Obavijesti

Show

Komentari 18

Ana Androić Knežević Tonyja je 'izmasirala' svojim glasom

Ana Androić Knežević Tonyja je 'izmasirala' svojim glasom
1

Nakon večerašnje emisije u mentorskim timovima ostalo je još samo sedam slobodnih mjesta. Mentori su među mnogim odličnim vokalima večeras odabrali osmero kandidata

VIDEO

Audicije u showu 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' bliže se kraju. Nakon večerašnje emisije u mentorskim timovima ostalo je još samo sedam slobodnih mjesta. Mentori su među mnogim odličnim vokalima večeras odabrali osmero kandidata koji su ih oduševili izvedbom i glasom. Interpretacije slične izvorniku, nedostatak energije i izbor teške pjesme, prema ocjenama mentora, večeras su bili razlozi zbog kojih neki nisu prošli  audiciju. 

36
| Foto: Dario Njavro/HRT

Emisiju je otvorila Splićanka Kristina Krolo (20) koja je priznala da je veliki 'tremaroš'. Studentica građevine na audiciji je otpjevala pjesmu 'The Story' Brandi Carlile, a mentor Jacques Houdek okrenuo joj se u prvim taktovima refrena. Na Jacquesovo pitanje koje snove sniva, Kristina je odgovorila: 'Ja bih samo pivala'.

- To je jedini pravi odgovor za svakog pravog pjevača - rekao je Jacques, a Indira je dodala da ima prekrasan glas koji miluje - 'Baš onako za dobro jutro i laku noć'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliki emotivac koji kaže da je mandolina produžetak njegovih osjećaja, Karlo Vudrić (22) iz Okruga Gornjeg na Čiovu, na The Voice se prijavio jer želi pobjeći od životne monotonije. Mentorima je ponudio svoju interpretaciju pjesme Christine Perri  'A thousand years', a oni su se do zadnjeg trenutka premišljali i međusobno nagovarali hoće li se okrenuti.

- Odlična boja glasa, sad mi je baš krivo - priznao je Tony, a pogrešku su priznali i drugi mentori.

- Imaš odličan vokal, odličan si showman i blistava ti je budućnost, rekla je Indira.

Karlo je ipak ispadanje iz audicije dobro podnio. Našalio se s mentorima, a Ivana je u jednom trenutku povukao na pozornicu i stao mu na prste. 

Lara Demarin (19) iz Pule prvi nastup imala je sa samo četiri godine. Na audiciji se predstavila pjesmom 'Price Tag' Jessie J., a okrenuli su joj se Tony i Ivan. Tony Cetinski je izrazio nadu da će Lara ostvariti uspjeh u natjecanju, a ova studentica fizioterapije odlučila je biti upravo u njegovu timu.  

Izvedbom pjesme 'You Shook Me All Night Long' sastava AC/DC Osječanka Ruža Janjiš (28) publiku je podignula na noge i oduševila sve mentore. Štoviše, Tony joj se okrenuo za manje od dvije sekunde. Nakon izvedbe mentori su se borili da je osvoje i privuku u svoj tim, no u tomu je najuspješnija bila mentorica Indira.

 
Audicije - Ruža Janjiš - You Shook Me All Night Long

Večeras je zapalila pozornicu #TheVoiceHRT! Ona se zove Ruža i okrenula su joj se #sva4 mentora! :)

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on 13. veljače 2016

- Svijet voli pobjednike, a ja ću te voditi najbolje - rekla je Indira Levak i zagrlila novu članicu svojega tima.  

Vedran Bosnić (20) iz Zagreba obožava adrenalinske sportove, a pjevanju se ozbiljnije posvetio prije godinu dana. Želja mu je bila zabaviti publiku i dobiti konkretne kritike. To se i ostvarilo, premda Vedran nije prošao audiciju jer je, prema sudu mentora, njegova izvedba pjesme 'Redemption Song' Boba Marleya bila previše slična izvorniku.

- Čitavo vrijeme čekao sam da otvoriš glas i da nam pokažeš raskoš, ovo mi je bilo kao da slušam nešto što sam već čuo - rekao je Ivan.

Modna ilustratorica iz Zagreba, Ana Androić Knežević (37) predstavila se pjesmom 'Sunrise' Norah Jones. Dok su slušali njezinu izvedbu, mentori su komentirali mekoću glasa i lakoću izvođenja, a gotovo istodobno okrenuli su joj se Tony i Indira.

- Imao sam osjećaj kao da je netko upalio masažu na ovoj stolici - Tony je komentirao Anin mek i ugodan glas, a Ana je na kraju odabrala biti upravo u njegovu timu.

Milan Prša (37), glazbenik iz Karlovca, na audiciji je izveo 'You Do Something To Me' Paula Wellera. Premda je Jacques nagovarao Ivana da se okrene, to je na koncu učinila Indira.

- Osvojila me dinamika u tvom pjevanju i veselim se radu s tobom - rekla je Indira. Mentori su se našalili te su Indira i Ivan zamijenili jakne, a Jacques je komentirao kako mu je 'najjače što je Ivanu Indirina jakna taman'. 

Interpretacijom pjesme 'Sweet Child o' Mine' sastava Guns N' Roses mentorima se predstavio Toni Markovski (20) iz Rijeke. Dosad je stekao bogato iskustvo u nastupima na raznim pozornicama, no sreće na pozornici The Voicea, nažalost, nije imao, mentorima je u njegovoj izvedbi nedostajalo energije.

- Nedostajalo mi je malo energije i zbog toga se nisam okrenuo, oprosti, ali imaj gaže i dalje i slušaj sebe - poručio mu je Ivan.

Marin Šoštarić (25) iz Bijele Gorice pokraj Zaprešića na audiciji je izveo 'Black Dog' sastava Led Zeppelin, no nije privukao ni jednog mentora. Ipak, pohvalili su Marina što se odlučio predstaviti s tako teškom pjesmom.

- To je bio težak zalogaj, nažalost nisi pogodio što ne znači da nećeš sljedeći put ili da tvoja karijera neće biti uspješna, nevezano za našu odluku - rekao je Ivan.

Nasmijana Splićanka Katarina Vučetić (26) nema glazbenog iskustva, a na audiciji je otpjevala 'Give Me One Reason' Tracy Chapman. Razlog za sreću Katarini je dala Indira okrenuvši se u posljednjim taktovima pjesme.

- Predivan karakter, predivan vokal – to je ono što me privuklo - rekla je Indira. Obrazlažući zašto se nije okrenuo, Jacques je napomenuo kako je riječ o dobroj izvedbi kojoj je malo nedostajalo da dosegne vrh potreban da se okrene. 

Atmosferu jazza u studio je donijela Valentina Gyerek (31), profesorica klavira iz Belišća, pjesmom 'Boulevard of Broken Dreams'.

- Dečak, preklinjem te - rekao je Jacques svom kolegi koji se na kraju ipak okrenuo Valentini.

- Uživao sam u tvojoj izvedbi. Bila je čarobna - rekao je Ivan, a Tony joj je čestitao rekavši da mu je drago što je ušla u natjecanje te da je ponosan što ju je Ivan izabrao.

Zagrepčanki Ivani Benc (29), zahvaljujući izvedbi Adeline pjesme 'Don't You Remember', okrenuli su se Jacques, Indira i Ivan.

- Ovo je jedna od boljih audicija koje sam slušala i stvarno sam uživala - rekla je Indira. Oduševljenje izvedbom nije krio ni Jacques 'baš je bilo lijepo, prozračno', a pohvalio je i hrabar odabir pjesme koja nije jako popularna. Ivana je na kraju odlučila ući u Jacquesov tim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'