Obavijesti

Show

Komentari 48

Isti scenarij kao s Urošem: Avi je Željko rekao da je gotovo...

Isti scenarij kao s Urošem: Avi je Željko rekao da je gotovo...
6

Romansi Ave i Željka navodno je došao kraj, piše portal B92. Željko joj je rekao da se trebaju udaljiti dok je njegov brat zaključio da ga starleta samo iskorištava

VIDEO

Avi je Vendi poslužila kao rame za plakanje nakon što joj je Željko rekao da bi se trebali udaljiti. Pjevačica joj je savjetovala da se posveti sebi i svojoj ulozi u kući Velikog Brata kako bi drugima pokazala da je jaka i samosvjesna.

- Danas se živi - rekla joj je Vendi i dodala da se nitko ne smije igrati s njezinim osjećajima.

Prema pisanju portala B92, scenarij koji se odigrao između starlete i izbačenog stanara kuće Velikog Brata, kaskadera Uroša Ćertića, kao da se ponavlja. No ovoga puta njegovu ulogu preuzeo je Željko koji se sa starletom počeo sve češće svađati jer je od njega počela stalno zahtijevati da definiraju odnos kako bi bila sigurna da će biti zajedno i nakon završetka showa. Ava se naljutila na njega nakon što je izjavio da ne zna što ga čeka kada izađu van i naposljetku je zamolio da se malo udalje jedno od drugog. 

'Ava je dvolična, samo iskorištava mog brata'

- Je li gotovo? - pitao je Slavko potom Željka koji mu je rekao da je njegovoj romansi s Avom došao kraj.

Željku je Žarko, njegov brat blizanac, naredio da prestane pričati s Avom. Zaključio je da njih dvoje neće biti zajedno jer je Ava dvolična.

- Ava samo iskorištava mog brata. S njima je gotovo dok sam ja živ u ovoj kući. Željko je moj brat i branit ću ga - rekao je Žarko.

Željko je zaključio da više nema o čemu pričati s Avom. Rekao je da mu treba žena poput Sindi koja ima dijete i s kojom je već pola posla završeno. 

Žarko: Ako ga toliko voli, neće ga maltretirati nego će ga voljeti i kad izađu van

Žarko je Aneti rekao kako misli da je Soraja dobra osoba jer nikoga nije uvrijedila niti mu nešto ružno rekla. Aneta mu je rekla da treba sačekati završetak showa kada će se napokon vidjeti kakav je tko.

- Samo glupan može izgovoriti to što si ti rekao za Soraju - ljutito mu je rekla Aneta koja je uvjerena da Sindi i Soraja ne vole Avu. Žarko je komentirao da Sindi i Soraja nemaju nikakav utjecaj na njegov odnos s Avom.

- Znam da kad plače uvijek gleda kamere. Ako ga toliko voli, neće ga maltretirati i nervirati, već će ga voljeti i kad izađu van - rekao je. 

Maja: Aneta se zapustila, dobila je barem pet kilograma

I između Maje Nikolić i Anete su se pooštrili odnosi. Aneta je Slavku rekla da se njih dvije moraju trpjeti, ali da se zato ne moraju družiti. Nastojala mu je objasniti da Maja ne preže ni od čega jer je nije briga što on ima ženu i djecu.

Maja je kasnije u razgovoru sa Slavkom komentirala da se Aneta strašno zapustila otkako je ušla u kuću i da je dobila barem pet kilograma.

- Aneta samo što nije pukla. Da je smršavjela, ne bi bila toliko nezadovoljna, a i Boban joj je izašao - rekla je Maja Slavku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama