Obavijesti

Sport

Komentari 41

Vuja je opleo po sucima: Dugo nisam vidio ovakvu sramotu...

Vuja je opleo po sucima: Dugo nisam vidio ovakvu sramotu...
7

U rukometnom ratu s 30 minuta isključenja PPD Zagreb je vodio sve do završnice, pa izgubio 21-20 od Veszprema. Veselin Vujović bio je bijesan na sudački par...

VIDEO

Kulisa je bila idealna, u punoj Areni miješale su se pjesme domaćih i gostujućih navijača, a na terenu je PPD Zagreb 58 minuta držao u šaci najbolju momčad Europe. Pa ipak u samom finišu utakmice sve prosuo i ostao bez bodova.

Veszprem je vodio samo dva puta do ulaska u posljednju minutu, no na kraju je iskoristio to što su domaći rukometaši ostali bez goriva.

- Boli ovaj poraz. Ali utjeha nam može biti to što smo pokazali da pripadamo u sami europski vrh - rekao je Filip Ivić, s 12 obrana opet jedan od najboljih “zagrebaša”.

Trener Veselin Vujović to nije smatrao utjehom. Bio je ljutit, nije to mogao, a ni želio sakriti. Ne toliko na svoje igrače, koliko na danski sudački par Gjeding - Hansen.

- Odavno nisam vidio da se sramotnije sudi jednom domaćinu - otvoreno je rekao trener PPD-a, koji je bez sekunde razmišljanja nabrojao pet-šest spornih situacija.

Sporan je vjerojatno i crveni karton Momiru Iliću u ranoj fazi utakmice, no Vujović je baš u isključenju ponajboljeg igrača gostiju iz Mađarske vidio osnovni problem.

- To je bila odluka protiv nas! Nakon tog crvenog kartona kao da su se suci do kraja željeli iskupiti Veszpremu zbog toga - ljutio se trener PPD Zagreba.

Prenio je glasnogovornik i odluku kluba da zatraži dodatni izvještaj s ove utakmice, ali i izuzeće danskog sudačkog para u budućnosti. I na to je crnogorski stručnjak imao spreman odgovor...

- Uh, što će ih to pogoditi, u p***u materinu - omakla mu se psovka, a zatim je upotrijebio usporedbu:

- To je kao da im oduzmeš člansku iskaznicu Crvenog križa na dva mjeseca.

Kad nije govorio o sucima, Zagrebov trener spominjao je ispuštenu loptu Kovačevića na ziceru u zadnjem napadu te o razlici u iskustvu, a golman Mađara Mirko Alilović imao je još nešto za dodati.

- Eto, očito smo imali crkvena zvona među nogama.

Referirao se naš reprezentativac na Vujovićevu izjavu da onaj koji želi pobijediti u zagrebačkoj Areni mora imati muda kao crkvena zvona, ali i dodao da dugo igrači Veszprema nisu ovako slavili jednu pobjedu.

- Iskreno, ovo mi je možda drugi ili treći put otkad sam ovdje da se ovako slavi. Znali smo da će biti jako teško, svaka čast Zagrebu, izrastao je u vrhunsku momčad - kazao je Alilović

Budući da stiže iz vjerojatno najbolje momčadi na svijetu, lijep je to kompliment.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju