Obavijesti

Show

Komentari 89

Ide dalje, a od Houdeka dobila sendvič: Sam sam ga tostirao

Ide dalje, a od Houdeka dobila sendvič: Sam sam ga tostirao
19

Iva Gortan jedna je od osmero kandidata koji su se plasirali u daljnje natjecanje u showu 'The Voice'. Kad je rekla da je gladna, Jacques joj je na binu donio sendvič

VIDEO

U showu “ The Voice ” nastavila se potraga za najljepšim glasom Hrvatske, a publika i mentori odabrali su najboljih 16 pjevača koji će nastaviti natjecati za tu titulu. Ove subote nastupilo je 12 natjecatelja, po tri iz svakog tima. Gledatelji i slušatelji su nakon nastupa svakog trojca imali po pet minuta za glasovanje. Natjecatelj s najviše glasova publike osigurao si je ostanak u showu dok je od preostalo dvoje mentor izabrao tko će ispasti, a tko ostaje u showu.

Mentor Ivan Dečak odlučio je da u drugoj emisiji uživo nastupaju Marin Jurić Čivro, Iva Gortan i Dario Došlić.

Tim mentora Tonyja Cetinskog predstavili su Iva Ajduković, Jure Brkljača i Božidarka Matija Čerina.

Iz tima Indire Levak nastupili su Tomislav Užarević, Mateo Resman i Ana Opačak.

Emisiju je zaključio tim Jacquesa Houdeka , a nastupili su Egon Marić, Dino Petrić i Pjerino Ružević.

Svih 12 kandidata na početku je zajedno otpjevalo pjesmu 'Ljubavna' Parnog valjka.

VIDEO

U daljnje natjecanje idu Marin Jurić Čivro, Iva Gortan, Iva Ajduković, Jure Brkljača, Ana Opačak, Mateo Resman, Dino Petrić i Pjerino Ružević .

Show su pak večeras napustili Dario Došlić, Božidarka Matija Čerina, Tomislav Užarević i Egon Marić.

TIM DEČAK

Marin Jurić Čivro probio je led u drugoj emisiji uživo. Pjevao je pjesmu ' Hallelujah ' Leonarda Cohena . Publika mu je gromoglasno pljeskala i sam je bio zadovoljan svojom izvedbom jer je uspio pobijediti tremu.

VIDEO

- Ovako otvorit show... koga ovo nije dirnulo u srce, taj ni nema srce. Ovo je jednostavno bilo sjajno - rekao je Marinu Mentor.

Iva Gortan pjevala je Adelein hit  ' Set Fire To the Rain ' i još jednom pokazala svoje velike glasovne mogućnosti. Rekla je da je tijekom izvedbe osjećala vatru u sebi, ali pomalo i glad. Jacques joj je na binu donio sendvič koji je imao spremljen da se najede ako sam ogladni.

VIDEO

- Jacques, ne moraš potkupljivati kandidate, već su izabrali timove. Iva, garantiram ti da je taj sendvič sam tostirao i podgrijao. Zapalila si publiku i studio, a sada slobodno uživaj u sendviču koji si dobila - rekao je Dečak.

Dario Došlić publici u studiju i gledateljima predstavio se pjesmom ' Questo Piccolo Grande Amore ' koju u originalu pjeva Claudio Bagloni. Dario je rekao da mu je bilo jako lijepo tijekom izvedbe.

VIDEO

- To je to veliko srce u tom čovjeku koji je ušetao u studio i oduševio me. Bravo - kratko je rekao Dečak.

Od troje Dečakovih kandidata najviše glasova publike dobio je Marin i tako se odmah plasirao u daljnje natjecanje. O sudbini Ive i Darija morao je odlučiti sam Dečak.

- Vrlo sam emotivan. Teško mi je uopće sročiti zašto ću izabrati nekog, ali ovo je show i moram odlučiti. Dalje s mojim timom ide Iva - rekao je Dečak. Darija je zamolio da mu ne zamjeri i rekao mu da je od njega puno naučio i bio divan član njegova tima.

TIM TONY

Iz Tonyjeva tima, prva je zapjevala Iva Ajduković . Pjesmu ' Domino ' koju u originalu pjeva Jessie J otpjevala je bez greške. Sama Iva rekla je da je ekstra zadovoljna svojom izvedbom.

VIDEO

- Moram odat poštovanje vašoj interpretaciji. Bila ste fenomenalna. Uživali smo u vašem pjevanju - rekao joj je mentor Tony.

Jure Brkljača pjevao je hit Indexa ' Bacila je sve niz rijeku '. Svojom je izvedbom bio zadovoljan.

VIDEO

- Svi mi uživamo i proživljavamo svašta kad oni pjevaju. A kasnije kad moramo komentirati, onda je problem. Ovo je bila čista petica što se mene tiče - komentirao je Tony Jurinu izvedbu.

Božidarka Matija Čerina pjevala je ' Sweet Dreams ' grupe Eurythmics .

VIDEO

- Bez obzira na ishod ikad ičega, Bobica, molim te da uvijek budeš nasmijana kao što i sad jesi. Znam da se nećeš vaditi na prehladu, ali unatoč njoj pjesmu si izvela jako dobro - rekao je Božidarki Tony.

Glasovima publike dalje se izravno plasirao Jure, a Tony je morao izabrati između dvije dame, Ive i Božidarke, Tony je izabrao Ivu.

Između Rijeke i Sinja moram izabrati. Kuda ću se lakše voziti nakon izbora... Bobica, presretan sam što smo se družili, svi smo te zavoljeli, nemoj se, molim te, ljutiti - rekao je Tony objašnjavajući svoj izbor.

TIM INDIRA

' Wonderwall ' Paula Anke pjevao je Tomislav Užarević . Rekao je da će biti sretan kad će na bini moći izvesti barem 20 posto koreografije koju u svojim nastupima izvodi njegova 'šefica' Indira.

VIDEO

- Bio si fantastičan. dokazao si da swing može pjevati i klinac iz Đakova, ne samo Frank Sinatra - rekla mu je Indira.

Mateo Resman pjevao je hit Katy Perry ' I Kissed a Girl ' s rock 'štihom'. Bio je zadovoljan izvedbom, a pohvalila ga je i Indira.

VIDEO

- Ovo je bilo krasno. Znala sam da ti to možeš. Super si, super - komentirala je Indira.

Ana Opačak pjevala je Gibonnijevu ' Temperu ' na francuskom. Izvedbom je bila presretna i atmosfera u studiju bila joj je izvanredna.

VIDEO

- Ana, je 't'aime. Iz nastupa u nastup me oduševiš i ponovno si me raspametila. Blago meni što te imam. Ovo je bila čarolija - rekla joj je Indira.

Na osnovi glasova gledatelja, dalje se direktno plasirala Ana Opačak. Indira je teško donijela odluku tko će ići dalje.

- Ponosna sam na svaki ton i osmijeh koji ste večeras dali. Obojicu vas puno volim, ali moram izabrati jednog. Dalje će sa mnom ići Mateo - rekla je Indira dok joj je Jacques šaptao da ne sluša Jacquesov savjet, već svoje srce i razum.

TIM JACQUES

Prvi iz Houdekova tima publici u studiju i gledateljima predstavio se Egon Marić s pjesmom ' Royals ' koju u originalu pjeva Lorde .

VIDEO

- Egon je potencijalna svjetska zvijezda. Bije ga glas da je lijep k'o grijeh, ali ima i talenta i to mu nitko ne može osporiti. Hvala ti što si demantirao zle jezike koji su mislili drugačije - rekao mu je Jacques.

Dino Petrić pjevao je hit pokojnog Toše Proeskog ' Pratim te '. Nakon izvedbe je jedva došao do zraka i rekao da se osjeća sjajno.

VIDEO

- Ako ovo nije kandidat za najljepši glas Hrvatske, onda ne znam tko je - kratko je komentirao Jacques.

- Užasno sam zadovoljan. Osjećam da sam sve dobro napravio - rekao je Pjerino Ružević koji je pjevao Rihannin hit ' Diamonds '.

VIDEO

- Kad dođeš na scenu, osjećaš se kao pobjednik. Ja te razumijem. To je teret, ali ostavljaš srce na sceni svaki put i to se vidi - rekao mu je Jacques.

Iz Jacquesova tima glasovima gledatelja dalje se direktno plasirao Dino Petrić koji je od sreće i zaplakao, a Jacques je između Egona i Pjerina izabrao Pjerina Ruževića.

- Ovo je Sofijin izbor. Ja ne mogu ovdje odlučit dobro. Korektan sam i pošten i ne zanimaju me teorije zavjere. Obojica želite prave stvari u glazbi i pomoći ću vam koliko mogu, ali Pjerino je večeras imao bolji nastup - rekao je Houdek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš