Obavijesti

Show

Komentari 6

Ako se snimiš na vrijeme, imaš prilike biti regionalna zvijezda

Ako se snimiš na vrijeme, imaš prilike biti regionalna zvijezda
1

Osnivači kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Napravite video, pokažite svoj talent i postanite zvijezda. Prijavite se na videostar.joomboos.hr

VIDEO

Muđa, YouTuber iz Srbije koji se proslavio snimajući duhovite videe sa svojim ocem, poziva te da se prijaviš na VideoStar.

- Imaš još samo jedan dan, ne propusti priliku života - poručuje Muđa te dodaje da, iako ima više od tisuću prijava, možda upravo vas šarm osvoji žiri, a zatim i cijelu regiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Stoga ako sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu, ti nam trebaš ako si stariji od 13 godina. Jedini uvjet koji moraš zadovoljiti je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o sjaju i blještavilu pozornice.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu. Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

OSVOJI 1000kn!!!!

Pazi sad ovo! Imaš možda frenda koji ima neki prikriveni talent, a presramežljiv je to podijeliti s drugima? :) 
Snimi ga i pošalji nam video, a ako kojim slučajem uđe u top 10 ti osvajaš 1000kn! :O 

Brzo na videostar.joomboos.hr.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada