Obavijesti

Show

Komentari 53

Stipe je oduševio Aleksandru: Osjetila sam nevjerojatnu tugu

Stipe je oduševio Aleksandru: Osjetila sam nevjerojatnu tugu
16

Potraga za najvećom glazbenom zvijezdom u regiji nastavila se i u četvrtoj emisiji koja je donijela jako puno talentiranih izvođača kojima je žiri oduševljen i fasciniran

VIDEO

Antonio Krištofić iz Opatije se za deset godina vidi na nekoj sceni jer je glazba ono zbog čega živi. Za žiri je spremio pjesmu ' Stine' i fascinirao žiri.

- Ja sam čekao da ti taj vibrato popusti u jednom trenutku jer sam ljubomoran - rekao je Željko Joksimović. Kako je već nastupao na festivalima, Massimo mu je kazao kako će toga biti još.

VIDEO

Milica Lojić iz Banja Luke osim pjevanja bavi se i latinoameričkim plesom, a za žiri je pripremila pjesmu 'I'm Not The Only One' . Nada se da će njezin nastup izazvati bar neku emociju u njezinom ocu koji bi joj trebao biti glavni oslonac u životu, no zapravo to nije. Unatoč tremi koja je došla iznenada, žiri je bio jednoglasan.

- Ima nešto u tvom glasu što mi se sviđa. Kako je Tonči rekao, kada bi čuo taj glas na radiju skrenuo bi mi pažnju - kazao joj je Željko, a Aleksandra joj savjetovala da pusti glas i pjeva 'visoko'.

VIDEO

Miloš Jeremić i ma 33 godine i živi u Beogradu. Profesionalno se bavi glazbom. Pjevao je pjesmu 'Hajde da se volimo', no nije posebno oduševio žiri. Ipak je dobio četiri glasa i prošao  u daljnje natjecanje.

- Bio si žestok i imao si neku svoju interpretaciju - rekao je Željko, a Massimo je dodao da želi vidjeti što će se iz svega toga izroditi.

VIDEO

Siniša Vidović ima 26 godina i živi u Zagrebu. Pjevao je pjesmu 'Sex Bomb' .  Kazalište spaja njegove tri strasti, a to su glazba, gluma i ples. Ples mu je, kaže, uvijek bio u malom mozgu. Smatra da ima potencijala, no još se na njemu da raditi. No, svojim nastupom osvojio je i žiri i publiku. Željko mu je prognozirao blistavu budućnost ako bude ustrajan.

- Imamo sve u jednom paketu kod tebe, ali ono čime si mene kupio je scenski nastup. Ti si se ovdje došao zabaviti bez obzira prošao ili ne - kazao mu je Tonči Huljić, a Aleksandra je zaključila da je nastup bio fenomenalan.

VIDEO

Nešad Selman iz Sarajeva ima 29 godina i vječiti je student novinarstva. . Žiriju se predstavio pjesmom 'Da sam ja netko '. Massimo ga je pohvalio da ima izvrstan rad dijafragmi. Tonči mu je kazao da bude otvoreniji i ekspresivniji, a Željko dodao da ima glas i pravu energiju.

VIDEO

Monika Kiseloska dolazi iz Niša i ima 20 godina. Voli slikati i pjevati. Za žiri je pripremila pjesmu 'At last' .

- Ne znam kako da se postavim jer je tvoj način pjevanja malo anglosaksonski - rekao je Tonči koji je ipak pronašao X factor, a to je njezin osmijeh.

- Zrelo proživljavaš pjesmu kao da je stotinu života iza tebe. Samouvjereno do granice drskosti - kazao joj je fascinirani Massimo, a Željko je dodao kako je prva kandidatkinja koja ima osobnost.

VIDEO

Sanja Čoko dolazi iz Beograda i ima 20 godina. Pjesmu je posvetila jednom dečku. Oduševila je žiri i zaradila je četiri 'Da' iako je Željku falilo "punog glasa". Aleksandra je dodala kako želi vidjeti što će pokazati u daljnjem natjecanju.

VIDEO

Milan Bukilić iz Podgorice ima 18 godina, a svojom izvedbom 'When I Was Your Man' uspio je pridobiti žiri.

- Lijepi vibrato i jako mi se dopada boja glasa - rekla je Aleksandra.

VIDEO

Stipe Glasović (27) bivši je profesionalni igrač nogometa iz Opuzena, a igrao je za Hajduk do svoje 21 godine te za NK Zagreb do prije dvije godine. No, budući da voli pjevati, odlučio je nogometni teren zamijeniti s pozornicom. Prvi nastup u životu odradio je u 'X Factoru', a predstavio se pjesmom 'Čuvam te' . Tonči mu je kazao kako su ga dosta udarali po nogama i da je pravu stvar učino jer ima nešto u njemu.

- Osjetila sam nevjerojatno tugu koja me potresla i dotaknula. Vrlo si markantan, nosiš jednu nevjerojatnu energiju i divno si ovo otpjevao - bila je oduševljena Aleksandra Stipinom izvedbom njezine pjesme. Massimo je bio fasciniran i kazao mu kako ima toplu auru te da iz njega isijava pristojnost.

- Osjetio sam jecaj u glasu koji je bio tako dobar, a koji rijetki imaju - zaključio je.

VIDEO

Tijana Vlajković ima 16 godina. Voljela bi imati karijeru poput Aleksandrine. Svojom izvedbom uspjela je osvojiti žiri iako joj je Željko rekao da nema X faktor, no na kraju joj rekao da zaslužuje prolaz, ali joj je dao 'Ne' kako bi ju potaknuo da radi na sebi.

- Fantastično. To je najljepše što sam čuo posljednjih dana - kazao je Massimo. Aleksandra je bila oduševljena njezinim nastupom.

- Imaš sve, dinamika, ekspresija, emocija, srce, duša, samo još da gledaš u nas. I da je ovo najviše što možeš, to je više od svega što smo dosad čuli - kazala je.

VIDEO

Braća Goran i Saša Spasić iz Skopja pojedinačno nisu uspjela oduševiti žiri, no zato ih je Željko vidio u duetu pa su se uspjeli izboriti za ostanak u showu.

VIDEO

Ilija Mihailović iz Beograda je svojom izvedbom pjesme 'When I Was Your Man' oduševio žiri.

- Svaki ukras je bio na svom mjestu, nisam dugo čula, ne samo na ovoj pozornici, nego i inače da netko tako pjeva - bila je fascinirana Aleksandra.

- Dat ću ti ogromno da, ali da malo trčiš i igraš basket - rekao je Željko.

VIDEO

Nikola Marjanović iz Zagreba, poznat u glazbenom miljeu po svojoj bivšoj grupi 'Sane' i po tome što je bio 2 na glazbenim top ljestvicama s pjesmom 'Dio mene', koju izvodi sa grupom Song Killers odlučio je stati pred žiri koji se iznenadio ugledavši ga.

- U potpunosti si izgrađen. Ta tvoja energija i osmijeh, htjela sam preskočiti preko stola - kazala je oduševljena Aleksandra. Željko je dodao da je toliko oformljen izvođač da bi im mogao pomagati.

VIDEO

Nemanja Guzijan dolazi iz Apatina i ima 21 godinu. Zbog svog izgleda doživljavao je osudu okoline. Etno glazbom bavi se već šest godina. Pjevao je pjesmu 'Voda' i oduševio publiku i žiri.

- Bilo je vrlo zanimljivo i volim što si stao iza svog izbora. To je i publika odlično prihvatila. Ja to podržavam – rekao je Željko. Tonči je u njemu pronašao sve što traži u muzici, a Aleksandru je njegov glas preplavio.

- Kao da sam uronila u njega - kazala je.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao