Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dvoršek najavio FF: Vardar je favorit, ali mi idemo po naslov

Dvoršek najavio FF: Vardar je favorit, ali mi idemo po naslov
4

Od petka do nedjelje u Novom Sadu se igra Final Four turnir rukometne SEHA lige. Zagreb će u petak (18 sati) igrati u polufinalu s prvim favoritom za naslov, Vardarom

VIDEO

Razdoblje bez utakmica iskoristili smo za osvježenje kako bi bili spremni za ovaj kraj sezone kada se osvajaju trofeji. Odradili smo sjajne pripreme u Poreču i dečki su spremni za turnir, rekao je trener rukometaša Zagreba.

Boris Dvoršek najavio je Final Four SEHA lige koji se od petka do nedjelje igra u Novom Sadu.

- U ovoj pauzi odigrali smo utakmice s Mariborom i mislim da smo odradili sve što smo planirali. Svi su zdravi i sa svim igračima putujemo na turnir. Igrat će i Stipe Mandalinić koji trenira tek tri, četiri dana. Neće biti u nekoj bajnoj formi, no može pomoći ekipi.

Zagreb u polufinalu igra protiv Vardara u petak u 18 sati. Drugi par je Tatran - Meškov, a finale je na rasporedu u nedjelju u 18.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo će biti najjači FF do sada, a o snazi lige ove sezone dovoljno govori činjenica da jedan Metalurg nije ušao među četiri najbolja.

- Ne mogu reći da smo ispunili svoj cilj plasmanom na Final Four. Idemo se pokazati u najboljem svjetlu i osvojiti to. Vardar je favorit broj 1. Sjajno su posloženi, igraju moćno, izbacili su prvaka Europe u Ligi prvaka i to dovoljno govori. No sjetite se kako je bilo lani. Mi smo na FF došli kao četvrti i nitko nije računao na nas, a osvojili smo naslov.

Vardar je u svakom slučaju favorit. Ne samo protiv Zagreba, nego i cijelog turnira. Vardar je ove sezone postala ozbiljna europska momčad. Zagreb čeka težak posao, svjestan je toga i Dvoršek.

- Na treninzima stvarno dobro djelujemo, lagano i rastrčano. Da bi ušli u finale moramo odigrati najbolju utakmicu sezone. 

Golman Ivan Stevanović jedan je od rijetkih koje Dvoršek nije imao na raspolaganju posljednjih dana. Ivan je bio s reprezentacijom u Švicarskoj, a ohrabruje njegova fantastična forma.

- Bit će teško, moramo obrambeno odigrati najbolju utakmicu godine, spustit ih na 25, 26 golova. Nadamo se da bi u Vojvodini mogli imati i više navijača od njih jer tamo ima puno Hrvata. Imaju najkvalitetniju momčad, no na završnom turniru je sve moguće - zaključio je Stevanović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića