Obavijesti

Senzacija! Samo 30 dana do guste i sjajne kose

Senzacija! Samo 30 dana do guste i sjajne kose
1

Kosa vam je oštećena, suha, beživotna, umorna, krhka i bez sjaja? Primjećujete da intenzivno ispada? Pročitajte više o prirodnom rješenju za zdravu i gustu kosu.


Što je normalno, a što ne?

Obično nam dnevno ispadne od 70 do 120 vlasi. Nije to ništa strašno, nego normalna pojava. Vlas svaki mjesec naraste za približno 1 cm, i u prosjeku doseže svoju konačnu duljinu u 3 godine, nakon čega ispadne. Međutim, ako primijetimo prekomjerno ispadanje kose ili pojavu ćelavosti tada je potrebno što prije reagirati.

Savjeti za zdravu i sjajniju kosu 

Za lijepu kosu konzumirajte hranu koja je bogata aminokiselinama cistin, a možemo ih pronaći u piletini, lososu, jajima, mlijeku ili mliječnim proizvodima, brokuli, luku, češnjaku. Cistin je glavna komponenta keratina koji stvara 80 % vlasi naše kose. 

Do gušće kose u 4 tjedna! 

Prirodni keratin možete naći na tržištu i pod imenom NutriShine®. Radi se o svjetskoj inovaciji koja znanstveno dokazano povećava gustoću kose u samo 4 tjedna. NutriShine® sadrži Cynatine® HNS, prirodno topiv keratin u patentiranom obliku kojeg dopunjuje cink i tako zajedničkim djelovanjem utječu na rast kose i smanjuju njezino ispadanje, poboljšavaju sjaj i jačinu kose. Istodobno utječe i na kakvoću noktiju, te zaustavlja proces starenja.  

Posebna ponuda za čitatelje: NutriShine 1+1 GRATIS >>

Cynatine® HNS klinički dokazano:

smanjuje ispadanje kose kod 100% korisnika već u 1 mjesecu  

potiče prirodan rast kose kod 90% korisnika

poboljšava jakost kose kod 75% korisnika

povećava sjaj kose kod 83% korisnika

Ne zaboravite - U vrijeme hormonskih promjena, posebice nakon porođaja, naša kosa je iscrpljena i često bez sjaja jer se sadržaj keratina smanjuje. S proizvodom NutriShine®, kosu ćete revitalizirati, vratiti izgubljeni sjaj te istodobno spriječite njezino ispadanje i potaknuti njezin rast.

NARUČITE DANAS u posebnoj ponudi NutriShine 1+1 GRATIS >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!