Obavijesti

Show

Komentari 27

Farmerice gdje ste? Upoznajte kandidate šeste sezone showa

Farmerice gdje ste? Upoznajte kandidate šeste sezone showa
11

U šestu sezonu RTL-ova showa prijavili su se majka i sin iz Lipika te bivša zvijezda talent showa. Ljubav traže i bivši kriminalist te bajker koji putuje svijetom

VIDEO

Volim žene i spreman sam učiniti baš sve kako bih osvojio onu pravu. Kad mi dođu kandidatkinje koje me žele upoznati, napravit ću tulum, kaže farmer Almedin Huseini (25).

Puljanin, kojega prijatelji i obitelj od milja zovu Medo, nepopravljivi je zavodnik pa se prijavio u šestu sezonu RTL-ova showa “Ljubav je na selu”. Istrijan romske nacionalnosti ponosan je na svoje podrijetlo, a njegova obitelj je prije devet godina u Istri otvorila prvi dječji vrtić za djecu Rome. Osim što voli farmerski način života, Huseini obožava i glazbu. Svira udaraljke i povremeno pjeva u Skandal bendu koji je, kaže, osnovao s četiri godine mlađim bratom Burhanom (21). 

Dvojac se prije pet godina natjecao u televizijskom showu “Supertalent”. Dogurali su do finala, a poslije su snimili i spot za singl “Fantazija”. Medi i Burhanu otac Veli (50) bio je najveća potpora u glazbenoj karijeri. Dok su još bili klinci, prve instrumente nabavio im je preko Udruge Roma Istre.

- Bili smo i predgrupa Esmi Redžepovoj - hvali se Almedin. Brat je imao gažu i na jahti Lepe Brene, a obožava ga i glumac Rade Šerbedžija (68) pa je Buki nastupao i u teatru Ulysses.

U šestoj sezoni showa ljubav će pred kamerama tražiti i Goran Žigo (37). Pastir i vinogradar iz Sinja proizvodi hranu za vlastite potrebe, a volio bi upoznati poštenu i radišnu Ličanku.

- Izgled mi nije bitan. Pa neću valjda ženu voditi na pazar da je prodam - kaže nam Goran.

Konkurent u TV showu bit će mu Matija Petrović (23) iz Lipika. Slavonac se bavi stočarstvom, ima 28 trkaćih konja, a u show se, osim njega, prijavila i njegova majka Lidija. Predrag Jandrić (36) iz Spišić Bukovice završio je tečajeve za mesara i pčelara, a traži iskrenu i društvenu ženu.

- Fizički izgled nikad mi nije bio presudan za ljubav. Iako volim sve žene, izbor ću ograničiti na one koje imaju između 20 i 40 godina - izjavio je Predrag, koji živi od poljoprivrede.

- Željela bih pronaći muškarca koji neće odmah pobjeći kad vidi farmu i koliko posla ondje ima - kaže Lidija Bašnec (48), jedina žena šeste sezone TV showa “Ljubav je na selu”.

Veterinarka iz Lipika ima uzgajivačnicu kasača za trke te konje za turističko i terapijsko jahanje. Novoj prilici za ljubav nada se i Davor Tober (37) iz Nove Rače kraj Bjelovara.

- Jedini cilj u životu mi je uživati, tulumariti s društvom, roštiljati i biti okružen sa što više žena. Prijatelji kažu da me svi vole, pogotovo žene. Dosad sam volio samo jednu, bivšu, a u ostale se jednostavno nisam mogao zaljubiti - iskren je Davor.

Đuro Ferenčić (59), kriminalist koji je godinama radio u policiji, za sebe kaže da voli uživati u životu i stalo mu je da dobro živi. Nepopravljivi je romantičar i volio bi još jednom doživjeti pravu ljubav. Živi u Đurđevcu. Za razliku od galantnog Đure, samouvjereni Goran Špehar (29) iz Duge Rese kaže da žene osvaja bez problema.

- Izgled mi nije na prvome mjestu, ali sve su moje djevojke odlično izgledale. Htio bih se skrasiti s nekom koja će mi roditi barem dvoje ili troje djece - kaže Goran. Ljepoticu iz časopisa ne očekuje ni Mihael Sklizović (25), farmer iz Miholjačkog Poreča, ali bitno mu je da mu odabranica bude iskrena te da prihvati i cijeni njegov posao na imanju. Istrijan Sandro Čurko (38) opisuje se kao avanturist i bajker.

- S motociklom i šatorom putujem svijetom. Želio bih pronaći ženu koja će me pratiti, spavati u šatoru, ali i znati voditi normalan život - rekao je poljoprivrednik iz Poreča. Nešto mirniji Vicko Bušelić (58) iz Tučepa kraj Makarske prava je umjetnička duša. Umirovljenik je i učitelj reikija, bavi se slikanjem i piše pjesme.

- S prijateljem njegujem staru tučepsku divlju lozu u vinogradu, a radim i svoje vino. Imam i masline - kaže nam radišni Dalmatinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...