Obavijesti

Show

Komentari 41

Tvoje lice zvuči poznato: Saša, Luka, Maja i Renata su u finalu

Tvoje lice zvuči poznato: Saša, Luka, Maja i Renata su u finalu
18

Pobjedu u polufinalnoj emisiji odnio je Saša Lozar, transformiran u Arethu Franklin. Bio je toliko dobar da mu se Đuro poklonio, a Sandra i Tomo nizali su komplimente

VIDEO

Posljednja kvalifikacijska emisija druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je napeta do samog kraja. Iako su svih osmero natjecatelja dobili zavidne komentare žirija, u finalu ima mjesta samo za četvero, a to su ove godine Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput.

Pobjedu u polufinalnoj emisiji odnio je Saša Lozar, transformiran u Arethu Franklin, čija je maska bila toliko nevjerojatna da ga je Đuro u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio. 

- Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku. Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples - poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme 'Respect', a Tomo je nakon njegovog nastupa zaključio: 

- Apsolutno super. Vidi se što je show. Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nova TV

Saša je odlučio u ime Nove TV iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.

Iako je u ovoj emisiji zauzela visoko drugo mjesto kao Rihanna, Ivani Marić za dlaku je pobjeglo finale showa.  

- Ja sam stvarno impresioniran svaki put s tobom. Ti si stvarno jedan fini artist, performer s mjerom i to ti ide jako dobro. Mogla bi živjeti od toga. Krasno izgledaš, krasno pjevaš - komentirao je Đuro njezin nastup s pjesmom 'Umbrella', a počasni član žirija Baby Dooks joj je poručio: 

- Ti si avion. Od pjevanja, brutalnog izgleda, sličnosti...

Nova TV

Maja Šuput transformirala se u tinejdžersku zvijezdu Justina Biebera, a Sandra ju je nakon nastupa zamolila da zadrži to dijete u sebi. 

- Od onakvog seksepila, da ovakav mali čovječuljak nastane. Tko bi rekao da je ovo Maja Šuput - začuđeno je komentirao Baby Dooks, dok je Tomo pohvalio njezin ples, a Đuro skrenuo pozornost na to da je s Bieberovom pjesmom  'Baby' podigla temperaturu u studiju. 

Nova TV

Shakirin seksepil na pozornicu donijela je Renata Sabljak s pjesmom 'Whenever, Wherever', a to je primijetio i žiri. 

- Ti si intonativno bila jako čista. Ovoliko skakanja, ja ti se divim. Seksepil je kod tebe proradio. Bila si sjajna - kazala je Sandra, a Đuro joj je čestitao komentarom: 

- Samo veliki profesionalci mogu izdržati na jednom dahu. Jodlanje je bilo jako dobro.

Nova TV

Zanimljivo je bilo vidjeti i Luku Bulića koji se transformirao u svoju kolegicu Maju Šuput. Iako je i sam izjavio da će mu teško biti kopiratii svu Majinu energiju, Đuro se složio da je sjajno skinuo Majinu vrckavost. 

Nova TV

Ivana Šarića gledali smo kao Shaniau Twain za kojeg je Sandra zaključila da je sve bolja i bolja žena. Ivan je nastupio s pjesmom 'Man I Feel Like A Woman', a Tomo se složio da mu je jako dobro legla pjesma, dok mu je Baby Dooks poručio: 

- Moram priznati da si jako atraktivan. S obzirom da nisi pjevač, mislim da si otpjevao za deset.

Nova TV

Odličan nastup gledateljima je priuštila i Maja Posavec koja je utjelovila Kim Wilde s pjesmom 'Keep Me Hangin' On'. 

- Bože Maja, ti si toliko talentirana, toliko samozatajna, toliko imaš lijepu boju glasa toliko nijansi. Kroz ove svoje preobražaje si stvarno svaki put donijela neku drugu. Ti si dužna od ovog talenta koji ti je Bog dao napraviti dosta više od ovoga sada - rekla joj je Sandra. 

Nova TV

Đuro je priznao da se totalno 'ufurao' u njezinu interpretaciju i dodao: 

- Ja sam vidio nju koja pati, koja hoće da prekine tu vezu, tu njeznu dramu unutrašnju, taj jedan naboj. Maska, frizura, stvarno si izgledala kao Kim Wilde. Vratila si me u neka krasna divna vremena.

Dušan Bućan bio je Marina Perazić kojem nije bilo niti malo lako budući da je u žiriju sjedio Baby Dooks koji ju je u prošloj sezoni utjelovio i tako postavio visoka očekivanja. 

- Vidiš sad kako je to? Svaka čast. Moram priznat, poznajem gradivo pa nebi sudio - poručio mu je Baby Dooks. 

Nova TV

Tomo je kazao kako svakog puta čekaju njegov nastup jer znaju da će ih beskrajno nasmijati, a Đuro je komentirao: 

- Zanimljivo je da svaka žena koju ti imitiraš izgleda kao Barbra Streisand na steroidima. Nisi puno falširao i sve ti bolje i bolje ide. Stvarno si nas opet zabavio. Ja ne mogu odoljeti tvom ženskom šarmu.

Zadnja epizoda druge sezone popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 6. prosinca  iznjedrit će pobjednika. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput za tjedan dana izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu.  Posljednji put će osmero natjecatelja stupiti na scenu, pa ćemo tako imati priliku vidjeti transformacije u Beyonce, Erosa Ramazzottija, The Pointer Sisters te Miley Cyrus. Preostalih četvero natjecatelja nastupat će u revijalnom tonu, tako ćemo vidjeti dva sjajna dueta, Dušana Bućana i Ivana Šarića u ulozi Dražena Zečića i Anđele  te Ivanu Marić i Maju Posavec kao pjevačice iz grupe ABBA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'