Obavijesti

Show

Komentari 36

Ava se opet zagrijala za Vladu, on Valentinovo čestitao drugoj

Ava se opet zagrijala za Vladu, on Valentinovo čestitao drugoj
23

Nakon što su se Vlada i ona u isto vrijeme došli kupati pod slap, Ava je zaključila da se ponovno zaljubila u njega. No on je Valentinovo čestitao djevojci u Beogradu

VIDEO

Ava je bila presretna jer su se Vlada i ona u isto vrijeme došli kupati pod slap. Komentirala je da je to znak i zaključila da se ponovno zaljubila u njega.

- Dosad se nikad nije došao kupati na vodopad. Pitao me da mu dam svoj ručnik. Dala sam mu ga - prepričavala je oduševljeno Ava djevojkama iz plemena svoj susret s Vladom.

Nakon nekog vremena je zaključila da je njoj to ipak sve zezancija i komentirala da bi svakome od dečkiju u Survivoru ustupila svoj ručnik.

- Vlado je za mene definitivno pobjednik, on mi je najdraži. Teško se zaljubim. Nedostaje mi poljubac, zagrljaj, svakome treba ljubav - rekla je Ava i počela pjevušiti.

'Oprala sam rublje Nikoli, sutra je Valentinovo pa mu je to poklon'

Dan prije Valentinova, Ava je drugima prala rublje.

- Danas sam prala rublje Nikoli, sutra je Valentinovo pa neka mu to bude poklon - rekla je Ava kojoj je pleme sutradan čestitalo Valentinovo. 

No Vlada je čestitku uputio drugoj djevojci.

- Želim čestitati Dan zaljubljenih jednoj preslatkoj osobi koja je sad u Beogradu. Želim reći da mi je žao što sad nismo zajedno - rekao je Vlada.

Mia: Voljela bih da nam dođu Maja Lena ili Aleks

Sebastian i Kristina su oduševljeno jeli u kućici na drvetu.

- Ovo jutro je vrhunac mog zadovoljstva i sreće - rekla je Kristina.

Uskoro su se oprostili od domaćina kojem je Sebastian rekao da ih jednog dana ponovno planira posjetiti.

Mia je u Velikom vijeću komentirala da bi voljela da na otok odbačenih dođu Maja Lena ili Aleks.

- Ako Aleks dobije imunitet neka ga proslijedi Maji Leni - rekla je Mia na što je Jelena komentirala da Aleks to sigurno neće napraviti jer je jako pametna.

Milan, Vlada, Nikola, Ognjen i Aleks odustali od borbe i uživali u hrani

Pred plemenom Sibu uskoro je bila borba za osobni imunitet, a Sebastian i Kristina su se vratili s cjelodnevnog odmora u kućici na drvetu. Ukratko su plemenu prepričali dojmove iz džungle kako ih ne bi rastužili i napravili ljubomornima.

Borili su se za ogrlicu za osobni imunitet. No uskoro su saznali da se ne moraju svi boriti. Onaj tko je mislio da neće biti ugrožen na plemenskom savjetu imao je priliku uživati u hrani sve dok traje borba.

Za uživanje u tortiljama, egzotičnom voću i grickalicama odlučili su se Milan, Vlada, Nikola, Ognjen i Aleks.

 - Drago mi je da sam korak do finala, ali nisam opterećena tim. Od petka se osjećam odbačeno od cijele ekipe. Dečki me gledaju kao konkurenciju - potužila se Aleks komentirajući zašto se odlučila najesti.

- rekla je Aleks nakon što su se neki iznenadili zašto se odlučila najesti, a ne boriti jer je korak do finala.

Sebastian je dobio osobni imunitet

Ostali su morali balansirati na postolju s ćupovima na glavi. Martina je željela što duže ostati u igri kako bi ostatak plemena što dulje jeo. Nakon što je ispala Maja Lena, u igri su ostali Sebastian i Martina. Pobijedio je Sebastian i dobio osobni imunitet zbog čega uz Aleks neće biti izglasan na plemenskom savjetu. U izbor za potragu za tajnim imunitetom ušli su oni koji su sudjelovali u borbi. Slučajnim odabirom krenula ga je tražiti Maja Lena.

Maja Lena nije imala volje tražiti tajni imunitet

Maja Lena se potužila da je previše umorna i da nema volje tražiti tajni imunitet.

- Nemam baš  volje jer mi taj imunitet nije previše važan. Dogurala sam dokud sam htjela - rekla je Maja Lena nakon traženja i dodala da se ne može koncentrirati na potragu jer što prije želi popričati s majkom i najesti se kao čovjek.

- To joj je ipak kćer. Suludo je komentirati kakav će biti njihov susret, ipak su majka i kćer - komentirao je Nikola.

Maja Lena je jednom otkrila da strahuje od susreta s majkom unatoč tome što joj ništa ružno nije rekla tijekom svađe na plemenskom vijeću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao