Obavijesti

Show

Komentari 92

Aleks: Martina je 'dno dna' od čovjeka, stalno se pravila luda

Aleks: Martina je 'dno dna' od čovjeka, stalno se pravila luda
18

Manekenka je u RTL-ovoj emisiji 'Survivor: Povratak u civilizaciju' otkrila da su je razočarali Sebastian, Maja Lena i Martina koju je nazvala 'dnom dna' od čovjeka

VIDEO

U 'Survivor: Povratak u civilizaciju emisiji uživo gostovale su Aleksandra Grdić i Ava Karabatić. Bivša Miss Hrvatske komentirala je da je molila pleme da je izbaci jer je znala da neće dogurati do finala s obzirom da je djevojke od početka 'kočio' muški klan koji se držao zajedno.

- Znala sam da će me izbaciti, zato sam ih zamolila da me izbace, urotili su se od prvog dana protiv mene. Cure su bile prave kokoši, to je pravi pokazatelj da se žene ne drže zajedno. Dečki su se držali zajedno i zato im svaka čast - rekla je manekenka.

Komentirala je da je u 'Survivoru' bilo puno zakulisnih igrica.

-  Jedna ženska osoba nije spavala pred kraj showa, pila je po pet tableta za spavanje. Kad je došao kraj rekla sam da bih van kako bi im olakšala - rekla je.

'Sebastian je bio gora baba nego žene'

Iako je od prvog dana dečke nastojala gledati kao da su joj braća, priznala je da je kasnije ipak pokušala primijeniti taktiku njihova izbacivanja. No u namjeri nije uspjela zbog žena poput Kristine koja ih je molila da ne izbace Nikolu jer ga jako voli. 

Na pitanje zašto je Sebastian bio protiv njezinog ostanka u finalu, Aleks je rekla da je bio gora baba nego žene.

- Ja ne znam što se svi ti frajeri prave da su najviše napravili i oni su mlatili praznu slamu kao i mi žene. Užasno sam se razočarala u Sebastiana, ali to je jednostavno on. Bilo mi je svejedno tko od dečkiju ide van - rekla je. 

'Martina i Kristina su pumpale dečkima glavu'

Osim Sebastiana, razočarala ju je i Maja Lena.

- Razočarala me kad sam išla po tajni imunitet. Mia mi je rekla da joj poručim da je voli i da je sve ok. Ona me ignorirala i ponašala se kao da to nije čula. Ona je molila pleme da je ne izbace jer ne može ići kod mame. Kristina me molila da je ne izbacimo jer će je mama ubiti - rekla je i zaključila da je to vjerojatno bila njezina taktika da ostane u plemenu.

Aleks je komentirala da su Mia i Jelena super osobe i da joj je žao što su u početka showa bile izbačene.

- Martina i Kristina su pumpale dečkima glavu. Zato sam htjela ići kod Nevena. Stalno su nas razdvajali, više nisam mogla gledati Kristinu koja je cijelo vrijeme kalkulirala s frajerima - rekla je Aleks.

Priznala je da s Nikolom nije imala nikakav poseban odnos i da joj je žao što nisu izbacili Kristinu koja je od početka showa bila 'mozak' operacije.

Za Martinu je izjavila da je po njezinom mišljenju 'dno dna' od čovjeka

- Na svakom plemenskom savjetu se pravila luda, nije htjela dati Nevenu imunitet da bi ga spasila iako joj je prijatelj - rekla je Aleks.

'Dečki su me odmah zavoljeli, ipak sam ja Ava Karabatić'

Ava je komentirala da je dečki nisu voljeli zato što im je prala gaće već zbog toga što im je bila draga.

-  Dečki su me od početka zavoljeli, ipak sam ja Ava Karabatić. Imam i ja ovdje mali i veliki mozak, nisam htjela izbaciti Milana već sam glasala za Aleksandru. Dečki su mi spasili život da mi boravak u Survivoru bude što bolji - rekla je manekenka na što joj je Aleks rekla da je njoj zabila 'nož' u leđa jer je rekla da će glasovati za Milana i tako uništila ženski plan da izbace jednog muškarca.

Za razliku od dečkiju Ava se obrušila na Staniju, za koju misli da je bila jako bezobrazna, i priznala da joj je odlučila pokazati da nije glupa kad je vidjela koliko daleko ide.

Ava: Možda sam zaljubljena u Milana, tko je zauzet nije oduzet

Našalila se kako njezino spominjanje udaje sigurno već svima ide na živce.

Na pitanje želi li se udati za Beograđanina i je li zaljubljena u Vladu, komentirala je da je možda zaljubljena i u oženjenog Milana.

- Tko je zauzet, nije oduzet - nasmijala je Ava publiku komentarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...