Obavijesti

Show

Komentari 127

Antonija: Čekala sam pravi trenutak da odem na operaciju

Antonija: Čekala sam pravi trenutak da odem na operaciju
1

Nakon operacije liječnik mi je rekao da se moram čuvati, mirovati, ne dizati teško, ali da ću vrlo brzo na noge. Tako je i bilo. Malo po malo uvodim sve više aktivnosti, rekla je Antonija Blaće

VIDEO

Voditeljica iz Šibenika prije mjesec dana skupila je hrabrosti te je otišla na operaciju zbog zdravstvenih poteškoća koje su se iznenadno pojavile.

- Nisam hitno hospitalizirana nego sam se javila liječniku da sam spremna za operaciju tek kad sam bila psihički spremna na to. Dala sam si vremena i čekala sam pravi trenutak za to - rekla je Antonija, koja zbog reza od 15-ak centimetara još povremeno osjeća bol. Uz nju je u bolnici bio suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić (33), a posljednjih dana Antonijina majka preuzela je brigu o voditeljici dok je još na kućnoj njezi.

- Nakon mjesec dana konačno sam izašla iz stana i bila sam toliko sretna tih sat vremena jer sam udahnula svjež zrak i doživjela proljeće. Danima sam ležala na kauču, pregledala sve moguće televizijske emisije i pridržavala se savjeta koje mi je liječnik dao - rekla je Antonija.

Spremna za planinarenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobila je zabranu vježbanja trbušnjaka sve do jeseni kako se nakon operacije ne bi pojavile komplikacije, ali se nada da će uskoro dobiti liječničku dozvolu da se vrati u teretanu i radi barem čučnjeve.

- Odbrojavam dane kad ću svoj oporavak iz stana prebaciti u šumu i na staze koje vode prema Sljemenu. Iz dana u dan osjećam se sve bolje, snažnije i energičnije, no vrijeme ipak mora učiniti svoje, pa ću se još strpiti dok se ne vratim u svoju uobičajnu formu i tempo - rekla je voditeljica. Stanarka prve sezone Big Brother kuće i voditeljica posljednjih deset sezona popularnog reality showa prvi će put stanare gledati samo na televiziji.

'Želim postati Veliki Brat'

Voditeljsko mjesto prepustila je Marijani Batinić (34).

- Prošla sam gotovo sve elemente tog showa osim jedne uloge. Nikad nisam bila Veliki Brat, što bi bilo jako zabavno i uzbudljivo - rekla je Antonija, koja svoje bolesničke dane provodi u zagrebačkom stanu, no sprema se uskoro na put u Italiju. Ondje je njezin suprug Hrvoje jesenas dobio novi posao, pa mu se Antonija planira uskoro pridružiti. Iako joj putovanja na relaciji Beograd - Zagreb - Genova nisu bila naporna, pa je čak i sama išla autom, nakon operacije je opreznija i još nije spremna za takav pothvat.

- Neobično mi je biti na ‘prisilnom odmoru’ toliko dugo jer kad i nisam imala obaveza na televiziji, vodila sam radijsku emisiju. No sada mi se sve više sviđa ovakav opušteni životni stil, bez stresa i obaveza - zaključila je voditeljica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'