Obavijesti

Sport

Komentari 41

Hrvatska danas: Ostali su još samo vaterpolisti i rukometaši

Hrvatska danas: Ostali su još samo vaterpolisti i rukometaši
5

Na Olimpijskim igrama u Londonu u borbi za madalju ostali su nam još samo dvije reprezentacije od kojih uvijek očekujemo najviše, ona rukometna i vaterpolska...

VIDEO

Olimpijske igre u Londonu polako se bliže svome kraju. Do samog kraja prekrasnih Igara u Londonu ostala su još tri dana, a Hrvatska je u borbi za medalje ostala sa još samo dvije reprezentacije. I to dvije od kojih s pravom uvijek očekujemo najviše. To su vaterpolisti i rukometaši. 

U 'medal raceu' klase 470 danas će jedriti Šime Fantela i Igor Marenić. To je posljednji plov za Hrvate na Olimpijskim igrama u Londonu, plov koji se jučer trebao održati, no odgođen je zbog manjka vjetra. Fantela i Marenić jedra bi trebali razviti oko 13.00 sati.

A onda kreće ono pravo, borbe za finala. Prvi će na scenu vaterpolisti. U polufinalu od 16.40 igraju protiv starih znanaca Crne Gore. Rudićevi izabranici na Igrama su prema mnogima ostavili najbolji dojam, no Crna Gora ima strašnu momčad i bez obzira što smo uvjereni da smo bolji od njih, bit će, kako kažu, 'na nož'.

A imamo im i što za vratiti. Na posljednjim Olimpijskim igrama u Pekingu upravo su nas Crnogorci izbacili u četvrtfinalu i tako uništili san o olimpijskoj medalji. Sada je situcija nešto dukčija. Hrvatska ne sanja bilo kakvu medalju, Hrvatska sanja zlato. S pravom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon njih u dvoranu ulaze rukometaši. I oni su u dvorani, kao i vaterpolisti u bazenu, prema mnogima ostavili najbolji dojam. Igraju moderno, brzo, bez većih problema pobjeđuju sve redom i jedina su reprezentacija na rukometnom turniru koja do sada još nije izgubila. 

U četvrtfinalu od 21.30 čekaju ih najveći rivali, Francuzi. Nije moglo gore! No nakon što smo se poigrali sa Srbijom, Mađarskom, Danskom, Španjolskom, a na kraju se malo namučili i s Tunisom, vjerujemo da ćemo znati i kako protiv Francuske. U posljednjoj utakmici Hrvatska je uvjerljivo pobijedila. Bilo je to u Srbiji na Europskom prvenstvu. Ako nastave igrati kao i do sada, ni danas neće imati prevelikih problema.

Hrvatska danas

  • 13.00 jedrenje, medal race, Fantela/Marenić
  • 16.40 vaterpolo, polufinale, Hrvatska - Crna Gora
  • 21.30 rukomet, polufinale, Hrvatska - Francuska
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu