Obavijesti

Show

Komentari 107

Adele slomila svoj Grammy na pola i podijelila ga s Beyonce

Adele slomila svoj Grammy na pola i podijelila ga s Beyonce
16

Iako je Adele trijumfirala na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, svi pričaju o Beyonceinom devetominutnom nastupu. To je pjevačici i prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave da je trudna

VIDEO

Beyonce (35) je u devet minuta izvela svoje pjesme 'Love Drought' i 'Sandcastles'.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:09

Pjevačica, koja je prije 12 dana objavila da nosi blizance, na pozornicu je izašla u prozirnoj, blještavoj haljini koja je u jednom trenutku 'nestala'. Beyonce se, tako, pojavila u zlatnom bikiniju te pokazala svoj trudnički trbuščić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Suze na dodjeli Grammya

Pokretanje videa...

00:28

Iako je imala nastup večeri, Beyonce je otišla kući kao najveća 'gubitnica'. Naime, od devet nominacija, pjevačica je osvojila tek dva Grammyja i to za najbolji urbani suvremeni album ('Lemonade') te najbolji glazbeni spot ('Formation'). 

Adele (28) najveća je pobjednica ovogodišnje dodjele Grammyja. Naime, britanska pjevačica ušla je u povijest jer je drugi put uspjela osvojiti sve tri najvažnije nagrade, one za album, snimku i pjesmu godine.

Adele je osvojila Grammy u svim kategorijama u kojima je bila nominirana - njih pet, uključujući onaj za povratnički album '25' i singl 'Hello'.

- Moja kraljica i moj uzor je Queen B. Divim ti se. Zbog tebe smo moje prijateljice i ja jake, zbog tebe se znamo izboriti za sebe. Lemonade je veličanstven album - rekla je Adele Beyonce primajući svoje nagrade te time rasplakala svoju kolegicu. Britanka je zatim prepolovila svoj Grammy za album godine, a kasnije je novinarima otkrila da je jedna polovica za Beyonce. 

- Ja sam glasala za nju, za mene je album godine Lemonade. Stoga je dio mene umro kada sam ga ja dobila umjesto nje - rekla je Adele. 

Osim Adele i Beyonce, večer su obilježile političke izjave i emotivna posveta preminuloj britanskoj pop zvijezdi Georgeu Michaelu te uspomena na funk pionira Princea.

Adele je u jednom trenutku slučajno prekinula svoju izvedbu nakon šeprtljavog početka posvete Georgeu Michaelu.

- Žao mi je. Znam da ovo ide uživo na TV-u - rekla je, te zaustavila svoju izvedbu Michaelove balade "Fastlove" i zatražila da se ponovno počne.

- Ne smijem ovo zabrljati, ovo je za njega, gore - rekla je.

Chance the Rapper proglašen je za najboljeg novog izvođača, a One Pilots osvojili su Grammyja za najbolji pop duo/grupnu izvedbu, za izvedbu "Stressed Out."

Veliki pobjednik Grammyja je i David Bowie, koji je posthumno osvojio svih pet nominacija za svoj posljednji album 'Blackstar', uključujući onaj za najbolju rock pjesmu.

Svom ocu na pobjedi čestitao je i sin, redatelj Duncan Jones koji je objavio i duhovitu 'fotku' na kojoj on na rukama nosi Davida. 

 

Iako nije bila 'u igri' ni za jednu nagradu, Katy Perry uspjela je napraviti 'mini' skandal, kada je opsovala pred kamerama na crvenom tepihu. 

No, mnogima se nije svidjelo ni kada je pjevačica 'oprala' Britney. 

- Imala sam malo dužu pauzu u karijeri jer pazim na svoje psihičko zdravlje - kazala je Perry.

- Fantastično je prošlo, još si nisam ni glavu obrijala - dodala je pjevačica, a mnogi su je na društvenim mrežama osudili jer se narugala Britney Spears koja je 2007. godine imala psihički slom te si je pred kamerama obrijala glavu. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac