Obavijesti

Show

Komentari 117

Pogledajte tko se sve natječe u reality showu 'Preživljavanje'

Pogledajte tko se sve natječe u reality showu 'Preživljavanje'
17

Prije nekoliko dana u Kostariki je završeno snimanje showa u kojem se natječu hrvatski i srpski celebrityji. Show s emitiranjem započinje 12. ožujka na RTL-u

VIDEO

Već tri mjeseca nagađa se tko su mogući natjecatelji reality showa 'Preživljavanje'. Srpski Press donosi imena svih 17 natjecatelja. Jedan natjecatelj još je nepoznat pa će njegovo pojavljivanje biti pravo iznenađenje za gledatelje. Riječ je o drugoj sezoni VIP inačice showa. Snimanje je prije nekoliko dana završeno u Kostariki. Show s prikazivanjem počinje 12. ožujka na RTL televiziji i TV Prvoj. Voditelji ove emisije su Marijana Batinić i Andrija Milošević. 

1. Martina Vrbos

Pjevačica i bivša voditeljica MTV Adrije. Pažnju javnosti na sebe je privukla prije nekoliko godina kad je ugradila silikone u grudi. U tri godine Martina je smršavjela 30 kilograma. U vezi je s Albertom Camajom kojeg je upoznala u Budvi.  Vezu su započeli tijekom ljeta. 

2. Ava Karabatić

Starleta koja je prije dvije godine sudjelovala i u hrvatskoj inačici reality showa 'Farma'. U medijima se pojavljuje zbog svog raskalašenog ponašanja i zbog izjava punih 'bisera'. Prošle godine u rujnu prekinula je sa zaručnikom Špirom MIličićem nakon tri godine veze. 

3. Ognjen Kajganić

Poznati srpski rukometaš koji je bio u braku s voditeljicom Aleksandrom Jeftanović. Poznat je po vezama s voditeljicama i manekenkama. 

4. Neven Ciganović

Modni stilist, odijeva poznate Hrvate i komentira njihov modni stil. Voli se zabavaljati pa je često na društvenim događajima. 

5. Aleksandra Grdić

Manekenka koja je već upoznata s čarima reality showa. Prije dvije godine zajedno s Avom natjecala se u hrvatskoj inačici 'Farme'. Uvijek ističe da obožava adrenalin pa je rado pristala na sudjelovanje u realityju. 

6. Mia Begović

Glumica koja je nakon povratka s Kostarike 'preživljavala' obiteljsku dramu. Nije mogla ući u stan u kojem je živjela s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem jer je on promijenio bravu na vratima. Nekoliko dana je kampirala ispred stana, a u utorak navečer odustala je od borbe. 

7. Maja Lena Lopatny

Kći glumice Mije Begović. Trenutačno studira novinarstvo. Među najboljim je studentima svoje generacije. Prošle godine u rujnu prekinula je vezu s Alenom Maksimovićem nakon četiri i pol godine. Kao krivac za kraj veze spominjao se Nikola Maurović, bivši sudionik prvog regionalnog 'Big Brothera'. 

8. Vladimir Vuksanović

Srpski maneken i student ekonomije. Mediji su ga dovodili u vezu s pjevačicom Cecom Ražnatović.

9. Nikola Šoć

Crnogorski maneken koji je postao poznat ulogom u seriji 'Budva na pjenu od mora'. Serija se trenutačno emitira na TV Prvoj. 

10. Kristina Bekvalac

Mlađa sestra Nataše Bekvalac i stilistica.  Bila je u vezi s producentom i dizajnerom Ivom Martinovićem. Par ima trogodišnju kćer Petru. 

11. Stanija Dobrojević

Najpoznatija srpska starleta. U centar medijske pažnje dospjela je kad je izjavila da je u vezi s nogometašem Gojkom Kačarem. Slikala se za Playboy i CKM. 

12. Marko Karadžić

Političar koji je jedno vrijeme bio na funkciji drtžavnog tajnika za ljudska i manjinska prava. Podnio je ostavku nezadovoljan radom ministara.

13. Milan Gromilić

Srpski baletan i poznati koreograf. Otac je dvije kćeri. 

14. Jelena Mačić

Poznata beogradska vizažistica. Majka kćeri Jovane. Njena sestra je poznata manekenka Marija Tarlać. 

15. Radovan

Poznata osoba iz Hrvatske čiji se identitet još krije pa će biti iznenađenje za sve gledatelje. 

16. Žarko Berber

Poznati makedonski pjevač i voditelj emisije 'Koj te šiša'. Pažnju je privukao kad se u svojoj emisiji potukao s Bokijem 13. 

17. Sebastijan Fleis

Najpoznatiji hrvatski snowboarder avanturističkog duha. Voli ronjenje na dah i penjanje po planinama. Brat je bivše skijašice Nike Fleis. 

18. Aleksandra Nakov

Makedonska Playboyeva zečica koja polako osvaja i Srbiju nakon što se slikala za srpsko izdanje CKM-a. Pozirala je i za modne marke Calvin Klein, Police i Lisca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane