Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Medeni mjesec na Tajlandu od par dana pretvorio se u život

Medeni mjesec na Tajlandu od par dana pretvorio se u život
13

Odmah po dolasku u Tajlandu imali smo osjećaj da ćemo ovo putovanje pamtiti cijeli život. No tada još nismo znali da će nas toliko “začarati” da ćemo tu živjeti

VIDEO

Prva stanica u vašem novom životu je bio vjerojatno oltar pred kojim ste sudbonosno “Da” izrekli svom partneru sa sjajem u očima. Vjerojatno zamišljate savršen bračni život kao iz filmova gdje se stalno sneno gledate i držite za rukice i imate prekrasnu dječicu, po mogućnosti jednog sina i jednu kćer, kuću i auto te vikendicu za odmor. No, prije maštanja o bračnom životu, treba proslaviti ulaz u ovu luku života i izabrati savršenu destinaciju za svoj medeni mjesec. 

Odmah po dolasku u Tajland imali smo osjećaj da ćemo ovo putovanje pamtiti cijeli život. No tada još nismo znali da će nas toliko “začarati” da ćemo se ovdje vratiti živjeti

Mi vam preporučujemo Tajland – magičnu destinaciju poznatu pod nadimkom “Zemlja 1000 osmijeha” u kojoj ćete se osjećati kao car i carica gdje vam se svi osmjehuju i srdačno vas dočekuju. Gostoprimstvo, srdačnost, obilje pozitivne energije, mnoštvo ponude, fantastični resorti, nevjerojatno lijepi spa centri i mnogo više vas očekuje u ovoj tropskoj destinaciji. 

Moj suprug i ja smo upravo za svoj medeni mjesec izabrali putovanje u Tajland, zemlju koja nam je ranije bila nedostupna zbog poprilično visokih cijena aviona. Ali ovog puta smo odlučili napraviti iznimku i iskoristiti ovu unikatnu priliku za naš medeni mjesec te izabrali Tajland za našu savršenu destinaciju koju si inače ne bismo mogli priuštiti – no, medeni mjesec je ipak jednom u životu.  

Odmah po dolasku u Tajland imali smo osjećaj da ćemo ovo putovanje pamtiti cijeli život. No tada još nismo znali da će nas toliko “začarati” da ćemo se ovdje vratiti živjeti. Zapravo, ovaj članak pišem na tropskom otoku Koh Samuiju dok sa svog prozora gledam palme i kokose, tirkizno more, čujem tišinu i mir koja mi daje kreativnu slobodu i potiče me na stvaranje. Ovdje nas je privukla magnetska pozitivna energija ove čarobne zemlje i nevjerojatno srdačno i uslužno osoblje, magična arhitektura i tropsko cvijeće, vječno ljeto, prozirno bistro more, bijeli sitni pijesak, bujan podvodan svijet, preukusna hrana, šarenilo voća, novi mirisi, boje i okusi, savršeni spa centri.  

U Tajlandu se svijet jednostavno čini ljepšim. Zato nije niti čudo da je upravo ovo top svjetska destinacija za honeymoon parove, a i Hrvati je zaista obožavaju. Zapravo, evo jedne javne tajne – naši gosti ili sanjaju o povratku ovdje ili se doma vrate s prinovom. Apsolutno je predivno da su upravo na medenom mjesecu parovi napravili bebicu, neopisivo romantično!

Od meditativne tišine do odličnih noćnih izlazaka

Turistička ponuda u Tajlandu je neopisivo velika, pruža sve što modernom putniku treba i medeni mjesec je podređen profilu turista i njihovim željama. Uvijek je ista problematika oko vremena koje leti i čini se kao da ga je premalo. Samui je šarmantan otok koji oduševljava širokim rasponom prirodnih turističkih atrakcija, jednako kao i kulturnim nasljeđem i znamenitostima pa može svojom ponudom zadovoljiti i najrafiniranije ukuse svih posjetioca. Zahvaljujući otočkoj raznolikosti, posjetitelji mogu uživati u gotovo meditativnoj tišini arhipelaga i idiličnoj, gotovo netaknutoj prirodi nekih mjestašaca te u razigranom noćnom životu drugih mjesta.  

Sve to uz obilje nezaobilaznog tajlandskog šarma i pozitivne energije. Nevjerojatne tajlandske masaže odvest će Vas u jedan opušteni svijet, a Vaše tijelo doživjet će pravu relaksaciju. Čarobni cvjetovi aktivirat će neke nove osjete mirisa, a aromatična tajlandska hrana zaigrat će se s osjetom okusa. Ova savršena destinacija zasigurno niti Vas neće ostaviti ravnodušnim i pružit će Vam uspomene za cijeli život. 

Sa Sanjom smo pričali prošle godine u skype intervjuu u našem projektu Hrvati u svijetu. Ukoliko živite u inozemstvu i želite podijeliti svoju priču s nama javite nam se na hrvatusvijetu@24sata.hr 

Sanja, inače dipl.novinarka i njezin suprug mr. sc. Tomislav Babić upravo su na egzotičnom tropskom otoku Koh Samuiju u Tajlandu otvorili turističku agenciju specijaliziranu za odmor u Tajlandu i ostalim čarobnim zemljama Jugoistočne Azije. Pružaju individualni pristup svakom gostu, garantiraju svakodnevne polaske, a svoju ponudu kreiraju isključivo prema željama, preferencijama i mogućnostima svojih klijenata. 

Zato njihovi gosti imaju povjerenja u njihovu preporuku i izbor, a koja je ogledalo upravo klijentovih želja. U Bangkoku imaju vodiča na hrvatskom jeziku, a na Samuiju se osobno brinu o svojim klijentima koji se upravo zbog toga osjećaju „kao doma“ baš kada su toliko daleko od doma. Više informacija možete pronaći na www.gotajland.com, a možete ih pratiti i na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'