Obavijesti

Show

Komentari 43

Amber Heard i Elon Musk su potvrdili vezu, pa izazvali kaos

Amber Heard i Elon Musk su potvrdili vezu, pa izazvali kaos
2

Šuškanja da su glumica i inovator u vezi krenula su u srpnju prošle godine, kada su viđeni u zajedničkom izlasku. Nagađanja su tek sada potvrdili fotografijom

VIDEO

Suosnivač tvrtke 'Tesla' Elon Musk (45) objavio je fotografiju otiska ruža Amberina poljupca na obrazu. Glumica je objavila istu fotografiju i time potvrdila da je u vezi s više od sto milijardi kuna teškim inovatorom.

Nisu svi obožavatelji slavnog para oduševljeni njihovom ljubavlju. Neki su Musku poručili 'neka potpiše prebračni ugovor' i 'neka bježi', a Heard su 'čestitali' na 'usponu'. 

- Ne mogu vjerovati da jedan genijalac kao što je Musk ne čita novine. Zar nije ništa naučio iz priče sa Johnnyjem Deppom - napisao je jedan od komentatora. 

 

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Musk je radi Amber Heard (31) došao u Australiju, gdje ona snima film o superjunaku Aquamanu. Osim što su zajedno bili na svečanoj večeri, Musk i Heard te njegova dva sina otišli su u prirodni rezervat i adrenalinski park gdje su odlučili iskušati 'zip-line' vožnju kroz šumu.

Otkad su ih prije devet mjeseci vidjeli u klubu u Miamiju, a zatim i u Londonu, naklapa se o vezi milijardera i glumice koja je tad bila tek na početku razvoda od Johnnyja Deppa (53).

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

S njime se spetljala 2011. godine na setu filma 'Dnevnici ruma'. Oženili su se 2015., a zahtjev za razvod predali 2016. nakon što je Heard sudu predala dokaze da ju je Depp tukao. Te su optužbe na kraju povučene, a oni su se sporazumno rastali.

Musk je inovator i direktor tvrtki poput Pay-pala, Tesla Motorsa i SpaceX. S Amber je godinama bio “samo” prijatelj.

Donedavno je Elon govorio da će se po treći put vratiti bivšoj supruzi Tallulah Riley (31), s kojom se dva puta ženio i rastajao.
Samozatajni biznismen osam je godina bio s kanadskom autoricom Justine Musk (44), s kojom ima pet sinova, dok je šesti dječak tragično preminuo od sindroma iznenadne smrti.

- Amber je zaljubljena u Elona, samo o njemu govori. Znam da se jedva čeka udati i imati djecu, to je njezin san - rekao je otac glumice.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje