Obavijesti

Show

Komentari 0

Otkrili nove talente: Tek sam počeo, a već me bole mišići

Otkrili nove talente: Tek sam počeo, a već me bole mišići
3

Tolja i Sobin u subotu će se okušati u akrobacijama na cirkuskom prstenu, a Jurčević i Majhenić u beatboxu, imitiranju ritmova i zvukova instrumenata ustima

VIDEO

U prvoj emisiji zabavnog showa HTV-a “Ja to mogu” Tamara Loos (28) i Davor Bilman (40) imaju zadatak izvesti mađioničarski trik. Podučavat će ih hrvatski iluzionist Luka Vidović.

- Znam samo da je riječ o nekakvoj kutiji, a ima tu i nekoliko oštrih noževa. Ne znam tko će koga probadati, a možda netko i nestane - rekla nam je Tamara Loos, radijska voditeljica koja se boji zatvorenih prostora i visine.

Dodaje da ne zna što je sve čeka.

- Mogu samo reći da nisam pretjerano fleksibilna, barem što se akrobacija tiče - kaže Tamara. Partner u iluzionističkom triku joj je plesač Davor Bilman.

- Što se nestajanja tiče, najbolje mi ide s novcima, oni mi najbrže nestanu - šali se Bilman.

Voditelj Ivan Vukušić (34) i manekenka Jelena Glišić (29) u sedam dana pokušat će naučiti zahtjevnu plesnu točku. Mentori su im plesači iz Atomic Dance Factoryja.

- Moj zadatak je na prvi pogled lagan, a na drugi su to krv, znoj, suze i magnezij. Ovo će biti prevelik izazov za koordinaciju mojih mišića, glave i kukova - kaže Vukušić i dodaje kako sve izgleda jednostavno, ali zapravo nije.

Budi se u 7.35 i vježba te već ima upalu mišića. Dodaje kako jedva čeka zaplesati s Jelenom Glišić.

- Kako god da otplešem, nema veze. Iako sam bila uvjerena da imam dvije lijeve noge, shvatila sam da imam dvije desne i da mi ples dobro ide kad sam ljuta, ozbiljna i muškobanjasta - kaže Jelena. U sljedećim epizodama očekuju ih novi zadaci, poput rolanja, klizanja, jodlanja...

Svi koji 28.studenog žele biti uživo u studiju ovog showa mogu se prijaviti na 24sata.hr. Sve što trebate je ispuniti obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će imati ekskluzivnu priliku posjetiti studio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...