Obavijesti

Show

Komentari 35

Finale talent-showa: Gledatelji su razotkrili mađioničarev trik

Finale talent-showa: Gledatelji su razotkrili mađioničarev trik
4

Mađioničar Jamie Raven u nedjelju navečer svojim je trikom zapanjio članove žirija u showu Britain's Got Talent. No pažljivi gledatelji brzo su razotkrili njegovu iluziju

VIDEO

Gledatelji showa Britain's Got Talent udružili su se na društvenim mrežama nakon završene nedjeljne epizode kako bi razotkrili mađioničarski trik.

Natjecatelj Jamie Raven možda je oduševio članove žirija svojom iluzijom, ali publika se ne bi složila s njima. Naime, mađioničar je trik započeo tako što je na stol sudaca stavio crnu kutiju. Tada je jednu od članica žirija zamolio da nešto napiše na komad papira u koji je on kasnije puhnuo.

VIDEO

Nakon toga ju je zamolio da otvori kutiju u kojoj je bio limun. Razrezao ga je pred kamerama, a u njemu je bio onaj isti komad papira na koji se članica žirija ranije potpisala.

Prisutni nisu skidali osmijeh s lica nakon viđenog, no društvenim mrežama počele su se širiti fotografije koje, kako tvrde oni koji su epizodu gledali, otkrivaju kako je Jamie uspio ovo napraviti. Tvrde da je u limunu bila rupa kroz koju je mađioničar gurnuo papir.

- Jesam li ja jedini koji je vidio veliku rupu u limunu kad je mađioničar izvadio poruku iz njega - pitao je jedan od gledatelja na Twitteru. Drugi se složio s njim.

- Ako je rezanje rupe u limunu trik, onda sam i ja mađioničar - napisao je. Iako se sličnih tvitova pojavilo puno, prema Jamiejevom statusu koji je podijelio s onima koji ga prate, nije se činilo kao da ga to previše dira.

- Danas sam saznao da sam izgubio za dva posto glasova. Hvala svima koji ste glasovali za mene - napisao je.

U finalu showa pobjednik je bio talentirani pas i njegovi vlasnici Jules i Matisse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...