Obavijesti

Oživi maštoviti Minecraft svijet u svojoj sobi uz hit igračke

Oživi maštoviti Minecraft svijet u svojoj sobi uz hit igračke
6

Svoje omiljene Minecraft igračke od sada možeš kupiti na Mondo.hr, u Tisak mediji, Kućici na drvetu i Baby Center-u.

Želiš svoj Minecraft svijet prenijeti u zbilju? Odaberi svoju omiljenu Minecraft igračku koju od sada možeš kupiti na nekoliko lokacija u Hrvatskoj: na Mondo.hr, u Tisak mediji, Kućici na drvetu i Baby Center-u. 

Oživi Minecraft svijet uz hit igračke 

U ponudi možeš pronaći Minecraft omiljene figure s dodacima, plišance i Papercraft setove. Sastavi jedan od 5 dostupnih Papercraft setova i složi papirnate blokove, životinje i junake te svoj stol pretvori u beskrajnu Minecraft avanturu. 

Od sada će Minecraft uvijek biti uz tebe jer čekaju te glavni junaci i njihova nezaobilazna oprema. Odaberi Survival Pack gdje ćeš sa Stivom započeti svoju Minecraft priču uz osnovnu opremu poput stola, kovčega, mača, kreveta i krampa za 169,99 kn. Tu su i figure Endermana, Creepera, paket sa Zombiem ili Stevom te njihovim dodacima za 99,99 kn.

U tvojoj se kolekciji mora naći plišani dugoruki Enderman koji više ne ulijeva strah u kosti, već njegove duge ruke od sada lako mogu postati omiljeni dijelovi plišanca za grljenje. Tu je i Creeper koji ovoga puta neće eksplodirati ako mu se približiš te Pig, Sheep i Ocelot, a svaki od njih potraži za 99,99 kn. 

Za svaku narudžbu igračaka iznad 100 kn na Mondo.hr, dostava je besplatna.

Zašto je Minecraft privukao klince diljem svijeta?

Ovo je igra koja je do sada privukla milijune ljudi u svijetu jer mogućnosti je bezbroj, pravila nema, kao ni kraja beskrajnim lutanjima i istraživanjima ovog svijeta. Od osnovnih blokova možeš doslovno napraviti čuda. Izgradi svoju kuću, oni odvažniji mogu izgraditi i vlastiti grad, neko svjetsko čudo ili vlastito malo carstvo. 

Oko tebe se prostire močvara, šume, ravnice... No pazi, ako padne mrak, osim njih iz pozadine će vrebati čudovišta, a samo te tvoja snalažljivost može spasiti u izradi skloništa. U ovoj igri bez ograničenja sve ovisi o tvojim željama. Možeš odabrati između četiri ''okruženja'' o kojima ovisi u kakvim ćeš se avanturama pronaći. Jedno je sigurno - tko jednom uđe u Minecraft, iz njega ne izlazi tako lako. 

Provjeri ponudu licenciranih Minecraft setova i igračaka na Mondo.hr, u Tisak medji, Kućici na drvetu i Baby Center-u te osmisli svoju Minecraft priču u vlastitoj sobi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja