Obavijesti

Show

Komentari 26

Josip šokirao farmere: Kako je mogao odabrati ženu za duel?

Josip šokirao farmere: Kako je mogao odabrati ženu za duel?
10

Muk i tišina zavladali su kućom dok je Blaženka spremala stvari za preseljenje u kućicu za dueliste. Odlučila je kako će predati borbu, no kasnije se predomislila

VIDEO

Ili Josip ili Blaženka nakon susreta u farmerskoj Areni napustit će farmu. Premda je Anna dobila imunitet od gledatelja koji ju je spasio od dvoboja, i naklonost farmera bila je na njezinoj strani. Svi farmeri, osim Alda, dali su Josipu svoju šibicu i time ga postavili kao prvog duelista. 

- Došlo je vrijeme da se ide kući. Bolje je ići kući da oni imaju svoj mir, a i da ja imam svoj - kazao je Josip. 

- Iskreno nisam očekivala imunitet jer ga je Josip dobio već tri puta i mislila sam da će ga dobiti i ovoga puta - iznenađena je bila Anna koja se već pripremila da će napustiti farmu. 

Ivica i Ivan ponudili su se Josipu da ih izabere za svog suparnika, obojica s ciljem da se neće boriti protiv njega, budući da je stariji od njih, već bi mu prepustili pobjedu, dok je Aldo kazao kako će se on boriti do kraja neovisno s kim se nalazio u dvoboju. Međutim, Josip je odlučio u dvoboj izazvati Blaženku. 

- Što reći, koju poruku poslati, Blaženka, ti si moj duelist - kazao je Josip farmerima, instantno napustio kuću i ostavio farmere bez riječi, a Miriam je komentirala da ne može vjerovati da je jedan policajac odabrao ženu za duelisticu. 

- To sve govori o njemu - zaključila je.

- Svi smo mi došli i zbog novca i zbog drugih motiva, međutim kako su i Ivica, Ivan i Blaža stvorili ekipu, priključili su Alda, znači njih četvorka su alfa i omega. I sad, kako stvari stoje, jedini je Aldo rekao da se bori i sad što mi preostaje, uzet Blažu koja me mrzi. Ako su oni izjavili da se ne žele boriti sa mnom i da će mi pustiti, onda ja to ne želim. Ja sam emotivan i nepravda me boli i zato bih se odrekao svih tih novaca samo da pravda pobijedi - objasnio je Josip.

Muk i tišina zavladali su kućom dok je Blaženka spremala svoje stvari za preseljenje u kućicu za dueliste. Odlučila je kako će predati borbu, no kasnije se ipak predomislila. 

- Pošto je Joža prvi duelist, odabrat ću znanje. Josip je odabrao mene jer pod svaku cijenu želi ostati. Voljela bih da pobijedim samo da vidim sreću u očima farmera koji žele da ostanem - rekla je Blaženka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane