Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ranjeni 'kauboji' bez Duvnjaka na Nizozemsku: 'Krpamo se'

Ranjeni 'kauboji' bez Duvnjaka na Nizozemsku: 'Krpamo se'
1

Hrvatska rukometna reprezentacija danas u Koprivnici s Nizozemskom otvaraju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016. Goluža će biti bez nekih važnih igrača

VIDEO

Naravno da smo kvalitetniji, no moramo to pokazati na terenu, rekao je Slavko Goluža na okupljanju reprezentacije.

Hrvatski rukometaši nakon duže su vremena ponovno na okupu, a povod su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016. godine. Prva utakmica na rasporedu je već danas u Koprivnici (18 sati), no izbornik ima problema s ozljedama nekih standardnih igrača. Na okupljanje nisu došli Zlatko Horvat, Denis Buntić, Josip Valčić te za ovu akciju pozvani Sandro Obranović, a onda je zbog problema s očima reprezentaciju morao napustiti i najbolji rukometaš svijeta, Domagoj Duvnjak.

- Da, bilo je nekoliko ozljeda, no krpamo se - kaže Goluža.

Iako nema najboljeg na svijetu te još dva srednja vanjska iz Zagreba (Obranović i Valčić) 'kauboji' su upravo na toj poziciji najjači. Svoju priliku čeka dvojac iz Skoplja i ne treba sumnjati da će Luka Cindrić (Metalurg) te Igor Karačić (Vardar) iskoristiti priliku i publici u Koprivnici pokazati da mogu dostojno zamijeniti Duvnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moramo ih dobiti bez obzira tko igrao, no nećemo ih podcijeniti. Bit ćemo čvrsti u obrani kao i uvijek i pokušati što više zabiti iz kontri - dodao je Kopljar.

Nema Duvnjaka, no tu su Vori, Štrlek, Alilović, Čupić i ne bi trebalo biti problema. Kako protiv Nizozemske, tako ni protiv Turske u nedjelju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...