Obavijesti

Show

Komentari 164

X Factor: Antonija je otpuhala žiri, Elis Klier očarala publiku

X Factor: Antonija je otpuhala žiri, Elis Klier očarala publiku
8

Među kandidatima u showu žiri je prepoznao i novog Joea Cockera, upoznali smo konobaricu za koju Tonči kaže da je gotov proizvod i Davida s 'anđeoskim glasom'

VIDEO

U trećoj emisiji showa 'X Factor Adria' prvi se predstavio Srđan Lazić (29) iz Valjeva Gibonnijevom pjesmom 'Libar'. Željko Joksimović oduševio se odmah na početku zato što obojica dolaze iz istog grada, a rekao je i da je Srđan to otpjevao drugačije od Gibonnija te da je lijepo dočarao emociju.

VIDEO

-  Ti imaš lijepu emocionalnu povezanost s tekstom pjesme. Lijepo si nam prenio smisao priče i ja sam povjerovala svaku riječ - bila je pod dojmom nakon nastupa Aleksandra.

Massimu je cijeli nastup bio baš lijep, a za Srđanov prolazak glasovala su sva četiri člana žirija.

I druga natjecateljica imala je poveznicu sa Željkom. Monika Vujsić naime dolazi iz Bijelog Polja, odakle je i Joksimovićeva majka. Pohvalila se da je u srednjoj školi svirala harmoniku te da je zbog toga dobila nadimak Monika Harmonika. Žiri se oduševio njezinim nadimkom, a posebno Tonči koji misli da bi joj to bilo i izvrsno umjetničko ime. Ipak, ona je rekla da ne voli kada ju tako zovu.

VIDEO

Predstavila se Rihanninom pjesmom 'Russian Roulette', a žiri je tražio i da otpjeva jedan dio neke domaće pjesme.

- Nije zbog lokal patriotizma ni zbog harmonike, ali kada si otpjevala domaću pjesmu vidio sam da se s tobom uistinu može raditi - rekao joj je Željko.

Dobila je sva četiri glasa za prolaz dalje.

Izgledom je žiri zainteresirao Luka Kerečin iz Zagreba i to svojim brkovima. Kako je objasnio, kladio se s prijateljem tko će imati bolje brkove te ih je zato pustio. Massimo ih je usporedio s onima Herculea Poirota.

X Factor Adria

Luka je iz rodnog Zagreba otišao s 12 godina te studirao u Americi ruski jezik i diplomaciju. Bio je i u Sankt Peterburgu, a za sebe kaže da je 'globalni beskućnik' koji živi svugdje i nigdje. Ima iskustva u glazbi te pjeva u progresivnom metal bendu. Pjevao je pjesmu 'Desire' grupe U2.

VIDEO

- Ne volim baš Bona Voxa, ali priznajem mu da je kao pjevač 'mrak'. Više si mi se svidio vizualno nego time što si pjevao, ali vidjet ćemo još - rekao mu je Tonči, a Massimu je bio izvrstan i bez greške. Prošao je dalje.

Katarina Ostojić stigla je iz Smedereva i rekla je da je od 15 godine radila kao konobarica. Taj poziv joj ne odgovara jer gosti nisu uvijek bili ugodni, a pogotovo kada se napiju pa i posebno zbog toga želi uspjeti u showu. Pjevala je 'Black Cat' od Janet Jackson.

VIDEO

- Vrlo si simpatična i draga. Imaš kontakt s publikom, imaš sve. Bilo mi je jako dobro - rekao joj je Massimo.

Tončija je podsjetila na mladu Cher te joj je rekao da je gotov proizvod. Željku se nije svidio izbor pjesme pa joj nije dao glas za prolazak, a Aleksandra joj je odlučila dati šansu i Katarina je prošla dalje.

Iz Beograda je došla 25-godišnja manekenka Darija Srećković. Završila je dizajn i komunikologiju, a zasitila se manekenstva pa zato je došla u show, kako bi ostvarila mali san iz djetinjstva. Otpjevala je 'Belive' od Cher, a potom posebno za Massima i Tončija pjesmu grupe Magazin.

X Factor Adria

- Ja sam slab na ljepotu, i šta ću...mislim da imaš x faktor - dao joj je kompliment Massimo.

VIDEO

Aleksandri se svidio i njezin izgled i energija.

- Sigurno je da ima onih koji bolje pjevaju od tebe, a ono što danas čini jednu ženu zvijezdom, ja mislim da imaš. Samo ti treba naći profil u koji ćeš se staviti i što se mene tiče 'da' - rekao je Tonči.

Jedino 'ne' dobila je od Željka, koji je objasnio da je to zato da malo više poradi na pjevanju.

Ivo Jurić je tenor i gitarist koji dolazi iz Mostara. Predstavio se pjesmom 'Nije ljubav stvar'. Željko je bio jako zadovoljan, baš kao i Aleksandra koja je uvjerena da će imati puno obožavateljica. Massimo je primijetio malu tremu zbog koje je Jurićev glas zadrhtao i uputio mu riječi ohrabrenja. Svi su glasovali da Ivo prođe dalje.

VIDEO

Marko Vlahović iz Crne Gore oduševio je žiri pjesmom Joea Cockera 'You Can Leave Your Hat On'.

VIDEO

- Vidi Marko, uopće mi nije bilo svejedno dok sam te slušala kako pjevaš, već mi je zaigralo i oko i srce, da, da, jako lijepo - prokomentirala je Aleksandra. Marko je dobio četiri 'da'.

Hildegard Mraković iz Kotora ima 35 godina. Već je bila na mnogim natjecanjima tako da nije imala tremu jedino joj je teško pao rastanak od djece, ali je voljna zbog snova, da se malo posveti sebi. U jednom trenutku se i rasplakala jer je pomislila na supruga za koga kaže da joj je suđen. Fantastično je otpjevala pjesmu Janis Joplin 'Piece Of My Heart' te oduševila žiri.

VIDEO

- Možda je bilo malo više ekspresije, sigurno moć glasa ne prati snagu tih tvojih pokreta - rekao je Tonči. Oduševila je i ostatak žirija, a Massimo joj je rekao da je bila apsolutni tsunami. Svi su joj dali glas za prolazak.

Još jedna mlada natjecateljica ostavila je bez daha publiku i žiri. Elis Klier iz Pule, raskošnim glasom izazvala je opće oduševljenje izvodeći pjesmu Sama Smitha 'I’m Not the Only One“. Četiri 'da' bilo je sasvim logično.

- Publika je bila očarana - komentirao je Massimo, a Željko je posebno bio oduševljen kada je Elis rekla da obožava njegove pjesme.

Tanja i Vladimir došli su iz Makedonije, nastupaju kao grupa Sparkles i, kako kažu, ne postoji šansa da se razdvoje.

VIDEO

Žiri se nije mogao složiti je li im se sviđa njihovo pretjerivanje ili ne, ali na kraju su ih pustili dalje s tri 'da'.

Anđeoski glas DavidaTemelkova iz Skoplja ostavio je snažan utisak na žiri. Izveo je Sealovu pjesmu 'Kiss From a Rose“.

VIDEO

- Svijet je pun dobrih pjevača i pun mi je kufer dobrih pjevača, ali mi je super kada mi je neki glas specifičan, a tvoj glas je specifičan - rekao je Tonči.

- Ti si zgodan, mlad, pun energije, snage i imaš stvarno lijep glas. Odabrao si fantastičnu pjesmu u kojoj si mogao pokazati sve što znaš. Hvala ti što si došao - oduševljen je bio Massimo. Željku se također svidjela njegova boja glasa, a David je dalje prošao s četiri 'da'.

Na kraju se žiriju predstavio još jedan fenomenalan vokal. Antonija Dora Pleško ima samo 16 godina, dolazi iz Splita, a uz pjevanje bavi se plesom i glumom. Glumila je u nekim mjuziklima, putovala je u Hollywood i kaže da joj je scena dom. Izabrala je pjesmu 'Natural Woman' Arethe Franklin.

X Factor Adria

- Bravo, otpuhala si me od prvog tona, fenomenalno - ushićena je bila Aleksandra. Žiri ju je jednoglasno pustio dalje.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...