Obavijesti

Show

Komentari 153

A bile su tako 'in': Ove frizure zvijezde bi najradije zaboravile

A bile su tako 'in': Ove frizure zvijezde bi najradije zaboravile
9

Trendovi dolaze i odlaze no ne možemo osporiti da su neki od njih bili histerično smiješni. I holivudski zavodnici jednom davno su sasvim ozbiljno 'furali' sulude frizure

VIDEO

Frizura Justina Timberlakea, dok je N'Sync žario i palio, toliko je postala popularna da je dobila nadimak 'ramen hair' jer je izgledala poput tankih rezanaca. Justin je kasnije isfurao i uske pletenice uz tjeme, ali su mu 'rezanci' ostali najveća greška u životu. 

Osamdeste su definitivno bile još luđe od devedesetih, posebno po pitanju frizure. George Clooney, dok je bio tek mladi glumac koji pokušava naći svoje mjesto pod holivudskim suncem, ponosno je 'furao' kovrčavu fudbalerku. 

Fotografija iz njegovog osnovnoškolskog godišnjaka prije nekoliko godina pojavila se na internetu samo kako bi Clooneyja zauvijek pratila. 

Danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca, a sredinom devedesetih, Ryan Reynolds igrao je u popularnoj teen TV seriji 'Sabrina, mala vještica'. Tamo je nosio 'divlju' verziju popularne talijanke.

Talijanka je bila 'kralj' frizura devedestih, a popularizirali su je dodatno i boy bendovi, poput Backstreet Boysa. Nick Carter tada je bio san svake tinejdžerice, a njegova plava 'talijanka' bila je vrh mode. 

Gardi 'plavih talijanki' pridružio se i Ryan Gosling, koji ju je nosio u seriji 'Mladi Hercules' koja je izdržala samo jednu sezonu te je ukinuta 1999. godine. 

Vanilla Ice bio je i ostao simbol kiča. I nakon što je 'odrepao' svoj hit 'Ice,Ice Baby', nastavio je njegovati svoj osebujan stil, stoga je izmijenjivao razne verzije pompadour frizure čije inačice se i dan danas nose. 

Ian Ziering osvojio je srca u hit seriji 'Beverly Hills' u kojoj je cijelo vrijeme 'njegovao' svoju kovrčavu plavu kosu. Njegove lokne su s vremenom narasle, stoga je Ian u jednom trenutku nosio, baš kao i Clooney, 'nabrijanu' verziju fudbalerke. 

Coolio se svoje frizure iz devedestih sigurno ne bi posramio, jer sličnu frizuru i dan danas ima.

Coach Woodson Invitational Party 2016 - Las Vegas

Reper kojeg je proslavio singl 'Gangsta's Paradise' 1995. uvijek je bio prepoznatljiv po svojim pletenicama koje su mu poput antena stršale iz glave. 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama