Obavijesti

Sport

Komentari 40

Lino: O Vujoviću sve najbolje, ali on me htio voziti u gepeku

Lino: O Vujoviću sve najbolje, ali on me htio voziti u gepeku
2

Lino Červar i Veselin Vujović bili su veliki suparnici dok su obojica bili u Makedoniji, ali uoči današnjeg okršaja Zagreba i Metalurga u Ligi prvaka i jedan i drugi žele mir

VIDEO

Uh, borba je na svim frontovima, u velikim smo problemima. Klub financijski ne stoji dobro i ne znam što će biti, rekao je bivši hrvatski izbornik Lino Červar koji već šestu sezonu vodi rukometaše skopskog Metalurga.

Lino s Metalurgom danas (18 sati) stiže u Arenu Zagreb, igra protiv “svojeg” Zagreba.

- Zagreb je snagu pokazao pobjedom nad Kielom. Baš sam se radovao toj pobjedi, a dobro se držao i s PSG-om. Igramo SEHA ligu zajedno, jedni o drugima znamo sve - kaže Lino.

Neće moći računati na golmana Darka Stanića, koji je zbog neisplaćenih ugovornih obveza dobio raskid ugovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S kojim ću sastavom igrati? Ha, to bih i ja volio znati - potištenim je glasom rekao Lino.

Problemi su stisli sa svih strana, no on se nada brzom rješenju.

- Samo da ne završimo kao Ciudad Real, HSV ili Kopenhagen svojedobno. Gazda Minčo Jordanov već petnaest godina ulaže u sport, posebno u rukomet, no kriza je pogodila sve, pa tako i njega. No još se nadam da će se sve riješiti na zadovoljstvo svih nas, da možemo nastaviti ovu lijepu priču - kaže Lino.

Marko Lukunić/PIXSELL

Na klupi PPD Zagreba čekat će ga stari poznanik - Veselin Vujović. Imaju Lino i on nekih neraščišćenih računa još iz 2012. godine kad je Vujović vodio gradskog rivala Vardar. Bilo je prijetnji, gotovo i fizičkog obračuna.

- O Vujoviću kao treneru sve najbolje. Mislim da je on u ovom trenutku bio najbolji izbor za Zagreb. Ali, molim vas, pa taj čovjek me želio voziti u gepeku! - na trenutak se uznemirio Lino pa pomirljivo nastavio:

- Nisam za raspirivanje mržnje i neprijateljstva, neka sve ostane samo na sportskom rivalitetu. Mržnja nikome ne donosi ništa dobroga. Poštujem svakoga, pa tako i Vujovića, nadam se da ćemo imati korektan odnos.

I Veselin slično razmišlja, ni on nije želio raspirivati vatru.

- Lino Červar zaslužuje ogroman respekt zbog svega što je učinio za hrvatski rukomet i Zagreb te se nadam da će ga navijači u Areni dočekati kako to i zaslužuje. Sukob? Reći ću samo: ‘Nemoj me dirati, neću ni ja tebe’ - kaže Vujović.

>>>Veliki intervju s trenerom PPD Zagreba pročitajte u novom broju Expressa.<<<

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića