Obavijesti

Show

Komentari 32

Ivan iz trećeg puta napravio 'fritaju' pa napustio natjecanje

Ivan iz trećeg puta napravio 'fritaju' pa napustio natjecanje
5

Već na samom početku kuhanja parovi su se međusobno počeli prepirati. Jasenka nije stigla skinuti lak za nokte, no snašla se i na ruke stavila gumene rukavice

VIDEO

Jučer je bio posljednji dan istarskog tjedna i novi zadatak pred kandidatima 'kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Kuharske parove sinoć je dočekao još jedan recept prije duela. Onima s dna ljestvica bilo je krajnje vrijeme da se uozbilje i pokažu žiriju da im je i dalje mjesto u ovome showu. 

- Svi još imate šansu za povratak i kuhajte najbolje što možete - rekao je Gretić na početku emisije kandidatima. Šansa im je ponuđena u obliku dva jela od kojeg u parovima moraju zajedno odabrati jedno koje će skuhati i predstaviti žiriju. Fuži s gvacetom, nešto je tradicionalnije jelo, dok su tortelini s nadjevenim boškarinom te pršutom i šparogama, drugo, modernije jelo između kojih su mogli odabrati.

Već na samom početku kuhanja parovi su se međusobno počeli prepirati. Za stolom Ivane i Davora zavladala je negativna atmosfera jer su se odlučili napraviti žgvacet, ali se nisu dogovorili po čijem receptu. 

- Dogodio se raskorak u razmišljanju, recepturama i samim sastojcima - objasnio je Davor, dok ga je Ivana kudila da krivim redoslijedom radi žgvacet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Ona je odabrala svoju recepturu, a da me samo malo više poslušala super bi nam ispalo, ali eto, 'shit happens' - uvjeren je bio Davor koji je s Ivanom podijelio 14 bodova i komentare žirija.

- Praznjikav i vodenkast vam je žgvacet, a i fuži su loši - zaključili su Željka, Špiček i Gretić.

Blaženka i Duška zeznule su se odabravši janjeći but za skuhati žgvacet, a žiri je to odmah primijetio dok su njihove fuži ocijenili kao ukusne, ali prevelike što nije značilo da nisu prošle u idući tjedan. Anja i Josip su odlučili napraviti tortelline s boškarinom, a oni su za razliku od Vesne i Josipa u još boljim odnosima nego što su bili na početku.

- Super se slažemo iako nismo sigurni u sebe, ali naučit ćemo - rekla je Anja koja je s Josipom zaradila 19 bodova i tako osigurala odlazak u drugi tjedan. Roberto i Tomislav oduševili su fužima koji su im presudili da idu dalje, ali im je žgvacet, kako je Gretić opisao, ispao 'bolnički'. Jasenka je dobila pokudu od Željke da treba skratiti nokte i skinuti lak, no budući da nije stigla to učiniti, snašla se i na ruke stavila gumene rukavice. Ipak, ni to se nije svidjelo Željki.

- Ne razumijem kako možeš napraviti bilo što s tim rukavicama, na primjer, fuže' - komentirala je Željka dok se Jasenka branila da joj to uopće nije problem. Špiček je djevojke pohvalio i rekao da je ovo najbolje jelo koje je danas kušao, a dobile su ukupno 20 bodova. 

Ljubav između Vesne i Ivana, posljednji dan prvog tjedna više ne cvjeta. Žgvacet koji su odlučili napraviti, na kraju je radila samo Vesna dok je Ivan skakutao oko nje, više joj odmažući nego pomažući. 

- A jadan, smeo se, zbunjen je, a šta ću s njim, mlad je, više i ne očekujem od njega - objasnila je Vesna, dok je Željka komentirala kako se Ivan cijelo vrijeme 'šlepao' uz Vesnu.

- Fuži su vam najbolji dio tanjura, a meso vam je drveno - rekla im je Željka.

- Ma, Ivek me dokusurio, a i imam dojam da uopće ne znam kuhati nakon svih ovih kritika - zaključila je Vesna koja je zajedno s Ivanom skupila samo 11 bodova i tako ušla u duel sa svojim 'unukom' kojeg je pobijedila u spravljanju fritaje. 

Ivan je napustio daljnje natjecanje, a fritaja mu je uspjela tek iz trećeg puta što je izludjelo Gretića. No kako je Ivan rekao, nije mu žao zbog ničega, jer je dobio još više motivacije za kuhanjem. Najviše lijepih riječi danas su dobile Karolina i Martina koje su ujedno proglašene i pobjednicama dana te su tako zaradile povlastice. 

Cijeli idući tjedan ih zato čekaju Špiček i Gretić na 'usluzi' kada god to one požele. Djevojke su bile presretne, ali nisu mogle vjerovati da su pobijedile, a hoće li imati toliko sreće i idući tjedan, tek ćemo doznati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana