Obavijesti

Show

Komentari 34

Andrijani Budimir doktori su zabranili na Tošin grob

Andrijani Budimir doktori su zabranili na Tošin grob
3

Andrijani Budimir doktor ne dopušta da posjećuje grob Toše Proeskog jer nakon toga uvijek završi u bolnici. U Kruševu je bila prije dva mjeseca

VIDEO

Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob, priča 27-godišnja bivša rukometašica Andrijana Budimir, djevojka tragično preminulog makedonskog pjevača Toše Proeskog. Zadnji put je u njegovu rodnom Kruševu bila prije dva mjeseca.
- Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici - kaže Andrijana.
Od Tošine tragične pogibije prošla su tri mjeseca. Andrijana je vidno smršavjela, a crninu još nosi i kaže da će je uvijek nositi u sebi. Njen Toše bi u petak napunio 27. rođendan. Na taj dan bi im bila i godišnjica veze. Umjesto svijeća na torti, Andrijana će zapaliti jednu u crkvi za spokoj duše svoje najveće ljubavi.
Tošina menadžerica Ljiljana Petrović izjavila je da njegova i Andrijanina veza nije bila ozbiljna.
- Nikada nisam razumjela njezine posesivne reakcije. Na promociji njegova albuma uvjeravala ga je da sam svojim dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Tražila sam njega, a ona je odgovorila kako on i ja ne možemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se povući ako želi, no on se nije mogao odlučiti. Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva - kaže Andrijana za Extru. Nakon smrti Toše njih dvije se nisu više čule.


TOŠIN OTAC ZANIJEMIO OD TUGE
Tošina djevojka Andrijana vidno je smršavjela u posljednja tri mjeseca otkako je on 16. listopada poginuo u teškoj prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške. Izvori bliski Tošinim roditeljima kažu kako su oca Nikolu tuga i bol izobličili te da mu je lice postalo neprepoznatljivo. Andrijana kaže da nakon Tošine smrti njegov otac nekoliko dana nije progovorio ni riječi.
- Samo je pitao je li Bas jeo - kaže Andrijana. Inače je Bas zlatni retriver koji je Toše poklonio svojoj voljenoj djevojci.
- Nisam ga imala srca povesti sa sobom. Smatrala sam da će puno više pomoći Nikoli nego meni. Zamislite da je sa mnom i da mu se, ne daj Bože, nešto dogodi. Ja bih umrla - tvrdi Andrijana. Dodala je i da je s Tošinim roditeljima ostala u dobrim odnosima.
- Svatko živi sa svojom boli - objasnila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija