisutne žene. Sportski dio roštiljade tako se pretvara u prave male igre bez granica. Sponzori osiguravaju nagrade za sve koji su dovoljno hrabri okušati se u navedenim igrama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pulska Arena čini se kao idealno mjesto za natjecanja snage, koncentracije i izdržljivosti. Narodni roštilj uz PIK po prvi će se puta održati u Puli što je dodatni motiv svim Istrijanima da svrate do Arene i posjete ovo jedinstveno događanje koje je već postalo omiljeno okupljalište ljubitelja dobre hrane i veselog društva, diljem Hrvatske. 

Sve ovo obilje zabave i dobre hrane ne bi bilo moguće i bez ostalih partnera a to su: Pevec, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, Kotanyi te Clarum.

Pulska je arena dosad vidjela mnoge borbe, ali onu u roštiljanju tek treba doživjeti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer