• Članak
  • Komentari 22
  • Share
  • Tweet2
2uJvffK7McY

Aleksandra Grdić: Pohvalili su mi depilaciju međunožja

Bivša Miss Hrvatske čudi se zašto je njeno javno skidanje dlačica s tijela izazvalo negativne komentare. Smatra da je to kod nas tabu tema

Četvrtak, 19. 3. 2009. u 13:52    Piše: Sunčica Taslak
Novu kolekciju hrvatskih torbica Galko na reviji su pokazale manekenke Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Ivančica Pahor i aktualna Miss Hrvatske Josipa Kusić. Iz prvih redova reviju su pratile Uršula Tolj, Ivana Delač te glumice Danijela Pintarić i Ankica Dobrić. Sve su se složile da torba mora biti u skladu s cipelama. Tina Katanić prije dva-tri tjedna ostala je bez realityja “Miss Pinky” na Novoj TV. Nisu joj dali da istodobno radi to i “Bingo” na HTV-u. Kaže kako je brzo našla još posla. Postala je zaštitno lice muškog mirisa Axe. Umjesto nje sad show ima njena kolegica, Miss Aleks, koja je pred kamerama depilirala međunožje.
- Svi su mi rekli: 'Bravo Aleks!’, zato što je to normalna stvar, samo je to kod nas još uvijek tabu tema - rekla je Aleksandra Grdić. Za Josipu Kusić se šuškalo da je u vezi s Goranom Baretom, a kasnije i s poduzetnikom Josipom Šelendićem.
- Prošli tjedan sam s Baretom, ovaj sa Šelom, a idući pitaj Boga s kim. Pričekajte mjesec dana pa ću vam sve to zajedno demantirati, da ne pravdam jednog po jednog - nasmijala se Josipa, koja trenutačno nema previše vremena za ljubav. Zanima je, kaže, samo fakultet.

Tagovi: aleksandra grdić, međunožje

Izdvojeni komentari 22 komentara Pogledaj sve komentare
19.03.2009., 15:19

luna2: saloma pretekla si me, alex misli da donosi svjetlo svojom pojavom i razmišljanjem ,depil.međunožja nije tabu tema ,ali pa da se baš čerupaš pred cijelom hrvatskom e to mi graniči sa bedastočom ne hrabrošču !!!

19.03.2009., 15:25

lexi: ko ovu gura u medije, nesimpatiča i usudim se reći ružna i bez i malo seksipila

19.03.2009., 15:26

lexi: još moramo čitati o njenoj šumenki,bljak

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar