Obavijesti

Show

Komentari 80

Ana Karamarko je Severinu pretvorila u seksi plavušu

Ana Karamarko je Severinu  pretvorila u seksi plavušu
1

NIJE IZDALA LJEVICU Menadžer Tomislav Petović tvrdi da se Splićanka nije odrekla svojih političkih uvjerenja iako kod supruge potpredsjednika Vlade odlazi na frizuru

VIDEO

Severini Kojić (44) u salonu Ane Karamarko u Zagrebu napravili su platinastu periku koja stoji oko 1000 kuna. Pjevačica se u salonu, koji je u suvlasništvu supruge prvog potpredsjednika Vlade, frizira nekoliko mjeseci.

Sad je pankerica

Splićanka se u salonu, kaže suvlasnica Tea Matičević, frizira četiri puta na tjedan. Ondje boji kosu, šiša se i fenira. Fenira je frizer Martin Posavec (25), kojemu je Splićanka vjerna pet godina. Kod njega se frizirala dok je još radio u drugom salonu. Na ideju da postane platinasta plavuša Severina je došla u razgovoru s Martinom. Trebao joj je novi look za spot 'Sekunde', koji je prije nekoliko tjedana snimala u Beogradu. Severina je htjela izgledati kao pankerica.

- Kupili smo periku u obližnjem dućanu i modernizirali je. Potamnili smo korijen i skratili je. Severina se toliko oduševila novom frizurom da se htjela tako ošišati i obojiti. No odgovorio sam je jer ima predivnu kosu - kaže frizer Martin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog nove frizure Severinu su usporedili s Debbie Harry, pjevačicom grupe Blondie. Ana Karamarko, suvlasnica salona, Severinu nije vidjela uživo s novom frizurom, ali joj se svidjela na fotografijama.

- Nije se još susrela s platinastom pjevačicom. No sve što proizlazi iz naše male tvornice Ani se sviđa - kaže Karamarkina partnerica Tea Matičević. Ana ima i salon za pse, no Sevin suprug Igor Kojić (28) svojeg maltezera Paka ondje još nije doveo.

'Ne šiša je Karamarko'

Severinin menadžer Tomislav Petrović ne vidi ništa sporno u tome što se Splićanka, koja je otvoreno podržavala ljevicu, frizira u salonu supruge predsjednika HDZ-a.

- Jedno s drugim nema nikakve veze. Ni Tomislav Karamarko ni Zoran Milanović nisu frizeri - smatra Petrović. Dodaje da se Severina devedeset posto vremena frizira u drugom salonu.

- Ovisno o vrsti frizure i namjeni radi i s drugim frizerima. To su najčešće Mijo Majhen, Mile Santini i Martin Posavec, koji je osmislio i napravio periku za potrebe snimanja novog Severinina singla, pa se logično i brine o njezinu održavanju - zaključio je Petrović. 

Seve je premijeru Anine frizure imala na Storyjevu partyju u Laubi. Frizer Martin pjevačici je došao u stan na zagrebačkom Kozjaku i sat joj je vremena namještavao periku napravljenu od umjetne kose. 

Seve i Rozga opet se izbjegavale

Severininu frizuru nije pohvalila njezina kolegica Jelena Rozga (38). Opet su se izbjegavale na Storyjevu tulumu, kao i prošle godine. Uzvanici kažu da ih nisu vidjeli ni da se pozdravljaju. Bivše prijateljice i sugrađanke, kako kažu upućeni, ne razgovaraju zbog stalne borbe za prijestolje 'kraljice estrade'. Rozga je uvjerena kako Severini više nije draga otkako joj je porasla popularnost. Njih dvije bile su velike prijateljice koje su jedna drugoj gostovale na velikim nastupima i stalno su si komplimentirale. Odnose su zahladile nakon Rozgina trijumfa u splitskoj Spaladium Areni prije pet godina. 

Na party su došli i bivši supružnici Nataša Janjić (34) i Joško Lokas (44). On je celebrityjima predstavio novu djevojku Jelenu Katarinu Kapu (23), a s bivšom ženom se nije družio. Splitska glumica na zabavu je došla sama. Najveseliji na zabavi bio je Vidoje (40), suprug Nikoline Ristović (42). On je stalno potezao voditeljicu da pozdravlja ostale uzvanike.

Sposa: Umjesto baby look napisala sam baby boom

Oduševio me je Sevin izgled djevojčice. Umjesto baby look napisala sam baby boom, kaže Vesna Sposa. Njezin komentar mnogi su protumačili kao vijest o Sevinoj trudnoći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje