Obavijesti

Show

Komentari 64

Natjecatelji Survivora presretni napustili otok: Preživjeli smo!

Natjecatelji Survivora presretni napustili otok: Preživjeli smo!
27

NAJLUĐE ISKUSTVO Članovi Velikog vijeća nisu mogli doći sebi od sreće kad su saznali da napuštaju otok. Vrištali su od sreće, bacili se u more i zapjevali

VIDEO

Veliko vijeće se obradovalo kada im je Jelena priopćila da je Vlada postao treći finalist. Cigi je komentirao da ne voli ljude koji se sa svima slažu i o ničem nemaju svoje mišljenje.

- Pobjednik Survivora po meni treba biti kompletna osoba. Mora biti dobar u borbama i dobar čovjek. Po meni je samo jedan od trojice muškaraca pokazao da ima sve od toga - rekao je Ognjen. 

Pleme Sibu provodilo je svoju posljednju večer na otoku. Pričali su o dogodovštinama i najljepšim te najtežim trenucima u Survivoru. Nakon nekog vremena zapjevali su s Martinom.

- Meni je bio najbolji prvi dan i noć - rekao je Sebastian dok je Nikola komentirao da mu je jedan od najljepših trenutaka bio kada je vidio video poruku svojih najmilijih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Večeras mi je teško jer je zadnja večer. Nedostajat će mi - rekla je Martina i dodala da će se Nikola najviše truditi kako bi se plasirao u finale.

Kristina: Jedva čekam zagrliti kćer i nastaviti sa svojim životom

Milan je komentirao da su pomalo tužni jer ubrzo odlaze i zaključio da su se sprijateljili. 

- Lijepo se osjećam i jedva čekam da se završi ovaj dan da odem kući kćeri. Jedva čekam da je zagrlim i nastavim dalje sa svojim životom - rekla je Kristina.

Ava se ispričala Žaretu, ljutiti Marko je napao

Ava je Velikom vijeću obznanila kako misli da duguje ispriku jednom čovjeku.

- Žare, molim te da mi oprostiš što sam bila lakovjerna. Žao mi je, smatram da si zaslužio bit među njih šest. To je jedna od najvećih grešaka koje sam počinila - rekla mu je Ava. 

Marko: Ma tko je izdajica, što je ovo, španjolska serija?

I dok je Žare komentirao da joj je oprostio još onog dana kada ga je izbacila, Marko joj je dobacio da pusti suzu na što ga je ona nazvala izdajicom.

- Tamo si gledala ljude u oči koji ti iza leđa govore da si sve i svašta, a sada meni tu pričaš da sam izdajica. Ma tko je izdajica, kada sam se ja tebi obavezao na papiru za nešto? Ajde nemoj glumiti. Šta je ovo, španjolska serija? -  rekao je ljutiti Marko Avi.

Kristina, Martina i Nikola se borili za titulu četvrtog finalista

Sibu je dobilo poruku u kojoj je pisalo da će netko od tri preostala natjecatelja imati priliku postati četvrti finalist.

- Dogovorili smo se da ćemo se svi boriti svim snagama. Dat ću sve od sebe - rekla je Kristina dok je Sebastian komentirao da će Nikola biti jako razočaran ako on ne pobijedi.

- Volio bih da on bude u finalu, ali s druge strane volio bih vidjeti i jednu curu, Svi troje su mi užasno dragi - rekao je Sebastian. 

Nikola je četvrti finalist Survivora

Ujutro ih je dočekala posljednja borba za ulazak u finale. Morali su proći kroz labirint kako bi došli do slagalice koju su zatim morali što brže složiti.

Nikola ju prvi uspio i postao četvrti finalist Survivora koji ulazi u utrku za nagradu od 50.000 eura.

- Drago mi je da sam sad s dečkima u utrci za nagradu. Htio sam curama prepustiti mjesto. Mislim da mi nisu velike šanse u finalu pored Sebastiana, Milana i Vlade - rekao je Nikola.

Martina se našalila kako joj je grozno što je on pobijedio.

- Kad ženama date ovakvu slagalicu one gledaju suštinu slagalice. Ne idu mi slagalice, da su bar puzzle. Sretna sam zbog Nikole uglavnom - rekla je Martina.

Sebastian, Milan i Vlada oduševljeno grlili NIkolu zbog pobjede

Kristina se složila s njom i komentirala da je šokirana što je nije pustio da uđe u finale. Martina i Kristina su nakon posljednje borbe postale članice Velikog vijeća i morale su se uputiti na otok odbačenih.

Na finalnom plemenskom savjetu bit će donesena odluka tko je pobjednik.

Nakon što su vidjelu Nikolu, dečki su mu oduševljeno potrčali u zagrljaj. Milan je komentirao kako je mislio da će im se pridružiti neka od žena.

Nikola: Napravio sam veliku pogrešku jer sam pokušao mijenjati ljude

- U Survivoru sam bio iskren prema svima. Trudio sam se svima reći sve što mislim. Napravio sam veliku grešku što sam pokušao mijenjati ljude - rekao je Nikola. 

Sebastian je komentirao da od Velikog vijeća očekuje glasove i da bi volio da budu što objektivniji.

'Naučio sam cijeniti hranu'

- Oko desetog dana me najviše uhvatila tuga za domom. Nedostajali su mi ljudi - priznao je Sebastian dok je Nikola zaključio kako je boravkom u Survivoru više naučio cijeniti hranu. 

Vlada je zaključio da je naučio mnoge stvari i da se trudio učiti od svih ponešto jer su bili stariji od njega i znali preživjeti.

Sebastian je komentirao da je naučio otvarati kokose, mahati mačetom, biti tolerantniji prema ljudima i cijeniti hranu.

Jelena: Ovo je najluđe iskustvo koje sam imala u životu

- Pamtit ću delfine, susret s mravojedom i više od svega ću pamtiti ljude koji su bili ovdje sa mnom - rekao je.

Veliko vijeće je bilo oduševljeno nakon što su saznali da mogu napustiti otok.

Od sreće su potrčali u more i zapjevali.

- Ovo je najluđe iskustvo koje sam imala u životu - rekla je Jelena. 

Mia: Mislim da bih bila u finalu životnog Survivora

Marko je komentirao da će mu nedostajati priroda i ocean.

- Znam zapaliti vatru, dobro kuham i dobar sam borac. Mislim da bih bila u finalu životnog Survivora - rekla je Mia dok je Maja Lena oduševljeno zaključila da su preživjeli.

Otok su napustili i finalisti.

- Komadić sebe ostavljaš ovdje da se možda jednog dana i vratiš - zaključio je Milan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku