Obavijesti

Sport

Komentari 84

PPD šokirao Kiel: Duvnjakovi nemoćni na startu Lige prvaka

PPD šokirao Kiel: Duvnjakovi nemoćni na startu Lige prvaka
10

Hrvatska - Njemačka 2-0! Nakon odbojkašica koje su svladale Njemačku na SP-u u Italiji, u nedjelju je i PPD Zagreb pobijedio najmoćniji njemački klub u Ligi prvaka...

VIDEO

Zlatko Saračević uskočio je na mjesto suspendiranog trenera Veselina Vujovića i uspio kreirati veliki preokret u nastavku utakmice. Kiel je krajem prvog poluvremena vodio pet razlike, no u drugih 30 minuta Prvo plinarsko društvo dolazi do pobjede 27-25

- Ništa posebno nismo rekli igračima na poluvremenu, samo smo ih smirili. Rekli smo im da igraju dobro, ali da imaju previše respekta prema Vujinu, Duvnjaku i ostalima - rekao je Saračević poslije susreta za HRT. 

Nevjerojatan početak Lige prvaka znači da je Zagreb povezao tri pobjede, što je odlična najava za gostovanja koja slijede - kod Vardara u SEHA ligi (utorak) i PSG-a u Ligi prvaka (nedjelja). 

Filip Ivić zaustavio je deset udaraca na golu PPD-a, a napadački dio pokazao je koliku širinu ima hrvatski prvak. Sandro Obranović i Zlatko Horvat zabili su po šest golova, Luka Stepančić i Ilija Brozović pogađali po četiri puta, sasvim dovoljno za početak elitnog europskog natjecanja pobjedom protiv najvećeg favorita za naslov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veselin Vujović rekao je igračima prije utakmice da ne budu u grču, da su i ta imena s druge strane tek ljudi od krvi i mesa i da imamo šansu. Tražili smo od igrača samo da poginu na terenu - objasnio je Saračević. 

Osim igračima u bijelom, desetak tisuća gledatelja pljeskalo je i Domagoju Duvnjaku. Najbolji hrvatski rukometaš zabio je tri gola svojem bivšem klubu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića