Obavijesti

Show

Komentari 237

Barbara: Osigurala sam se, ne trebam nagradu od 760.000 kn

Barbara: Osigurala sam se, ne trebam nagradu od 760.000 kn
5

Značilo bi mi 100.000 eura nagrade, no taj mi novac nije presudan. Ja sam osigurana, imam nekog, šapnula je Barbara (26) stanarima u Big Brother kući

VIDEO

.Nagađa se da je riječ o nogometašu iz Prištine, Borku Veselinoviću (29), koji igra za beogradski klub Rad. Borko je u braku sa Sarom, s kojom ima trogodišnjeg sina. Nogometaš je podnio zahtjev za rastavu braka jer se zaljubio u Barbaru (26). 

S Riječankom se ljetos provodio po crnogorskoj obali, a s njom planira i brak. Nogometaš se ovog vikenda u beogradskom klubu potukao zbog Šegetin jer mu je gost spočitnuo da je ona k.... Veselinović ga je isprva ignorirao, ali kako dečko nije odustajao od vrijeđanja Barbare, nogometaš je podivljao. Prijatelji su ga morali odvajati i smirivati jer je bio izvan sebe.

- Veselinović je izgubio glavu za Barbarom i ne dopušta da je itko vrijeđa. Nasreću, nije pio i uspio se donekle kontrolirati, iako je nasrnuo na gosta - rekao je očevidac tučnjave u klubu.

To je potvrdio i sam nogometaš.

- Što je bilo, bilo je. Nećemo sad o tome. Izbio je neki mali nesporazum, ali ništa strašno. Uspjeli smo sve riješiti - rekao je nogometaš.

Barbara, kao i svi stanari, po tjednu u BB kući zarađuje 100 eura. Dosad su u showu stanari proveli 11 tjedana. Omišanin Horvat Čagalj, Sarajlija Nirmal Kukić i Galibabinac Duško Bogdanović za pet su dana dobili, kako doznajemo, 1500 eura

Bivšoj Kraljici Hrvatske Tini Katanić nudili su 15.000 eura da uđe u BB kuću, no odustala je jer joj je odvjetnik savjetovao da ipak ne ulazi u show.

- U BB kuću sam ušla zbog Steffani da joj budem potpora. Nije mi se svidjelo jer sam morala paziti što ću i kome reći. Ali sve sam ih prokužila, stojim iza onoga što je Steffani rekla da su svi glumci. Još mi je Rada postala najsimpatičnija, iako i ona igra tako da pobijedi - kaže Steffanina majka Katja.

Kad je izlazila iz showa, Steffani se ni s kim nije htjela pozdraviti. Ljutito je rekla Velikom Bratu da je samo pusti da izađe.

- Razočarana je u stanare jer ih smatra lošim ljudima, koji neprestano spletkare jedan protiv drugoga. Svi pljuju Gorana, a on je Steffanin favorit i s njim se najviše zbližila - kaže Katja.

Nije komentirala kćerine poljupce sa zauzetim Goranom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 237
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama