Obavijesti

Show

Komentari 115

Konkurencija Barbari i Tini: U kuću stigle hostesa i domaćica

Konkurencija Barbari i Tini: U kuću stigle hostesa i domaćica
7

Nova stanarka Mirjana ponosna je na svoje silikone koje redovno pokazuje te obožava šetati gola. U kuću Velikog Brata ušla je i Vesna iz showa '3, 2, 1, kuhaj'

VIDEO

Nove dvije sustanarke ušle su u večeras u kuću 'Velikog Brata'. Ostalim ukućanima nastojat će pomrsiti račune u borbi za nagradu od 700 tisuća kuna.

Vesna Bartolić, Rijeka

Vesna (59) vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnima već pri prvom susretu. Potvrdit će se ono što za sebe i sama kaže: da je otvorenog, vedrog duha i vrlo komunikativna, da ne kažemo brbljava. 

Riječ je u gospođi 'u najboljim godinama'. U svom životu prema vlastitom priznanju najponosniju je čine njezina kćer i unuka. Svoje umirovljeničke dane provodi sa svojim suprugom u gradu sa najljepšim zalaskom sunca, Zadru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rođena je u dijelu Hrvatske koji baš ne obiluje sunčanim danima, u Delnicama u Gorskom kotaru. Školovanje ju je potom potjeralo u Rijeku. Iako se u životu najviše bavila, točnije zarađivala uređivanjem noktiju (pedikura i manikura), misli da je puno veći stručnjak kad je kulinarstvo u pitanju. Za sebe kaže da svoje kulinarsko umijeće ocjenjuje čistom desetkom. To je potvrdila u vrlo poznatom kulinarskom showu '3, 2, 1 -Kuhaj' gdje se probila do samog finalnog tjedna. Njezin kuharski uzor je Jamie Oliver. Ljubav prema unuci na prvom joj je mjestu, potom ide kuhanje dok se na viskom trećem mjestu plasirala i ljubav prema životinjama. Stoga ne treba čuditi da pored supruga ima i psa te mačku. 

Vesna misli da su njezine najveće kvalitete iskrenost, svestranost i otvorenost, a kao svoju najveću manu ističe tvrdoglavost. Ne voli umišljene i lijene ljude, a s takvima će imati najviše problema u BB kući. 

Na pitanje što možemo očekivati od nje u kući odgovara: 'Samo me pustite unutra pa ćete i sami vidjeti. I neće vam biti nimalo dosadno'.

RTL

Mirjana Praizović, Banja Luka 

Mirjana je iz Laktaša (BiH) i ima 22 godine. Završila je srednju školu u Banja Luci, ali je živjela neko vrijeme i u Njemačkoj gdje su radili njezini roditelji. Radi kao hostesa po klubovima, a kako kaže, ponosna je na svoje silikone koje redovito pokazuje te obožava šetati gola. 

Ugradila je silikone veličine 3,45 cm3 ali ih uskoro planira povećati za još koji kubik. Otkriva da se voli družiti samo sa muškarcima. Ima samo jednu prijateljicu koju je nedavno upoznala. U ljubavi voli starije muškarce. Završila je srednju ugostiteljsku školu, za konobara  i u razredu je bila jedina djevojka među 26 muškaraca. To joj je jako imponiralo i iako je imala želju da promijeni školu muškarci su razlog zašto nije. Kaže da se osjećala kao kraljica.  

Ako joj u Kući daju mogućnost da uvede neko pravilo, ona bi odabrala da svi nekoliko sati dnevno budu goli. Ima šest tetovaža od kojih su neke na intimnim dijelovima tijela, a jedna od njih je 'Tigar' na stražnjici. 

RTL

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje