Obavijesti

Show

Komentari 0

24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na skijanje!

24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na skijanje!
1

PRAVILA NATJEČAJA: „24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na party skijanje“! Prijavi se i uživaj u snježnoj idili, tulumarenju i 7-dnevnom skijanju!

VIDEO

PRAVILA NATJEČAJA

„24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na Skijašku avanturu“

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na Skijašku avanturu“ raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb (dalje: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traže ambasadori 24sata i Opela raspisuje se u svrhu promocije 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 10.02.2014. godine do 17.02.2014. godine.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od:

NAGRADA

1. Sudjelovanje u Skijaškoj avanturi u trajanju od 7 dana.

2. Korištenje vozila Opel Insignia Country Tourer na 7 dana.

Ovlaštenu osobu za korištenje vozila, 24sata i Opel neće teretiti za oštećenja vozila, osim u slučajevima oštećenja nastalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava, namjerno izazvanih oštećenja, uzastopnih oštećenja iz nehaja izazvanih od strane istog vozača, vožnje van puteva i sl. Vozilo se ne smije koristiti za utrke ili slične događaje te u bilo koje političke svrhe. 24sata i Opel se ovim putem zaštićuju od neodgovornog korištenja vozila, a sudionici koji izazovu gore navedena oštećenja, smatrat će se osobno odgovornim za nastalu štetu.

Dvije pobjednice ili dva pobjednika natječaja osvajaju sudjelovanje u „Skijaškoj avanturi“ u organizaciji skijališta Hauser Kaibling, Austrija, počevši od 24.2.2014. do 3.3.2014. Više o skijalištu možete pronaći na: http://www.hauser-kaibling.at/en/.

Svaki sudionik u natječaju prihvaćanjem pravila se obvezuje prilagoditi uvjetima i terminu snimanja koje odredi produkcija 24sata d.o.o., a ista će se održati na samom skijanju od 24.2.2014. do 3.3.2014.

Prije samog početka projekta  održat će se odabir sa strane Organizatora na kojem će Organizator između svih prijavljenih odabrati najbolja 2 kandidata. Pobjednici natječaja dužni su sami snositi troškove putovanja do Zagreba, gdje je predviđen polazak, 24.02.2014., u jutarnjim satima, čiji će se termin naknadno definirati u dogovoru sa Sudionicima.

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koje ispune obrazac za prijavu na natječaj na Facebook aplikaciji Opela „Skijaška avantura uz Opel Insigniu Country Tourer“ te u njemu ostave tražene podatke zajedno s 3 fotografije i video uratkom (opcionalno), i to u razdoblju od 10.02.2014. u 09:00h do 17.02.2014. do 23:59h. Sudionik prihvaća objavljivanje poslanih materijala na Facebook aplikaciji „Skijaška avantura uz Opel Insigniu Country Tourer“ u trenutku kada administrator aplikacije odobri poslane materijale.

Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete, a koja šteta bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati sa pravilima nagradnog natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Poslane prijave ulaze u izbor komisije sastavljene od predstavnika Organizatora koja će izabrati 2 ambasadora ili ambasadorice, koji će pod prijavljenim imenom i prezimenom autora objaviti na internet portalu 24sata.hr. Dostavljanjem podataka u skladu sa člankom 5 Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 2 dana od završetka natječaja. Ukoliko sudionici u roku od 2 dana ne odgovore na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Svaki sudionik u natječaju prihvaća da će se prilagoditi uvjetima i terminu snimanja koje odredi produkcija 24sata. U suprotnom, smatrat će se da su sudionici odustali od sudjelovanja u natječaju.

Prihvaćanjem Pravila natječaja, Sudionik jamči da je autor, vlasnik ili ima pravo na korištenje/objavljivanje foto i video materijala koje koristi prilikom prijave na natječaj te snosi sve posljedice u slučaju eventualnog spora koji bi mogao doći od strane treće stranke. Organizator i njegovi partneri u projektu ne odgovaraju za nastalu štetu treće stranke.

Organizator i njegovi partneri u projektu sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.     

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru i njegovim partnerima u projektu po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: SUGLASNOST NATJECATELJA I PRIJENOS PRAVA

Svaki sudionik u natječaju prihvaća da će se prilagoditi dobivenom zadatku i terminu snimanja koje odredi produkcija Organizatora, a koje će se realizirati u periodu od 24.2.2013. do 3.3.2014.

Prihvaćanjem ovih pravila Natjecatelj daje svoju izričitu suglasnost da se njegove izjave, cjelokupan nastup, uključujući ali ne ograničavajući se na Natjecateljevo ime, glas i lik, snima filmskim, video-kamerama (vidljivim ili skrivenim) ili na druge načine svaki dan, odnosno prema potrebama Produkcije i odluci Organizatora za cijelo vrijeme boravka Natjecatelja u projektu „24sata i Opel Insignia Country Tourer vode te na Skijašku avanturu“ te da snimke i osobne podatke Natjecatelja  Organizator može slobodno koristiti za sve oblike prikazivanja/emitiranja i u ostale svrhe.

Natjecatelj je svjestan da emitiranje njegovih slikovnih i zvučnih zapisa izrađenih filmskom ili video kamerom te drugim sredstvima u svezi s projektom mogu predstavljati ozbiljno zadiranje u njegovu privatnost. U vezi s time, prima na znanje i suglasan je da svi njegovi osobni i drugi osnovni podaci, uključujući prikazane snimke, koje mogu obuhvaćati i njegove slike (fotografije i snimke), mogu biti stavljeni na uvid javnosti putem Interneta i drugih medija, i to 24 sata na dan na cjelotjednoj osnovi. Ovo odobrenje odnosi se i na objavljivanje ili iznošenje snimljenih činjenica o Natjecatelju koje mogu biti osobne, intimne, uvredljive, nezgodne ili neprilične naravi. Ovime Natjecatelj daje Organizatoru svoje izričito, bezuvjetno i neopozivo dopuštenje za korištenje svih takvih materijala i njegovih osobnih podataka.

Pravo na iskorištavanje snimki projekta pripada u cijelosti Organizatoru, a Natjecatelj prihvaćanjem ovih pravila to potvrđuje i odriče se bilo kojih i svih prava u mjeri u kojoj je to potrebno da bi takva prava mogla u cijelosti neometano iskorištavati  Organizator. Prava koja Organizator ovim prihvaćanjem pravila stiče na snimljenom materijalu nije ograničeno vremenom, prostorom ili svrhom i sadržajem, te je Organizator ovlašten snimljeni  materijal i prikupljene osobne podatke Natjecatelja koristiti između ostalog u svim  postojećim i budućim sredstava javnog priopćavanja (novine, televizija, radio i sl.) i elektroničkim medijima (Internet, interaktivni sadržaji – java igrice, wallpapers i sl.), te na bilo koji drugi način komercijalno iskorištavati snimljeni materijal sve bez prava na isplatu dodatne naknade ili nagrade.

Članak 9: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici u nagradnoj igri svojim potpisom na kuponu, odnosno suglasnošću na web stranici nagradne igre očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Mađarska; „OSE”) i 24 sata da prikupljaju i obrađuju navedene osobne podatke u svrhu održavanja marketinških kontakata (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta putem mobilnih telefona, e-maila ili poštom) te da ih šalju niže navedenom izvršitelju obrade, koji će ih sakupljati i obrađivati na način da ih OSE može naknadno kontaktirati u svrhu gore navedenog održavanja marketinških kontakata.

Sudionici u nagradnoj igri također su suglasni da OSE ili Opel Partner mogu povjeravati osobne podatke svim društvima unutar General Motors Grupe, društvima unutar OSE-ovih distributera i zastupnika sa sjedištem unutar ili izvan Europske Unije, kako bi ih OSE i Opel partner mogli kontaktirati u gore navedene marketinške svrhe.

OSE i Opel Partner će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurali da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa primjenjivim zakonodavstvom.

Izvršitelj obrade je društvo koje posluje pod tvrtkom: Crane Ltd. Hungary, H-1138 Budimpešta, Révész utca 27-29, Mađarska.

OSE i Opel Partner će omogućiti postavljanje pitanja o obradi osobnih podataka, ili zahtijevanje njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi Opel Partnera ili na sljedećim adresama: OPEL 1463 Pf. 933 ili na e-mail adresi info@opel.hr. OSE ili Opel Partner mogu proslijediti obavijest o zabrani daljnje obrade osobnih podataka sudionika u nagradnoj igri svojim distributerima ili zastupnicima kako bi u potpunosti udovoljili zahtjevu sudionika.

Sudionik u nagradnoj igri dužan je pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostaviti svoje točne osobne podatke, kako bi se olakšala identifikacija sudionika. Nadalje, sudionici u nagradnoj igri ovlašteni su podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja osobnih podataka. Ako se sudionici ne slože s odlukom donesenom u povodu njihovog prigovora, mogu se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

Članak 10: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena pobjednika bit će objavljena na web stranici www.24sata.hr 21.02.2014.

Članak 12: MALOLJETNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri.

Članak 13: POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš