Obavijesti

Show

Komentari 118

Bivša ga je 'slomila': Ervin je 'žigolo' postao nakon prekida

Bivša ga je 'slomila': Ervin je 'žigolo' postao nakon prekida
8

Bivša Ervinova cura, s kojom je bio u ozbiljnoj vezi nekoliko godina, slomila mu je srce pa je zato postao žestoki ženskaroš u čijem je krevetu završilo 500 žena

VIDEO

Ervin je uvijek o ženama džentlmenski šutio. Znam da stalno izlazi po noćnim klubovima, ali što je radio s djevojkama koje su ga okruživale uvijek je tajio. Znam samo da ne voli plavuše, kaže Ismet, Ervinov gazda u solariju, gdje je Sarajlija započeo menadžersku karijeru.

Bivša cura Ervina Mujakovića (24), s kojom je bio u ozbiljnoj vezi nekoliko godina, slomila mu je srce pa je zato postao žestoki ženskaroš u čijem je krevetu, kako se pohvalio, završilo više od 500 žena.

- Djevojke su ga oduvijek salijetale, no curu nikad nije prevario. Odjednom je njegova djevojka počela biti ljubomorna te je on iz revolta počeo izlaziti s drugima i na kraju su prekinuli - ispričao nam je Sarajlijin prijatelj Faruk

Ervin je do prije tri godine bio uzorni nogometaš, a onda je prekinuo karijeru te otkrio izlaske, cajke, žene i alkohol. Najviše voli piti vino i slušati Cecu. Ismet navija da njegov zaposlenik završi sa Steffani jer je prirodna ljepotica i njegov je tip. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No Ismet sumnja da se Ervinu sviđa njezin osebujan karakter. Steffani je u Big Brother kući Ervina prozvala gayem. Uvjerena je da je to razlog njegove opsjednutosti ženama jer želi prikriti svoju homoseksualnost. Napala ga je i da je sociopat te ruglo kojem će se svi smijati kad izađe iz reality showa. Naljutila se na Barbaru jer ga, tvrdi Steffani, mami dugačkim zavodničkim pogledima i seksi hodom, kojemu Ervin teško da može odoljeti.

- Ervin sigurno nije homoseksualac. Samo zato što trenira, lijepo se odijeva, uređuje obrve i ide u solarij, to ne znači da ga privlače muškarci - kaže gazda Ismet.

Ervin se u “Big Brotheru” prvo poseksao sa Steffani, pa je izjavio ljubav Barbari, a onda je rekao da bi spavao s Mirjanom. S njom je, nakon što se pred njim kupala gola i mazila se, i završio u krevetu, a ispod plahti ona je opet bila gola. Lizao joj je uho, dok je ona stenjala od užitka.

Kako je Mirjana ovoga tjedna kraljica Big Brother kuće, naredila mu je da joj izmasira gole silikonske grudi jer joj je suha koža. Ervin ju je nježno masirao, dok je Mirjana uživala pokraj njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju