Obavijesti

Show

Komentari 11

Farmeri se odlučili za godišnji pa ostali bez drva za ogrjev

Farmeri se odlučili za godišnji pa ostali bez drva za ogrjev
3

Farmeri su izglasali da će ovaj tjedan štrajkati, to jest, da idu na godišnji odmor. S tom se odlukom baš i ne slažu Anna i Miriam iako su se na glasanju izjasnile 'za'

VIDEO

Trinaesti tjedan na farmi započeo je dosta buntovno. Kako se show bliži kraju, farmeri su odlučili uzeti mali predah od radova i odmoriti se ovoga tjedna te osim hranjenja životinja i bavljenja predstavom koju pripremaju za djecu koja će doći na farmu, ne raditi ništa.

Nakon što je Mentor Joža dao popis namirnica koje trebaju izraditi za sljedeći tjedan, novi Gazda Aldo odmah mu je rekao da imaju problem, a taj je da su odlučili uzeti godišnji odmor pa neće moći ispuniti njegove zadatke ovoga tjedna. Mentor Joža na sekundu se zbunio, a onda je kazao da je to volja farmera pa samim time im oduzeo drva za ogrjev koja im je donio. Joža je  također i doveo čovjeka koji je trebao pokazati farmerima kako teče proizvodnja ugljena, no zbog štrajka, farmeri su ostali uskraćeni za novo znanje. 

- Ne mislim da smo mi ti koji određujemo pravila ni tok igre, ali smo mi ti koji možemo prkositi - kazao je Ivica koji je bio glavni zagovarač ideje o godišnjem odmoru. Za razliku od njega i ostalih farmera, ni Anna, a ni Miriam, koja se na glasanju izjasnila za štrajk, nisu sretne s ovom odlukom farmera. 

- Postoje brojni razlozi zašto ljudi štrajkaju, ja se ne slažem s ovime, ali tako su farmeri odlučili - izjavila je Anna, a Miriam je zaključila. 

- Ovo što se izdogađalo je stvarno šokantno! Od jedne šale se napravila jako ozbiljna stvar. Definitivno mislim da nije u redu da se napravi revolt protiv zadruge. Bojim se da farmeri nisu svjesni što sve od ovoga može biti. Ja sam jako dobro svjesna - rekla je. 

Aldo se po prvi put našao u ulozi Gazde farme. Iako kaže, da bi radije volio biti sluga, odradit će ovaj tjedan svoje vladavine. 

- Gazda znači  odgovornost, obaveze osim prema farmerima i obaveze prema životinjama. Sve ćemo se ja i moji farmeri dogovoriti, kao prijatelji - kazao je Aldo. Zanimljivo je bilo i Josipovo oproštajno pismo u kojemu je 20 dukata ostavio za hranu životinjama kao i 5 dukata Ivici za hranu te 5 dukata za luksuz, odnosno cigarete, oko čega su se lomila koplja prošlog tjedna. Također, Josip je još odlučio dati po jedan dukat Ivici, Ivanu, Aldu, Blaženki i Miriam za sreću te dva dukata Anni za uljepšavanje njegovih posljednjih dana na farmi. 

- Ja očekujem od Alda da će pokušati smiriti neke pretpostavke, neke ne baš čiste igre i kad netko bude išao u neku namještaljku, da će on to spriječiti - komentirala je Miriam novog Gazdu.  

Miriam kažnjena oduzimanjem 10 dukata

Iako su farmeri smatrali da je bojanje rogova kozi smiješan i zanimljiv čin, produkcija Farme upravo zbog toga odlučila ih je kazniti. Prvo su farmerima oduzete koze, a zatim je kažnjena i Miriam oduzimanjem 10 dukata, budući da je u tom trenutku upravo ona bila Gazdarica. 

Ivica se javio da on da svoje dukate budući da je sam obojio kozi rogove, no račun za nestašluk je već bio izdan. 

- Nije im falilo ljudske pažnje i nježnosti, i onda kad pogledam te koze sa svim tim ženama koje dođu na farmu našminkane i onda kad ona umoči glavu u puder i izvadi, pa  ružnija je bila ona od te koze sa žutim rogovima - osvrnuo se Ivica. 

Budući da su farmeri ovoga tjedna na godišnjem, što uključuje i obustavu radova na farmi, vidjet ćemo hoće li zbog toga biti kažnjeni, ili će njihova odluka biti vidljiva u trženju na Sajmu ovoga četvrtka. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište