Obavijesti

Show

Komentari 109

Anja je mahala nožem: 'Trebao mi je moj prostor u kuhinji...'

Anja je mahala nožem: 'Trebao mi je moj prostor u kuhinji...'
1

Alojz je rekao kako Anja sigurno ne bi naudila djevojkama te ju je okarakterizirao kao borca. Na kraju je zaključio da od sada svaka sama kuha

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', farmeri i farmerica odlučili su iznenaditi svoje kandidate.
 
Stigao je trenutak da Marijeve djevojke nauče kako se okopava krumpir u Lici. Djevojke su se bunile protiv rada, ponajviše Josipa i Amra, s tim da je Josipa šokirala Marija obukavši se, po njegovim riječima, neprimjereno, a predugačkim noktima nije mogla raditi ama baš ništa! 

- Izjavila je da ona ne vidi krumpir koji je trebala okopati! - u šoku je ispričao Mario. 

- Ne razumijem kako se djevojke ovdje oblače za vrt!' - pitala se Josipa. 

- Znala je da će doći na farmu i da će raditi, a ipak je napravila nokte, to je učinila namjerno - rekla je Amra za Josipu. Dok su Amra i Josipa stalno nešto komentirale, Martina se jedina primila posla i šutke okopavala krumpir.
 
Kod Alojza su djevojke pripremale ručak, no stvari su krenule nizbrdo! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako ste vi gradske cure, od čega živite ako ne kuhate? - pitala je Anja, no nije dobila odgovor. Nastavak je uslijedio kada je najednom počela vikati na Rebeccu i Snježanu govoreći im da odu iz kuhinje. 

. Molim vas, odlazite iz kuhinje, ja moram biti sama dok kuham, smetate mi! - vikala je Anja. Djevojke je isprva nisu ozbiljno shvatile, no kada je Anja počela mahati nožem shvatile su da s njom nema šale te su otišle. 

- Nisam očekivala da će nas napasti. Mogu reći da sam se prepala! - rekla je Rebecca nakon Anjinog ispada u kuhinji. 

- Zašto si ih napala nožem?' - pitao je Alojz Anju kada su mu djevojke rekle što je napravila. 

- Nisam ih napala nikakvim nožem, ja samo želim svoj prostor! Dovedi mi te dvije glupače! - vikala je Anja na što joj je Alojz rekao da je se djevojke plaše. 

Alojz je rekao da se nožem u njegovoj kući neće mahati. 

- Ne znam što bih rekao jer nisam vidio, ali sumnjam da bi cure nešto izmislile' - zaključio je Alojz dodajući kako Anja sigurno ne bi naudila djevojkama te ju je okarakterizirao kao borca. Na kraju je zaključio da od sada svaka sama kuha, a na koncu su se za večerom pomirile.
 
Stanko je, kao pravi gospodin, svoje dame odveo u restoran, gdje ih je dočekala klapa. 

- Došlo vrime da se Stanko ženi - pjevala je klapa, što je i Stanka razveselilo i iznenadilo. Na večeri uz klapu Stankove su dame uživale, a jedino je Nives zasmetalo što joj nije sa strane stavio ispeći pola kile odojka budući da ona ne jede janjetinu. 

- Ma nema veze, najela sam se ja salate - smijala se Splićanka.
 
Kod brata i sestre Blažina bilo je veselo. Sandra i Dino potrudili su se svoje kandidate lijepo ugostiti pa su im priredili feštu, a Dino ih je sve iznenadio kada je u ruke  uzeo harmoniku i 'rasturio' pa su čak i Sandrini kandidati komentirali  kako je Dino super. 

Kod Dražena su cure uglavnom odmarale, naročito Snježana, koja je ponovno naglasila da je na godišnjem odmoru. Gordanu je boljela glava od promjene klime pa je ostala kod kuće, a ostale djevojke otišle su s Draženom na misu.
 
Hoće li se stanje na Alojzovoj farmi smiriti ili će Anja imati još ponešto za reći te kako će se razvijati odnosi s kandidatkinjama, ne propustite pogledati već sutra od 21.05 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje