Obavijesti

Show

Komentari 101

Počeli dvoboji: Tony je izbacio Andriju pa mu ponudio duet

Počeli dvoboji: Tony je izbacio Andriju pa mu ponudio duet
13

Nakon prvih dvoboja dalje je prošlo šest kandidata. U timu Ivana Dečaka ostali su Dario i Daniel, kod Jacquesa Ema, kod Tonyja Jure i Sara, a kod Indire Bruna

VIDEO

Završila je prva od četiri emisije u kojima će natjecatelji prolaziti kroz dvoboje. Tijekom dvoboja, broj od 48 natjecatelja će se prepoloviti te će ih ostati 24.

Tijekom emisija s dvobojima svaki od mentora svojih 12 pjevača spaja u 6 posebnih natjecateljskih parova. Ti parovi u dvobojima pjevaju duete i dokazuju tko je od njih dvoje zaslužio ići dalje. Odluka koga poslati kući, a tko nastavlja natjecanje na njihovom je mentoru, koji odluku mora donijeti odmah nakon nastupa, a pri odlučivanju mu mogu pomoći komentari kolega, ali i savjeti stručnog tima.

TIM INDIRA


HRT

U prvom dvoboju bile su članice Indirinog tima, Bruna Oberan i Samanta Vrbljanac , koje su pjevale 'Chain Of Fools' Arethe Franklin.

Svi članovi žirija bili su u nedoumici nakon što su ih djevojke oduševile svojim energičnim nastupom te nitko od njih mogao Indiri reći kojeg kandidata da ostavi u svom timu. Rekli su da je ovo bio teškaški dvoboj u kojem je Bruna bila Tyson, a Samanta Holyfield.

VIDEO

Nakon što se tajno savjetovala s timom, Indira je odlučila da će u daljnje natjecanje ipak proći Bruna.

- Pružila si mi i više od onoga što sam od tebe tražila. Bruna je favoritkinja, ali tražila sam joj dostojnu suparnicu i ona se dobro namučila s tobom. Presudile su nijanse - rekla je Indira Samanti te joj je poručila kako se nada da neće prestati pjevati.

TIM IVAN

HRT

Sljedeći su pred žiri stupili članovi Ivanovog tima, Dario Došlić i Ante Brzić . Pjevali su pjesmu 'Crying In The Rain' grupe A-HA.

- Jao, ja sam zaplakao. Pjesma govori o skrivanju emocija, a oni emocije daju naširoko - rekao je Dečak nakon nastupa i zamolio kolege za savjet jer se nije mogao sam odlučiti.

Od pomoći mu nisu bili ni ostali članovi žirija, iako je Jacques rekao da mu je Dario bio malo bolji.

VIDEO

Kao i Indira, Ivan se savjetovao sa svojim stručnim timom te na kraju u svojoj ekipi ostavio Darija Došlića za kojeg kaže da vjeruje kako će dogurati do finala.

- Ante drago mi je da si tijekom ovog showa doživio i nešto više od pjevanja, a to je da si postao otac male djevojčice Luce - rekao je Dečak Anti. Dodao je i da su u odluci presudile nijanse.

- Show je odličan i iskustvo sa svim ovim ljudima bilo mi je prekrasno - rekao je nakon ispadanja Ante.

Ivanov tim u prvoj emisiji imao je dva dvoboja, a u drugom su se natjecali Melanija Purić i Daniel Jurišević . Pjevali su pjesmu 'Just Give Me A Reason' od Pink.

Kao i prvi put, Ivan se nije mogao odlučiti bez pomoći žirija. Jacques je Melaniju pozvao da dođe pjevati s njegovim pratećim vokalima, ali Danielu je ipak dao malu prednost. Indiri su oboje bili dobri, a Tony je rekao da su mu bili savršeni i da mu izgledaju odlično zajedno. Nije odabrao favorita, samo je rekao da mu je žao što je tako kratko trajalo.

VIDEO

Dečak se nakon svih savjeta odlučio za Daniela.

TIM TONY

HRT

Tony je za prvi dvoboj u svom timu odabrao Juru Brkljaču i Romanu Lalić Pejković , koji su pjevali pjesmu 'Stine' Olivera Dragojevića.

- Na probama, oboje ste imali male problemčiće. Drago mi je da ste se sad pribrali i sve ste odradili bez ijedne pogreške - rekao je Cetinski nakon nastupa.

Houdek nije vidio razliku između kandidata, a Indira i Dečak ipak su malo naginjali prema Romani.

VIDEO

Tony se nije morao savjetovati sa svojim timom oko odluke te je u svojoj ekipi zadržao Juru Brkljaču .

- Mogu reći samo da mi je instinkt govorio da se odlučim za Juru. Romana nadam se da nećeš zanemariti planove i da ćeš nastaviti pjevati. Nemoj se ljutiti - rekao je nakon odluke Tony.

Kao i Dečak, i Tony je u prvoj emisiji imao dva dvoboja, a u drugom su bili Sara Barbarić i Andrija Kovačević . Pjevali su 'It's Only Love', duet Bryana Adamsa i Tine Turner.

- Ono što vas čini posebnima je da dajete tu neku posebnu energiju, a to se i sad osjetilo. Sara, ja bih volio, ako se odlučim za tebe, da se ne vidi baš sva ta tvoja trema na bini. Andrija ti si joj svojim stavom dopustio da se oslobodi. Ne znam, ne mogu se odlučiti - rekao je Tony odmah nakon nastupa.

Dečaku je na počeku bio bolji Andrija, ali na kraju se ipak odlučio za Saru. Jacquesu je nastup bio jako uvjerljiv, a učinilo mu se da je Andrija ipak ostvario veći napredak od audicija, no nije se mogao odlučiti za favorita. Indiri je ipak, iako su joj oboje bili dobri, Sara bila malo draža.

VIDEO

Tony se ni nakon komentara kolega nije mogao odlučiti pa je pomoć potražio kod svog stručnog tima. Na kraju je ipak odabrao Saru.

- Ja sam do ovog nastupa bio na tvojoj strani i jako mi se sviđa tvoja dobrota i tvoja smirenost. Dogovorio sam se s Buljanom da ako hoćeš, da snimimo jednu stvar zajedno. Ja bih bio počašćen - rekao je Tony Andriji na kraju.

To je Andriju toliko dirnulo da je i zaplakao te nije mogao komentirati nastup, a ni Tonyjevu ponudu.

TIM JACQUES

HRT

Na pozornicu su izašli i Jacquesovi kandidati. On je za prvi dvoboj odabrao Emu Gagro i Nevena Stipčića , koji su pjevali 'Never Too Much', Luthera Vandrossa.

- Kad vam dam na povjerenje pjesmu moga boga glazbe i vi mi ovako vratite, ja sam oduševljen. Ti si vladarica scene, a Nevene, tvoja energija naprosto osvaja - rekao je Jacues kandidatima nakon nastupa.

Indiri je Neven pak izgledao prenametljivo, a Ema joj je bila puno uvjerljivija. Tonyju je pak bio uvjerljivi Neven. Dečak nije rekao tko mu je bio favorit te je pohvalio oba kandidata.

VIDEO

- Ti imaš soul i takvu glazbu u svom DNK, a Nevene tvoj šarm ruši sve barijere i iako si mlađi i neiskusniji, to se nije osjetilo - rekao je Houdek, malo se sabrao te odlučio da je u dvoboju pobijedila Ema te tako ostala u njegovom timu.

- Nevene, Ema je za dlaku odnijela pobjedu, a ti me podsjećaš na mene prije 15 godina. Nemoj mi zamjeriti - poručio je Jacques poraženom natjecatelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice