Obavijesti

Reporteri

Komentari 253

Višesatna drama okončana je tragedijom: Muškarac se ubio

Višesatna drama okončana je tragedijom: Muškarac se ubio
26

Muškarac se zabarikadirao u prizemlje kuće koja se nalazi u središtu mjesta. Na teren su izašli policija i specijalci, a nakon višesatnih pregovora muškarac se ubio

VIDEO

Kako doznajemo, muškarac koji je u kući u Rakovici vjerojatno zatočio svoju sestru ubio se hicem u glavu. Nitko drugi nije ozlijeđen.  Djelatnici policije su nakon ulaska u kuću pronašli mrtvog muškarca, a više detalja znat će se nakon završetka očevida. 

Oko 13.40 sati policija je dobila dojavu o obiteljskom nasilju, a višesatni pregovori završili su tragedijom. U kući je osim Pave Špoljarića koji se ubio bila i njegova sestra. Policija nije mogla službeno potvrditi je li ju oteo ili je ostala s njim dobrovoljno. Nekoliko sati pokušavali su pomoću megafona uspostaviti kontakt s muškarcem, ali on nije odgovarao. 

Više detalja o tragičnom događaju u Rakovici policija će dati na konferenciji za medije u srijedu. 

Zabarikadirao se u prizemlju kuće

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijateljica me nazvala i rekla da se nešto čudno događa. Čuli su se pucnjevi, rekao nam je čitatelj koji je u utorak oko 13.30 vidio dramu u mjestu Jelov Klanac u općini Rakovica kraj Plitvičkih jezera. Rekao je da se muškarac zabarikadirao u prizemlju kuće koja se nalazi u središtu mjesta, blizu škole u kojoj, srećom, nije bilo djece jer je nastava već bila završila.

Oko kuće su duge cijevi

U kući su s Pavom Špoljarićem (36) bili brat i sestra. Nakon što je brat pobjegao, Špoljarić je pucao, najvjerojatnije u zrak, a sestru je navodno uzeo za taokinju. Informaciju o otmici policija nije mogla službeno potvrditi jer je postojala mogućnost da je sestra s njim ostala dobrovoljno.

Na oko 600  metara od kuće postavljene su duge cijevi, a mještani su bili u strahu. Pregovarači su s muškarcem komunicirali megafonom jer u kući nema telefonske linije, a s njim je pokušao razgovarati i njegov bratić. Inače, policija nije dopuštala prilaz nikome 200 metara od kuće.

Zasad je poznato da muškarac ima obitelj, ali motivi napada nisu poznati. Iako je objavljena informacija da je muškarac bio hrvatski branitelj, doznajemo da ipak nije, a nije ni od ranije poznat policiji. Osim njega, u kući žive njegovi otac i majka, brat, sestra, bratova supruga i njihovih četvero djece. Sestra koja je s njim u kući živi nedaleko od njega, a u trenutku moguće otmice bila je u posjetu.

Policija dobila dojavu o obiteljskom nasilju

Karlovačka policija dobila je oko 13.40 sati dojavu o obiteljskom nasilju nakon čega su priopćili da prema njihovim saznanjima nitko nije ozlijeđen. Kada je na teren došla policija muškarac je navodno ispalio dva hica iz pištolja.

Na teren su izašla četiri policijska auta i vozilo Hitne. Mjesto je bilo pod blokadom, a pozvana je i Antiteroristička jedinica Lučko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 253
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang