Obavijesti

Show

Komentari 52

X Factor: Ista Jessica Rabbit - taj glas, stas, ma savršena je

X Factor: Ista Jessica Rabbit - taj glas, stas, ma savršena je
16

'Why Don't You Do Right' iz filma 'Who Framed Roger Rabbit' pjevala je Marija Grueska. Žiriju se njena izvedba toliko svidjela da su skoro ostali bez teksta

VIDEO

Katarina Simić (19) polaže ispit za primalju kako bi mogla porađati žene. Rodilje, kaže, opušta pjevajući im u rađaoni. Žiriju u showu predstavila se pjesmom ' It's Raining Man '.

Katarina, hoćeš li biti babica ili se želiš baviti pjevanjem - rekao joj je Željko Joksimović, a Massimo joj je rekao da ne smije zanemariti kada je dotakne Bog jer zaista ima talenta. Tonči se složio s njima.

- Nisi ni u jednom trenutku ustuknula niti se uplašila - pohvalila ju je Aleksandra.

Zadranin Alen Bulić (40) žiriju se predstavio pjesmom ' Soldier Of Fortune ' koju izvode Deep Purple. Tonči je htio da otpjeva i jednu klapsku na što je Alen zapjevao ' Vilo moja '. Huljić mu se pridružio.

Pokretanje videa...

RTL 01:01

- Sve si nas kupio i odmah ti dajem prolaznu ocjenu - rekao mu je Joksimović. Pohvalila ga je i Aleksandra i Tonči koji je rekao da je super što se snalazi u raznim stilovima. Iako je bio prehlađen oduševio je žiri.

Tražio žiri konstruktivnu kritiku - nije je dobio

U 'X Factor' prijavila ga je zaručnica. Oduvijek je želio raditi u kazalištu i baviti se glumom i u taj svijet je, kaže, ušao ničime izazvan. Nenad Azanjac (33) pred žirijem je svirao klavir i pjevao ' Da li znaš da te volim '.

- Muzikalan jesi, ali ovo se meni nije uopće dopalo - rekao mu je Joksimović. Dodao je da je bio dosadan, nimalo inovativan. Huljić mu je rekao da mu je zvučao kao da je pjevao u restoranu.

Nenad je žiri pitao imaju li neku sugestiju, no nitko nije ništa rekao. Massimo mu je rekao da Dado Topić ne bi bio ponosan da ga je čuo kako pjeva.

- Igrom slučaja znam Dadu Topića i kad me čuo kako pjevam rekao mi je da pjevam bolje od njega i da bih trebao nabaviti bubnjara i pjevati - rekao je Nenad.

Pokretanje videa...

RTL 00:04

' You Raise me Up ', ali na francuskom, pjevao je Lazar Ćirković (17).

- Čini mi se da imaš taj X faktor koji tražimo. Ima sitnih nesavršenosti, ali na tome ćemo poraditi - rekao mu je Massimo. Željko mu je rekao da mu pjevanje nije baš dobro, dok je Tonči rekao da je daleko od dobrog, da je samo pročitano i da je 'ziheraški' izabrao pjesmu. S četiri potvrdna glasa Lazar je ipak prošao dalje.

- To je silovanje da nešto zvuči američki, a nije. Dok si pjevala, ja sam nacrtao jedan šaraf koji ide u glavu - komentirao je Massimo nastup 21-godišnje Ane Milosavljević . Uz kritike žirija Ana je ipak prošla dalje.

U 'X Factor' su ga prijavile prijateljice. Dolazi iz Konga. Jonathan Lumbila (21) na žiriju i publici predstavio se na materinjem jeziku. Na bini su mu se pridružila dvojica prijatelja koja su plesala pokraj njega. Željko Joksimović dao mu je prolaznu ocjenu, a isto je napravila i Aleksandra.

Pokretanje videa...

RTL 01:35

Massimo mu je na francuskom rekao da, što se njega tiče, ne treba ići dalje. Tonči se nije složio i Jonathan je prošao dalje.

'Ista je Jessica Rabbit'

' Why Don't You Do Right ' iz filma ' Who Framed Roger Rabbit ' pjevala je Marija Grueska (18).

- Jedna riječ: perfektno - rekao joj je Joksimović. Aleksandra joj je rekla da ju je ozbiljno zavela iako ona voli muškarce.

- Ja moram biti iskren. Vidi se da ti ovaj stil jako dobro leži. Ali meni je žao kad ljudi pjevaju jazz jer mislim da gube vrijeme. Ne znam da li ćeš od toga što pjevaš moći živjeti iako pjevaš savršeno - rekao joj je Tonči.

Amel Čurić (34) pjevao je hit Bijelog dugmeta ' Da te Bogdo ne volim '.

- Nemam te što više slušati i provjeravati. Znam da si u Bosni dobro prošao i ovdje ćeš dobro proći. Nadam se da će ti se dogoditi pjesma jer pjesma je sve - rekao mu je Massimo.

Tončiju se svidjelo što je adaptirao svoje pjevanje prema jazz izvedbi pjesme. Aleksandra je Amelu rekla da je pjesmom ispričao savršenu priču punu strasti, tuge, dubokih emocije. Amel je prošao dalje s četiri glasa. Sretan je jer smatra da nikad nije prekasno za karijeru.

Ekstravagantni Leone nije prošao dalje

Karlovčanin Leone Pavlashian (25) od treće godine pleše i u show je došao, kako kaže,  'ukrašen' lancem za pse. U showu je otpjevao miks pjesama s Eurosonga. Članovi žirija u čudu su ga promatrali dok se razodijevao na bini i ostao skakutati u 'vrućim' hlačicama i lancima.

Pokretanje videa...

RTL 01:21

- Odlična definicija muskulature. To je valjda od štikli - rekao mu je Massimo. Aleksandra mu je nakon izvedbe zapjevala pjesmu Aleksandre Kovač 'U šaci me imaš'.

Pokretanje videa...

RTL 00:21

- Ti u školi predaješ veliki odmor. Tvoj je nastup u showu bio trenutak predaha - rekao mu je Tonči, dok mu je Željko rekao da je toliko hibridno da mu se i dopada.

Pokretanje videa...

RTL 00:24

Massimo mu je rekao da je zatečen i nije mu dao prolazak. Leone tako nije prošao dalje.

Grupa Infinitas iz Zagreba sastavljena je od dvoje braće i tri sestre. U show su se prijavili kako bi se dobro zabavili. Pjevali su pjesmu ' Price Tag ' koju izvodi Jessie J. Žiri je bio oduševljen.

- Vi ste divni i divni su vam roditelji što su vas tako odgojili. Kad čovjek vidi petero braće i sestara koji pjevaju, a ne tuku se, to treba podržati. Svaka vam čast - rekao im je Tonči.

Pokretanje videa...

RTL 01:18

- Iskoristili ste tišinu i poslije nastavili. Izvrsno - rekao im je Massimo. Njihova se izvedba svidjela i Željku. Grupa Infinitas prošla je dalje.

Uživao u pjevanju, ali ispao iz showa

Oliver Jovanović (33) pjevao je svevremenski hit Franka Sinatre ' Fly Me to the Moon '.

- Najveći utisak mi je bilo da si ti iskreno uživao u pjevanju - rekao mu je Joksimović. Massimo mu je rekao da je pjevački bio vrlo skroman i dao mu ne. Oliver na kraju nije prošao dalje i bio je razočaran.

Iva Ćurić (17) iz Đakova dvije pjesme Elitnih odreda spojila je u jednu i otpjevala i svirala gitaru.

- Mogli bismo te slušati satima i uživati. Najvažnije je da si donijela dvije poznate pjesme u posve novoj dimenziji - svojoj dimenziji - rekao je Ivi Tonči.

Pokretanje videa...

RTL 02:06

- Puno lošije sviraš gitaru nego što pjevaš. Vokalno si jako interesantna - rekao joj je Massimo. S četiri prolazna glasa Iva je sigurno prošla dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao