Obavijesti

Sport

Komentari 21

Početak kraja prvaka Europe? HSV bez licencije za prvu ligu

Početak kraja prvaka Europe? HSV bez licencije za prvu ligu
1

Samo jedan klub nije dobio licenciju za sljedeću sezonu rukometne Bundeslige. Riječ je o HSV-u, aktualnom europskom prvaku i osvajaču Bundeslige iz 2011.

VIDEO

Europski rukometni prvak u velikim je financijskim problemima. HSV u kojem igraju Domagoj Duvnjak, Blaženko Lacković i Davor Dominiković jedini je klub od njih 18 koji nije dobio licenciju za iduću sezonu Bundeslige.

U HSV-u je alarmantno stanje nakon što je njihov gazda Andreas Rudolph prije tjedan dana napustio klub i ostavio ga u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Europski prvak do 15. lipnja mora osigurati 2,5 milijuna eura. Ne uspije li im to u sljedećih mjesec dana, HSV neće igrati u Bundesligi. Bio bi to konačni raspad nekad jednog od najbogatijeg kluba u Europi i njemačkog prvaka iz 2011. godine.

Kako god bilo, u Hamburgu sljedeće sezone sigurno neće igrati Domagoj Duvnjak koji ide u Kiel, kao ni Blaženko Lacković koji seli u Vardar. Davor Dominiković trebao je ostati u HSV-u, no sada to dolazi u pitanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...