Obavijesti

Show

Komentari 21

Annamaria Đumbrek dance je zamijenila obitelji i fitnessom

Annamaria Đumbrek dance je zamijenila obitelji i fitnessom
8

NE SRAMI SE Žarila je i palila dance scenom 90-ih, skinula se za Playboy i pokazala grudi, a danas je Annamaria uspješna poslovna žena s dvoje djece

VIDEO

Predivno se osjećam, nakon dugo vremena došla sam u Zagreb na odmor. Unatoč poslovnim obavezama, nastojim što češće dolaziti jer želim da sin i kći što više vremena provedu s mojom obitelji i nauče hrvatski jezik, rekla je nam Annamaria Đumbrek (42), bivša dance zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Ona se devedesetih proslavila hitovima 'Novi svijet', 'Svoja ili ničija' i '100%'. Odmalena se bavila plesom. Bila je u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić, a kasnije su je plesačice iz skupine pratile na turnejama.

Posljednjih 18 godina živi u Riminiju. S Talijanom, filozofom Luceom Valentinijem upoznala se na Hvaru. Zbog njega se i preselila u Italiju. U braku su bili 13 godina i imaju sina Leonarda (8). Sa sadašnjim zaručnikom Alanom Stoccom (35) već je šest godina u vezi, a prije sedam mjeseci dobili su kćer Virginiju. Alan je osobni trener te zajedno drže dva fitness centra u Riminiju i okolici.

- Radi se o malim studijima namijenjenima klijenteli koja želi ekskluzivniji tretman. Svaki klijent ima svojeg osobnog trenera koji mu je u potpunosti posvećen i prati njegov razvoj. Pet nas je zaposlenih, a neki od mojih trenera već u pet ujutro kreću na trčanje s klijentima – objasnila je Đumbrek. Osim što je osobni trener, Annamarija vodi grupe za pilates, pole dance, fitness, bodyflying i funkcionalni trening.

 

Annamaria i zaručnik Alan trenutačno grade treći fitness centar u okolici Riminija. Planiraju proširiti posao te sagraditi fitness lance u čitavoj Italiji, a s vremenom i u ostatku Europe.

Svoje zaposlenike često hvali pa može biti opuštena kad dođe na odmor u Hrvatsku jer zna da je na poslu sve pod kontrolom.

- Kažu da sam zahtjevna, ali dobra šefica. Želim da svaki klijent dobije maksimalnu uslugu, a s druge strane mogu reći da sam opuštena jer imam povjerenja u svoje zaposlenike - rekla nam je Annamaria.

Đumbrek se 1999. preselila u Italiju, no zbog poslovnih obaveza rijetko je posjećivala Hrvatsku. Otkad je rodila Virginiju nastoji dolaziti češće kako bi ona i sin Leonardo proveli što više vremena s njezinim roditeljima i sestrom. Annamaria je ponosna na hrvatske korijene te želi da njezina djeca upoznaju zemlju i jezik, pa se sad trudi u Zagreb dolaziti najmanje svaka tri, četiri mjeseca.

- Ostala sam u kontaktu sa svojim plesačicama iz plesne skupine Tihane Škrinjarić, mojim curama Petrom, Mirelom i Medejom. Stalno smo bile po turnejama i provodile zajedno 24 sata dnevno. Bile smo poput obitelji – prisjetila se. Svoje stare hitove danas ne sluša, ali pustila ih je sinu i zaručniku.

– Leonardo se svaki put šokira kad me vidi, ne može vjerovati da sam to ja. Zna me kao učiteljicu fitnessa i plesa. Vremena se mijenjaju, promijenila sam se i ja pa mu znam reći da je njegova mama živjela nekoliko različitih života - našalila se Annamaria.
Prvi spot snimila je kao 16-godišnjakinja. Rado se prisjeća devedesetih i dance ere. Družila se sa Divasicama, Ninom Badrić i ostalim 'denserima'.

- Kad se sjetim te odjeće, frizura, stila..., svaki put kažem ‘ajme meni. Da netko nađe i objavi neku sliku gdje smo sve zajedno bilo bi mi baš neugodno - rekla je i dodala da su to ipak bila druga vremena. Tad se to “furalo” i bilo je moderno. Svako vrijeme nosi nešto svoje, a ona je uvijek bila ponosna na ono što radi. I u Italiji se nastavila baviti glazbom. 2006. je snimila album na engleskom “No Side Effect”, koji je bio peti najprodavaniji te godine na indijskom tržištu. Ima i jazz bend Miss Ann & The Band, s kojim je nastupala u Italiji, no trenutačno mu se zbog poslovnih i obiteljskih obaveza ne može u potpunosti posvetiti, pa kaže da joj je to sad više kao hobi.

- Pjevanje mi je oduvijek bilo lijek za dušu, opušta me. Pjevam pod tušem i bez tuša, pjevam u kuhinji, na terasi, pjevam gdje god stignem, ali najdraže mi je u autu. Vau, u autu rasturam – rekla je kroz smijeh.

O povratku u Hrvatsku ne razmišlja, no ističe da je vrlo ponosna što je Hrvatica. U Italiju je došla kad su joj bile 22 godine.

- Nakon 18 godina, koliko živim u Riminiju, mogu reći da sam se integrirala i ušla totalno u priču. Ne osjećam se kao stranac u tuđoj zemlji, osjećam se kao Talijanka - priznala nam je bivša pjevačica.

Annamaria je bila seks simbol, a na vrhuncu slave pristala je skinuti se za Playboy i pokazati svu raskoš svojih oblina. Za razliku od burnih devedesetih, danas živi mirnim i obiteljskim životom.

- Dižem se u pola sedam i pripremim sve za klince. Leonardo ide u školu, a Virginiju dođe čuvati tatina baa. Nakon toga jurim na posao - opisala je početak svojeg dana.

Sa zaručnikom i dvoje djece živi u dvoetažnom stanu u potkrovlju u centru grada. Kaže da ima prekrasnu terasu s pogledom na more. Nakon napornog radnog tjedna obitelj se vikendom opušta odlaskom u prirodu.

- Tad napokon možemo prestati razgovarati o poslu. Pokupimo klince i odemo negdje izvan grada. Time punimo baterije za novi radni tjedan, ali to puno znači i za našu obitelj. Trenutačno živimo za to - objasnila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane