Obavijesti

Show

Komentari 0

Mirjana je ispala iz natjecanja, a stanari su htjeli izbaciti Gogu

Mirjana je ispala iz natjecanja, a stanari su htjeli izbaciti Gogu
17

Prije nego što je izašla iz kuće, Stefani je izvrijeđala stanare i Velikog Brata u ispovjedaonici. Katja je rekla da se zabavila. Stanari misle da su Gorana izbacili

VIDEO

Stefani i Katja izlaze iz kuće. Prije izlaska, u ispovjedaonici su morali reći kako im je bilo u kući. Dok je Katja rekla da je posljednjih dana uživala, Stefani je izvrijeđala stanare i Velikog Brata.

- Samo mi otvori vrata, ne želim pričati s tobom niti s ikim drugim - rekla je Stefani te je isto ponovila nekoliko puta, odbijajući odgovoriti na pitanja Velikog Brata.

U nominacijama uživo, stanari su najviše bodova dali Goranu . Rečeno im je da će, tkogod dobi najviše bodova, odmah biti izbačen iz daljnjeg natjecanja. Voditelji Sky i Antonija najavili su, naime, neko drugo 'iznenađenje' za stanara s najviše glasova.

VIDEO

Iako stanari misle da je Goran izašao iz kuće, on je smješten u tajni dio kuće u kojem su na početku showa bili Vasići. Goran je, otkrili su voditelji, imati priliku za osvetu. Njega je u sobi dočekala bivša stanarka Vesna .

Stanari su morali odlučiti hoće li Stefani izaći iz kuće. Svi stanari su ustali te pokazali da žele da Stefani ode. Svi su rekli da su to učinili jer Stefani tako želi i ne žele ju slušati 'kako kuka' da želi kuće. Jedini koji nije ustao je Goran jer 'smatra da ima još puno toga da pokaže'.

VIDEO

Bivši stanari, Luća i Đorđe, bili su posebni gosti emisije pa su pričali s voditeljem Skyjem. Luća je priznao da se već 'bacio' na partijanje s Đoletom te da radi na novom albumu. Đorđe je pak rekao da će čekati Stefani sve dok ne izađe iz kuće pa će vidjeti 'što će dalje'.

VIDEO

Gledatelji su odlučili da Mirjana napušta kuću. Stanari su bili istinski začuđeni te su se izljubili i izgrlili s Mirjanom koja je veselo otišla 'po svoju bundicu'. Na pozornici ispred kuće, voditeljima je otkrila da Radu vidi kao pobjednicu. Za Zoricu je rekla da se odnosi prema drugima, kao što se drugi odnose prema njoj. Između Tine i Darka, smatra Mirjana, nema ništa.

- Jedva sam čekala da izađem, postalo mi je jako dosadno - rekla je dobro raspoložena Mirjana voditeljima, nakon čega je odlučila 'otrovnu srelicu' baciti na Radu. Mirjanin favorit tako će morati idućih pet dana čistiti kuću i držati je 'blistavom'.

Voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh započeli su još jednu emisiju uživo te su predstavili pregled tjedna kojeg su obilježile svađe, ali i velika promjena odnosa između stanara. Između ostalog, Rada je savjetovala BB 'parove', Darka i Tinu te Ervina i Barbaru. Rada je Darku i Tini poručila da će imati lijepu djecu.

VIDEO

Voditelji su najavili i jednu novost: Naime, kuću će napustiti dva stanara . O izbacivanju jednog stanara odlučuju gledatelji, a o drugom Veliki Brat.

Stoga, osim nominiranima Goranu, Darku, Ervinu i Mirjani , ispadanje prijeti i bilo kojem od ostalih stanara.

Voditelji su primijetili i da se 'Zoričin klan' raspao, a Stefani su upitali koja joj je simpatija najdraža, na što ona nije htjela odgovoriti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...